View Archive

Entries for January 2015

21

Voorbeschouwing Olympia – VELO

Komende zondag staat de wedstrijd Olympia – VELO op het  programma; de eerste officiële wedstrijd in het jaar 2015. De heenwedstrijd werd destijds door Olympia met 0 – 1 gewonnen door een fraai doelpunt van Laurens Bogaard in een wedstrijd waarin de solide verdediging zich staande wist te houden.

Lees verder21

Olympia treft Deltasport in 3e ronde VR Cup

Olympia treft Deltasport in 3e ronde VR Cup">
Dinsdagavond is de loting verricht voor de derde ronde van de Voetbal Rijnmond Cup. Olympia werd hierin gekoppeld aan zaterdag eersteklasser Deltasport.

Lees verder21

Oud-lid Jacques Vermeulen overleden

Gisteren ontvingen wij het droevige bericht dat op 16 januari jl. de heer Jacques Vermeulen; Teunis Jacobus, is overleden. De heer Vermeulen was speldendrager voor 40 jaar lidmaatschap en daarna 21 jaar donateur. Hij heeft zich in die jaren verdienstelijk gemaakt voor de vereniging.

 

Lees verder21

Gezocht per direct: wasvrouw/man in duojob

De was bestaat uit o.a.  reserveshirts, scheidsrechterskleding, keukenlinnen en dient op de club te worden gewassen. Tevens zal de benodigde kleding voor het weekend op vrijdag moeten worden klaar gehangen, alsook voor eventuele doordeweekse oefenwedstrijden.

Lees verder19

Langs de Lijn 2.5

De eerste Langs de Lijn van 2015! En gelukkig, is het voetballen weer begonnen. Nog niet voor alle teams, dat helaas niet, maar de zaterdagen en zondagen raken weer steeds voller gepland op de voetbalroosters van Olympia. De Bodegraafsestraatweg leeft en ademt weer voetbal, en dat zien we graag, zeker Langs de Lijn! Wat is er allemaal gebeurd en wat hebben we gehoord Langs de Lijn...? Je leest en ziet het in deze editie! 

Lees verder15

Bouwbedrijf Dura Vermeer schenkt hekken

Het zal u misschien als frequent bezoeker van Olympia niet ontgaan zijn dat de oude kleedkamers er niet meer staan. De fundering ligt er echter nog wel. Het is de bedoeling om deze op termijn te gaan hergebruiken voor sportieve doeleinden. Wat de laatste tijd echter als zeer vervelend werd ervaren is dat er regelmatig ballen via deze fundering in de sloot verdwenen.

Lees verder13

Trainingskamp Tenerife - Verslag dag 8

Gisteren was de dag van de terugreis. Die begon al vroeg met een ontbijt om 7:15 uur. Daarna de laatste spullen in de koffer, uitchecken en de bus in richting vliegveld. De vlucht zelf verliep zeer voorspoedig. Op tijd vertrokken en flink wind mee, waardoor we een kwartiertje zouden inlopen. Ook zaten we redelijk snel in de bus richting Gouda en viel het verkeer alles mee zodat we om 18:15 weer terug waren aan de Bodegraafsestraatweg.

Lees verder11

Trainingskamp Tenerife 2015 - Verslag dag 7

Vanmorgen werd er weer gezongen. Nu voor de jarigen Ruben en Roy. Eigenlijk hadden we dat om 00:00 uur al gedaan in Bar Amsterdam, maar nu werden er namens de club ook wat presentjes overhandigd. Een mooie dag voor ze, want het programma was zo goed als volledig zelf te bepalen. Alleen ontbijt en diner stonden vast.

Lees verder10

Trainingskamp Tenerife 2015 - Verslag dag 6

Carl is vandaag jarig, dus is dat gepast gevierd met een lied en een presentje namens de selectie, overhandigd door Ruben. Vandaag de laatste training van dit trainingskamp. Na de vermoeiende dag van gisteren, waarbij vooral het karaoke-gedeelte in de avond erin hakte bij een aantal, hadden de heren trainers toch nog wel wat in petto voor de spelers. Geen al te zware training, maar wel een om met een goed gevoel het trainingskamp te besluiten.

Lees verder10

Trainingskamp Tenerife 2015 - Verslag dag 4 en 5

Na de hilarische aquatraining door Rianne in de ochtend was er ’s middags een rustige training. Voor de spelers die met Olympia 1 woensdagavond hebben gespeeld in het teken van uitlopen en degenen die in de avond met het tweede zouden spelen moesten natuurlijk niet al helemaal op zijn. Ook zijn er natuurlijk de onvermijdelijke pijntjes. Gelukkig bleek Joris weer fit genoeg om mee te doen. Dat bewees hij overigens ook door samen met Djordie en Rianne (!) het voetvolley-onderdeel van de training te winnen. Hulde (zie foto)! Helaas bleef Aad ziek achter in het hotel. Hij heeft flink de griep. 

Lees verder09

Trainingskamp Tenerife 2015: Video's Las Zocas - Olympia 2

Tijdens de oefenwedstrijd die Olympia 2 gisterenavond speelde tegen Las Zocas zijn een aantal video opnamen gemaakt door onze razende reporter. 2 video's staan hieronder:

De prachtige goal van Djordie van der Zwet

Legio kansen voor rechtsbuiten Robbert Dols

 

Lees verder08

Verslag Trainingskamp Tenerife - Dag 3

Alweer de derde dag hier in Tenerife. Het weer is redelijk, maar niet zo goed als vorige jaren. Wel een aangename temperatuur, een graadje of 20, maar ook regelmatig bewolking. Om te trainen natuurlijk wel perfect. Verder weinig te klagen overigens. Het hotel is perfect en alles is top geregeld door Aad c.s., alleen de buffetten in het restaurant leveren behoorlijk keuzestress op. Je kunt niet alles hebben.

Lees verder07

Verslag Trainingskamp Tenerife - Video 1e training

Van de 1e training, donderdag 6 januari 2015, op het complex van ID Ubarra, is een compilatie gemaakt. Deze is via onderstaande link/video te zien:

Compilatie 1 training Tenerife

Lees verder07

Verslag Trainingskamp Tenerife - Dag 2

De eerste volle dag op het trainingskamp begon rustig. Na het ontbijt was er voor de spelers gelegenheid zich te laten verzorgen door de paramedische staf, wat te chillen bij het zwembad of zich anderszins voor te bereiden op de eerste training die middag. Na de lunch vertrok het gezelschap met de bus richting het complex van UD Ibarra, zo’n twintig minuten rijden vanaf het hotel.

Lees verder06

Verslag Trainingskamp Tenerife - Dag 1

Voor de 8e keer inmiddels reist de selectie van Olympia af naar Zuid-Europa voor een winter trainingskamp, en voor de 7e keer naar het Canarische eiland Tenerife.

Ook dit jaar werd gekozen voor hotel Jacaranda als uitvalsbasis, voor de 5e achtereenvolgende maal inmiddels. Vertrouwd terrein dus voor de spelers, begeleiding en sponsors, 42 man en één vrouw in totaal. Wat minder dan andere jaren omdat enkele spelers studie- of werkverplichtingen hebben.

Lees verder04

Trainingskamp selectie op Tenerife

Ook dit seizoen heeft sponsor Schoonmaakbedrijf Heuvelman het mogelijk gemaakt dat de selectie (1e en 2e team) van Olympia op trainingskamp gaat naar het (hopelijk) zonnige Tenerife. Op maandag 5 januari vertrekt de groep in alle vroegte richting Schiphol om een volle week later op maandag 12 januari weer terug te keren.

Lees verder02

Contributie 2e seizoenshelft

De facturen voor de contributie van de tweede seizoenshelft zijn vandaag verstuurd. Iedere Olympiaan (behalve de leden die de contributie per jaar voldoen) heeft deze in zijn of haar mailbox ontvangen. Geen mail gekregen? Laat dit even weten aan ledenadministratie@gcfc-olympia.nl.

Lees verder