nl-NLen-US
  • Clubhuis2
  • Stoeltjes
  • Jeugd sep 17

Hoofdsponsor GC&FC Olympia

Mulder Mazda 

Welkom bij Olympia!

GC&FC Olympia is opgericht op 1 juni 1886 en is een van de tien oudste voetbalverenigingen van Nederland. De club heeft ruim 900 leden. We beschikken over een prachtige duurzame accommodatie en drie wedstrijdvelden. Naast competitievoetbal voor 42 jeugd- en 11 seniorenteams m/vr biedt Olympia voetbal voor spelertjes van 5 tot 7 jaar (Voetbalschool), 35+ (recreatief 7 vs 7), walking football (60+), jeu de boules, een wandelgroep, VoetbalFIT VR30+ en heel veel traditionele en nieuwe (maatschappelijke) activiteiten voor leden, de businessclub en niet leden. 

Op deze website informatie over wie we zijn, wat we doen en hoe u ons waarvoor kunt bereiken. En nieuwsberichten. U kunt ons ook vinden op social media:

ROUTE

CONTACT

LID WORDEN

WEDSTRIJDEN

AGENDA

TRAINING
Opnieuw puntendeling voor Olympia tegen CVV Zwervers


Olympia had in de eerste helft veel balbezit tegen het ver inzakkende Zwervers. Maar de bezoekers waren snel in de omschakeling en kwamen zo op 0-1. Vlak voor rust kwam de gelijkmaker door Leroy Brank die de bal uit een hoekschop hard tegen de touwen kopte. Na rust waren de partijen aan elkaar gewaagd maar echte scoringskansen deden zich nauwelijks voor en zo bleef het bij 1-1 en een puntendeling.

  Kijk hier voor alle verslagen


Nieuws en mededelingen

20

Iedere vrijdagmorgen wordt er gewandeld

Tja, deze foto is van februari 2020 - pre corona tijdperk. De wandelgroep Olympia is met inachtneming van alle coronaregels de afgelopen maanden als het mogelijk was actief gebleven. Vooral veel gewandeld rond Olympia in het Goudse Hout of rond de Elfhoevenplas. Maar er waren ook andere vertrekpunten zoals voor een steegjeswandeling met deelnemers Mieke en Mary als gids met de tweede dag een culinaire afsluiting bij Het hofje van Jongkind. Vorige week ging de groep met z'n vieren op pad conform de nieuwe regels. Bij meer dan 4 aanmeldingen in de wandelapp-groep wordt de groep opgedeeld met een verzamel en vertrektijd een kwartier uit elkaar. 

Lees verder19

Update 13A: 18 jarigen in O19 mogen weer trainen!

Positief nieuws voor de 18-jarige spelers in O19 teams: vanaf vandaag kunnen jullie weer met de andere spelers van je team meetrainen en meedoen met onderlinge jeugdwedstrijden.  

Lees verder17

Inleveren lotenboekjes Grote ClubActie

De afgelopen weken hebben onze pupillen loten verkocht voor de Grote Clubactie. Vergeet niet je boekjes in te leveren! Door de sluiting van het clubgebouw vanwege corona kun je niet zelf de boekjes in de box deponeren. Is er geen vrijwilliger aanwezig, die je bij Olympia kan helpen, dan kun je de boekjes ook bij de volgende adressen inleveren:

  • Colijnstraat 19 (Gouda Noord, zijstraat Thorbeckelaan)
  • Graaf van Bloisstraat 27 (Gouda Noord, zijstraat Graaf Florisweg)
  • Koolwitjestraat 13 (MiddenWillens)

Super bedankt voor jullie actieve verkoop en natuurlijk iedereen, die een lot heeft gekocht!

Lees verder15

Update 13 Corona - maatregelen m.i.v. 14/10/2020

Nederland staat in de landen-top 3 voor het aantal nieuwe corona besmettingen per miljoen inwoners. Ver verwijderd van een 'ereplek' in de onderste regionen en dus moet het anders. Afgelopen dinsdag heeft de regering daarom beduidend strengere en verder reikende maatregelen afgekondigd. De amateur voetbalcompetitie (KNVB) ligt daardoor voorlopig stil. Sinds gisterenavond 22.00 uur is ons kleedkamerblok gesloten en zijn alle activiteiten op het terrein van Olympia voor 18+ - voetbal, walking football, voetbalFIT, jeu de boules - stil gelegd. Het bestuur volgt de landelijke ontwikkelingen / aanvullende richtlijnen nauwgezet. We zoeken niet de grenzen op, daar helpen we het corona-probleem waar we nu al 7 maanden mee worstelen niet beheersbaar mee maken. Maar zodra er veilige en uitvoerbare ruimte is om weer te gaan bewegen op de club met 18+ volgt een nieuw bestuursbericht.

De trainingen voor jeugdspelers inclusief de Voetbalschool tot 18 jaar gaan wel door en de jeugdcommissie organiseert voor de zaterdagen onderlinge wedstrijden. Zonder publiek en zonder scheidsrechters van buiten de teams. 

Lees verder07

Eerste jeugdkampioen van dit seizoen: JO11-1!

We hebben een eerste jeugdkampioen in het seizoen 2020/2021: JO11-1! Hartelijk gefeliciteerd: Devin, Miguel, Lotfi, Ivay, Joshua, Rense, Jip, Amir, Stijn, Timor en leiders Hans en Paul! Het team is kampioen geworden in een zware poule in de hoofdklasse met onder andere JO11-1 teams van Alphense Boys en stadsgenoot De Jodan Boys. 

Lees verder06

Regels bij Olympia vanwege corona

Voor de start van het nieuwe seizoen 2020/2021 heeft ons bestuur een protocol en regels opgesteld om te kunnen voldoen aan de voorschriften van de overheid om het coronavirus onder controle te krijgen. Deze voorschriften - landelijk, veiligheidsregio, gemeente en/of KNVB - en de vertaling naar de dagelijkse praktijk veranderen voortdurend. Dit artikel wordt dan ook regelmatig bijgewerkt met de laatste informatie en naar aanleiding daarvan aangepaste regels bij onze vereniging. Wij verzoeken iedereen dringend zich aan de regels te houden. Alleen samen krijgen we corona onder controle! En maken we het hopelijk weer mogelijk om te zijner tijd weer met elkaar te kunnen genieten van het mooiste spelletje dat er is. Weer een echte vereniging mogen zijn met veel persoonlijke ontmoetingen.

 

 

 

Lees verder04

Nieuw: sportspreekuur en veldrevalidatie bij Olympia

Fysiotherapeut Lars Harfterkamp start op maandag 7 september met een nieuwe activiteit voor alle spelende jeugd- en seniorleden. Ben je tijdens de wedstrijd of training geblesseerd geraakt of loop je al langer met een blessure? Kom dan op maandagavond tussen 19.00 - 20.00 uur langs bij het gratis sportspreekuur voor advies van (sport) fysiotherapeut Lars. Locatie: fysioruimte in het kleedkamergebouw. 

Lees verder12

Contributie betalen met je Rotterdampas (kindpakket) en verplichte sportkleding via Kinderfonds Brede School

Leden van Olympia in de leeftijd van 4 t/m 17 jaar, waarvan de ouders/verzorgers een laag inkomen hebben (tot 120% van de bijstandsnorm), kunnen via twee tegoedbonnen op het kindpakket op de Rotterdampas de contributie (= het lidmaatschapsgeld) van Olympia betalen. Daarnaast kan voor verplichte wedstrijdkleding door deze ouders mogelijk een beroep worden gedaan op het Kinderfonds van de Brede School. Hoe werkt dit?

Lees verderSpeel mee in de Vriendenloterij
en steun Olympia!

 

 


Olympia Webshop

Antonius College GoudaAntoniusmavo XL
Bekijk de complete Agenda voor alle gebeurtenissen op Olympia.

LEDENADMINISTRATIE

Gegevens gewijzigd of een vraag?
Ga verder

VRIJWILLIGERS

Wat kan ik doen voor de vereniging?
Ga verder

BUSINESSCLUB OLYMPIA

In een ontspannen sfeer netwerken?
Ga verder

SPONSORING

Door samenwerking elkaar versterken!
Lees meer


Laatste tweets
VI Voetbalnieuws