View Archive

Entries for January 2016

25

Bedankt

Lieve allemaal,

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw medeleven rond het overlijden van onze vader, mijn broer en onze oom David (Daan) de Rotte. Wij hebben hierdoor bijzonder veel steun ervaren.

 Uw aanwezigheid bij de begrafenis, uw bloemen, kaarten en brieven, uw hartverwarmende woorden hebben ons geholpen

het verlies te dragen.

 Hartelijke groeten

De familie

……geen mens is echt gestorven, zolang men aan hem denkt......

Lees verder27

B1 op weg naar succesvolle herstart

Afgelopen zaterdag oefende Olympia B1 tegen het Haagse HVV. Na de 1-0 winstpartij stond er een mooi buffet voor de spelers en begeleiding klaar in ons clubhuis. De heerlijke nasi, bami en kippenpoten, verzorgd door sponsor ‘Kip to Go’ vonden gretig aftrek. 

Lees verder21

Voorbeschouwing Olympia – FC Boshuizen

Na een maand geen voetbal gaat zondag de bal eindelijk weer rollen. En dat wordt tijd! Olympia ontvangt zondag de nummer twee op de ranglijst FC Boshuizen. Het eerste onderlinge treffen eerder dit seizoen liep voor Olympia uit op een pak slaag (5-0).

Lees verder20

Nieuws van de barcommissie

De winterstop zit er weer op, een aantal teams hebben al wedstrijden gehad, maar komend weekend is er weer een vol programma.  Ons clubhuis zal dan ook weer woensdag t/m zondag geopend zijn.
Vanaf komend weekend hebben we buiten de gangbare broodjes en snacks ook een aantal nieuwe broodjes en snacks op het menu staan, zoals een clubsandwich, een sandwich BLT en een patat stoofvlees. De komende maanden gaan we kijken naar nog een aantal aanpassingen in ons menu.

Lees verder12

Trainingskamp Tenerife - Afsluiting

En dan zit het Trainingskamp er echt weer op en is een ieder weer veilig thuis... 

De laatste dag begint al heel vroeg eerst het feliciteren van de jarigen onder ons; Roy en Ruben, gevolgd door het ontbijt om 07;15 uur (Spaanse tijd). Daarna is het de koffers en tassen pakken en verzamelen, want een uurtje later is de bus er al om ons op het vliegveld te brengen. Nog even genieten van het Spaanse zonnetje en dan is het toch even wachten geblazen, want de terugvlucht zal met een klein halfuur vertraging vertrekken. 

Lees verder10

Trainingskamp Tenerife - Dag 6

Zaterdag, de laatste dag met sportieve activiteiten en niet de minste! We beginnen de dag met de laatste training op het complex van Las Zocas. Eerste deel van de training werken de veldspelers aan conditie en doen positiespellen met Tom en Dick en neemt Bas de 3 keepers onder zijn hoede. De verzorger gaan aan de slag met de geblesseerde spelers en zij sluiten af met het dagelijkse potje latje trappen. En we kunnen vermelden dat Bart Jan en Phjilip beiden niet op kunnen tegen Rianne, die dagelijks de lat een aantal keren wist te raken en dus van deze drie toch zeker wel de "latje-trap specialist" is! 

Lees verder09

Trainingskamp Tenerife - Dag 5

De vijfde dag van het Trainingskamp, na de oefenwedstrijden staat in het teken van het Tenerife Toernooi der Titanen. Maar voor het zover is worden 's morgens eerst de spelers verzorgd die de dag ervoor gespeeld hebben of geblesseerd zijn (geraakt) want ook die zijn er helaas. Daarnaast worden de beelden van de wedstrijden onder de loep genomen en geanalyseerd. 

Lees verder08

Trainingskamp Tenerife - Doelpunten

Alle gemaakte doelpunten van zowel het 1e in de wedstrijd tegen San Isidro als 2e tegen San Miguel zijn online terug te zien via ons YouTube kanaal. Hieronder de link per wedstrijd! 

De goals van Jesse en Laurens in de wedstrijd van Olympia 1.

Doelpunten van 3x Mo Belali, 1x Soufiane en 1x Roy gemaakt voor Olympia 2.

Lees verder08

Trainingskamp Tenerife - Dag 4

De dag beginnen met een vroege training; de aquatraining, een traditie tijdens het trainingskamp. Helaas is Rianne niet helemaal fit, dus wordt de training overgenomen door een dame van het animatieteam. Dansen en bewegen op muziek in het water blijft een leuke en gezonde bezigheid, en dus werd er door de selectie goed meegedaan in het water. Na deze eerste training was het tijd om voor te bereiden op de training op het veld 's middags. 

Lees verder07

Trainingskamp Tenerife - Dag 3

De dag van gisteren beginnen we, zoals iedere ochtend, met een prima ontbijt, waarna er diverse gesprekken op de planning staan tussen de trainers/leiders en hun spelers, terugblikkend op de eerste seizoenshelft en natuurlijk ook met de verwachtingen van de rest van de competitie. 

Lees verder06

Trainingskamp Tenerife - Dag 2 - De Voetbalquiz

Vanavond spelen we de voetbalquiz met daarin vragen in diverse categorieen omtrent voetbalgerelateerde zaken uit het voetbaljaar 2015. Een hoop vragen waar heel diep bij nagedacht moet worden door de deelnemers, die in teams van 2 personen spelen. De uiteindelijke finale wordt gespeeld door de 5 koppels Fokko/Erwin, Joris/Leander, Marciano/Glenn, Erik/Marten en Milan/Jesse. Er is zelfs een extra vraag nodig om een winnend team te krijgen, uiteindelijk gaan Joris en Leander er met de overwinning vandoor, waarvoor de felicitaties!

Morgen een training voor de gehele selectie en een oefenwedstrijd voor Olympia 1 op het programma, tegen C.D. San Isidro. Deze wedstrijd kan via ons Twitterkanaal live gevolgd worden vanaf 21:15 uur Nederlandse tijd. 

Lees verder05

Trainingskamp Tenerife - Dag 2

Vandaag beginnen we met een wat rustige ochtend, waarin de nadruk ligt op de verzorging van de spelers bij de aanwezige verzorgers. Na de lunch vertrekken we dan voor de 1e training van de week. De trainingslocatie is dit jaar nieuw, voor wat betreft het vaste onderkomen voor de trainingen. 

Lees verder05

Martin Swets benoemd tot Lid van Verdienste

Tijdens de druk bezochte nieuwjaarsreceptie van afgelopen vrijdag 1 januari is Martin Swets officieel benoemd tot ‘Lid van Verdienste’. Martin zet zich als vrijwilliger al decennia lang op diverse vlakken in voor onze vereniging.

Lees verder04

Trainingskamp Tenerife - Dag 1

Het jaarlijks terugkerende Trainingskamp voor de selectie van Olympia is begonnen. Ook dit jaar heeft hoofdsponsor Schoonmaakbedrijf Heuvelman ervoor gezorgd dat er op het zonnige Tenerife getraind kan worden. Vandaag, of eigenlijk mag ik zeggen vannacht, werd er om 03:00 uur verzameld in de kantine aan de Bodegraafsestraatweg, waarna er rond half vier koers werd gezet richting Schiphol.

Lees verder