nl-NLen-US
  • Clubhuis2
  • Stoeltjes
  • Jeugd sep 17

Hoofdsponsor GC&FC Olympia

Mulder Mazda 

Welkom bij Olympia!

GC&FC Olympia is opgericht op 1 juni 1886 en is een van de tien oudste voetbalverenigingen van Nederland. De club heeft ruim 900 leden. We beschikken over een prachtige duurzame accommodatie en drie wedstrijdvelden. Naast competitievoetbal voor 42 jeugd- en 11 seniorenteams m/vr biedt Olympia voetbal voor spelertjes van 5 tot 7 jaar (Voetbalschool), 35+ (recreatief 7 vs 7), walking football (60+), jeu de boules, een wandelgroep, VoetbalFIT VR30+ en heel veel traditionele en nieuwe (maatschappelijke) activiteiten voor leden, de businessclub en niet leden. 

Op deze website informatie over wie we zijn, wat we doen en hoe u ons waarvoor kunt bereiken. En nieuwsberichten. U kunt ons ook vinden op social media:

ROUTE

CONTACT

LID WORDEN

WEDSTRIJDEN

AGENDA

TRAINING

Nieuws en mededelingen

15

Verkoop loten GCA start zaterdag 19 september!

Aanstaande zaterdag 19 september start de verkoop van loten voor de Grote Club Actie. Onze pupillen gaan met lotenboekjes op pad. Voorop staat hun 'eigen' QR code waarmee de door hen verkochte loten aan hun naam worden gekoppeld. Van ieder verkocht lot van 3 euro gaat 2,40 euro naar Olympia! De lotenverkopers worden voor hun inzet bedankt door Olympia met mooie prijzen en een feestelijke prijsuitreiking. 

Lees verder04

Nieuw: sportspreekuur en veldrevalidatie bij Olympia

Fysiotherapeut Lars Harfterkamp start op maandag 7 september met een nieuwe activiteit voor alle spelende jeugd- en seniorleden. Ben je tijdens de wedstrijd of training geblesseerd geraakt of loop je al langer met een blessure? Kom dan op maandagavond tussen 19.00 - 20.00 uur langs bij het gratis sportspreekuur voor advies van (sport) fysiotherapeut Lars. Locatie: fysioruimte in het kleedkamergebouw. 

Lees verder01

Dringende vacatures: wedstrijdsecretaris

We zoeken bij Olympia per direct een wedstrijdsecretaris jeugd voor het seizoen 2020/2021. Als je handig bent met laptop of smartphone is het ongeveer 2 tot 4 uur werk per week tijdens voetbalseizoen, verspreid over alle dagen. Kan vanaf elke locatie worden gedaan. Deze vrijwilligersfunctie kan ook met 2 personen worden ingevuld. Zie onderstaande vacature omschrijving voor meer informatie en hoe je je kunt aanmelden. 

Omdat er momenteel nog geen wedstrijdsecretaris is, worden er tot de positie is ingevuld GEEN oefenwedstrijden thuis bij Olympia georganiseerd. Alleen samen kunnen we de zaken bij onze club Olympia goed geregeld krijgen!  Alvast bedankt voor de reacties, Olympia bestuur.

Lees verder29

Corona update 10 - bijgewerkt 29/8/2020

Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Wij hopen dat iedereen, ondanks corona, heeft kunnen genieten van de zomervakantie en gezond is gebleven. De eerste officiële training voor de seniorenselectie is a.s. zondag. Vanwege corona hebben wij als bestuur voor het nieuwe seizoen een protocol en regels opgesteld. Wij verzoeken iedereen dringend zich hieraan te houden. Alleen samen krijgen we corona onder controle! Als voorschriften van de overheid hiertoe aanleiding geven worden het protocol en de regels bijgewerkt. Houd de website daarom goed in de gaten!

 

Wij wensen iedereen de komende weken een fijne start van het seizoen 2020/2021 toe! 

 

Bestuur GC & FC Olympia 

 

Lees verder15

Gebruik & looproute kantine Olympia - laatste update 31/8

Deze jongedame beplakt een door ons onderhoudsteam gemaakt spatscherm. Samen met 5 Olympianen (bedankt Hans, Wim, Dennis, Rob en Edo!) heeft zij met stickers en plakstrips een looproute gemarkeerd in ons clubgebouw. Een looproute die vereist is om alle Olympianen en bezoekers zo veilig mogelijk binnen de corona voorschriften gebruik te kunnen laten maken van onze accommodatie. Daarbij is ook het kantinemeubilair teruggebracht tot 42 zitplaatsen in de kantine en 16 op het buitenterras om voor de vereiste 1,5 meter afstand te zorgen. Tja, dat is meer dan een halvering van het aantal zitplaatsen. Je mag alleen op een zitplaats verblijven in de kantine of het terras volgens de nieuwe horecaregels. Dus gezellig staand aan de bar of op het buitenterras staand met je maten wat drinken en ondertussen genieten van de wedstrijd is niet mogelijk. Zoals overal in Nederland moet ook bij Olympia tussen personen van 18 jaar en ouder 1,5 meter afstand worden gehouden, tenzij je huisgenoten bent. Sportkantine en terras, zoals bij Olympia, moeten ook voldoen aan de nieuwe landelijke horeca voorschriften. Anders blijft de kantine gesloten. Hoe ziet de looproute er uit?

Lees verder15

Webshop voor Olympia clubkleding

Vanaf dit seizoen kunt u Olympia clubkleding kopen in een webshop 100% Voetbal / clubcollectie. De link naar deze webshop staat op de homepage van onze website. Twijfelt u aan een maat, dan kunt u op afspraak komen passen op de club. Stuur voor het maken van een pasafspraak een mail naar secretaris@gcfc-olympia.nl

Afleveren kleding: de door u bestelde kleding wordt per post bij u afgeleverd zoals gebruikelijk bij een webshop. Er is één uitzondering: heeft u een bestelling uitstaan of bestelt u kleding vóór a.s. woensdag 19 augustus? Dan kunt u uw bestelling op vrijdagavond 21 augustus om 20.00 uur bij Olympia in het clubgebouw ophalen. De leverancier geeft de bestelling bij Olympia af, zodat spelers die zaterdag 22 augustus een wedstrijd hebben er zeker van kunnen zijn dat ze hun tenue hebben. Op vrijdag niet opgehaalde bestellingen worden alsnog per post naar u verstuurd. 

Commissie beheer Clubkleding 

Lees verder12

Contributie betalen met je Rotterdampas (kindpakket) en verplichte sportkleding via Kinderfonds Brede School

Leden van Olympia in de leeftijd van 4 t/m 17 jaar, waarvan de ouders/verzorgers een laag inkomen hebben (tot 120% van de bijstandsnorm), kunnen via twee tegoedbonnen op het kindpakket op de Rotterdampas de contributie (= het lidmaatschapsgeld) van Olympia betalen. Daarnaast kan voor verplichte wedstrijdkleding door deze ouders mogelijk een beroep worden gedaan op het Kinderfonds van de Brede School. Hoe werkt dit?

Lees verderSpeel mee in de Vriendenloterij
en steun Olympia!

 

 


Olympia Webshop

Antonius College GoudaAntoniusmavo XLAgenda
Please update module settings...contact Portal Admin.

Bekijk de complete Agenda voor alle gebeurtenissen op Olympia.

LEDENADMINISTRATIE

Gegevens gewijzigd of een vraag?
Ga verder

VRIJWILLIGERS

Wat kan ik doen voor de vereniging?
Ga verder

BUSINESSCLUB OLYMPIA

In een ontspannen sfeer netwerken?
Ga verder

SPONSORING

Door samenwerking elkaar versterken!
Lees meer


Laatste tweets
VI Voetbalnieuws