Complex GC&FC Olympia

Bodegraafsestraatweg 52 (niet voor post!)
2805 GR  GOUDA

Contact opnemen

Auto route 

Uit richting Utrecht:
Volg de A12. Neem afslag Reeuwijk en ga bij de rotonde linksaf richting Reeuwijk. Bij de T-splitsing rechtsaf en vervolgens bij de rotonde rechtdoor. Deze weg blijven volgen tot in Gouda. Bij het grote kruispunt ziet u links aan de overkant het complex van Olympia. Ga rechtdoor de Bodegraafsestraatweg op. De ingang van Olympia ziet u links.

Uit richting R'dam/Den Haag :
Volg de A12. Neem afslag Gouda en ga bij de stoplichten rechts richting Goudse Poort. Bij stoplichten kruispunt Goudse Poort-Burgemeester van Reenensingel linksaf. Vervolgens de Burgemeester van Reenensingel constant blijven volgen. (bij 3e stoplicht rechtsaf komt u bij P De Mammoet). Bij 4e stoplichten rechtsaf rijdt u de Bodegraafsestraatweg op. Aan uw linkerhand ligt dan direct het Olympia complex.

Parkeren
Helaas beschikt Olympia niet over een eigen parkeerterrein. Wel over een grote fietsenstalling. U kunt gebruik maken van het parkeerterrein bij Sporthal De Mammoet aan de Calslaan 101. Hiervandaan is het 7 minuten lopen naar het Olympia terrein. Een andere mogelijkheid is een plekje vinden in de nabijgelegen straten. Probeert u hierbij s.v.p. de overlast voor de omwonenden zoveel mogelijk te beperken! Parkeren voor het toegangshek is verboden i.v.m. toegankelijkheid hulpdiensten en leveranciers.

Via Google Maps