View Archive

Entries for January 2017

27

Vacature Trainer/Coach Olympia 2

GC&FC Olympia is een voetbalvereniging met een rijke historie. Al sinds 1886 is de club een begrip in de Goudse samenleving.Hiermee staat Olympia in de top tien van oudste voetbalclubs van Nederland. Met haar 800 leden is Olympia gevestigd aan de Bodegraafsestraatweg in Gouda. Het eerste elftal van Olympia komt uit in de (zondag) 1e klasse van de KNVB West II competitie, terwijl het tweede elftal van Olympia in de (zondag) reserve hoofdklasse van de KNVB West II competitie uitkomt.

Voor haar zeer gemotiveerde en ambitieuze,selectie is Olympia, voor met ingang van seizoen 2017-2018 op zoek naar een TRAINER/COACH voor Olympia 2. Serieuze kandidaten beschikken over aantoonbare ervaring op niveau en zijn minimaal in het bezit van diploma TC2. Interesse? stuur uw reactie met uw CV naar: Bestuur GC&FC Olympia, t.a.v. voetbalzaken, postbus 849, 2800 AV Gouda of mail naar: voetbalzaken@gcfc-olympia.nl

De advertentie is via deze link in PDF te downloaden: Vacature Trainer/Coach Olympia 2.

Lees verder27

Tom Rietberg ook volgend seizoen hoofdtrainer Olympia

Het bestuur van Olympia is verheugd te kunnen melden dat Tom Rietberg ook volgend seizoen hoofdtrainer is. Zowel Rietberg als Olympia zijn tevreden over de samenwerking en zien nog volop perspectief. Trainer en spelersgroep hebben elkaar nog veel te bieden is de conclusie, vandaar de contractverlenging met wederom een jaar. 

Lees verder26

Voorbeschouwing Olympia - VOC

Na een lange winterstop gaat zondag de bal voor Olympia weer rollen. Afgelopen zondag won Olympia de bekerwedstrijd thuis tegen Zondagderdeklasser AGE met 5-1. Grote man was Laurens Boogaard met vier doelpunten. Toch mag dit niet als echte graadmeter worden beschouwd, daarvoor was het krachtsverschil te groot. De laatste wedstrijd voor de winterstop werd met 1-1 gelijkgespeeld in en tegen Nieuwerkerk. Pas in de laatste minuut moest Olympia buigen. Het chagrijn na de wedstrijd is tekenend voor de instelling van de ploeg. Daar is niets op aan te merken. Ook al scoort Olympia zelf moeilijk, het is voor elke tegenstander niet eenvoudig om van de ploeg te winnen. 

Lees verder25

Interactieve bijeenkomsten voor alle ouders/verzorgers van de Jeugdteams

Op dinsdag 7 februari om 19.30 uur is er interactieve bijeenkomst gepland voor alle ouders/verzorgers van de Voetbalschool, JO9 en J/MO11. Donderdag 9 februari om 19.00 uur is een vergelijke bijeenkomst gepland voor de ouders/verzorgers van de J/MO13, JO15, JO17 en JO19. 

Jan Chris Kuipers, onze nieuwe Hoofd Jeugdopleiding, wil graag van deze gelegenheid gebruik maken om zich aan u voor te stellen. Daarnaast zal hij toelichten wat zijn doelstellingen zijn en wat u de komende periode van Olympia kunt verwachten. Om deze doelstellingen te kunnen realiseren verwachten wij uiteraard ook iets terug van onze spelers en bij de pupillen ook van hun ouders/verzorgers.

Lees verder25

Filmavond voor O13 en O15 jeugd!

Vrijdag 3 februari organiseren wij een Filmavond bij Olympia voor de J/MO13 en de JO15 spelers. Vanaf 19.00 uur is iedereen welkom. De film “Ghostbusters (2016)” duurt tot circa 21.15 uur. Heb jij zin om samen met je teamgenoten een gezellige avond door te brengen met een leuke, spannende film? Geef je dan snel op voor de filmavond.

Lees verder25

UPDATE PS4 FIFA'17 Toernooi; nog 15 plekken vrij!

Voor het jaarlijkse FIFA PS4 Toernooi, dat op vrijdag 17 februari wordt gespeeld, zijn momenteel nog 15 (!) plekken vrij! Wil je dus nog meedoen, maar heb je je nog niet ingeschreven, doe dit dan snel! Inschrijven kan via een mailtje naar Orbo Verschuur via voorzitter_jeugd@gcfc-olympia.nl en wie weet ben jij straks wel de PS4 FIFA'17 Kampioen van Olympia! 

Ook ditmaal gesponsord wordt dit toernooi gesponsord door de Businessclub GC&FC Olympia. Het toernooi is voor alle spelers van de JO-19, JO-17 en JO-15. Het maximaal aantal deelnemers is 40! De deelname is gratis en je krijgt 1 consumptie! 

Lees verder22

UPDATE: Olympia - AGE-GGK (VR Cup) gaat DOOR!!

De herkeuring is gedaan en het veld is goedgekeurd; de wedstrijd Olympia - AGE-GGK in het kader van de Voetbal Rijnmond Cup gaat DOOR!

Lees verder20

Zaterdag 21-1 alle thuiswedstrijden AFGELAST, kantine open va. 15:00 uur

Alle thuiswedstrijden van zaterdag 21 januari die bij Olympia op de planning stonden, zijn door de KNVB Consul vanwege de toestand van de velden AFGELAST. Voor de uitwedstrijden is het verstandig om tijdig contact op te nemen met de trainer/leider om na te gaan of het bij de tegenstander wel door gaat.

De kantine van Olympia is vanaf 15:00 uur geopend!

Lees verder18

Trainingen woensdagmiddag afgelast

De trainingen voor vanmiddag voor F (JO9), E (JO11 en MO11) en D (JO13 en MO13) zijn vanwege bevriezing van het veld afgelast. Vooralsnog geldt de afgelasting t/m 18:15 uur vanavond. Nader bericht volgt.

Lees verder17

Trainingskamp Tenerife 2017 - Dag 7+8

Dag 7 alweer, de zondag en voor vandaag, staat er, naast het verplichte ontbijt en diner, een vrije dag op het programma. Dat betekent echter niet dat er niets bijzonders ondernomen wordt. Een aantal jongens blijven bij het hotel, een aantal zoekt het strand, sommigen gaan ergens de wedstrijden van de eigen favoriete ploeg op tv kijken. Maar, er is ook een groep die vertrok naar de vulkaan de Teile, om daar naar de top te gaan, die ligt op ruim 3000 meter hoogte. Gelukkig met alle smartphones etc. van deze tijd zijn daar schitterend mooie foto's en filmpjes van gemaakt, zodat we ook deze met het thuisfront kunnen delen in ons een-na-laatste videoverslag van dit trainingskamp.

Lees verder15

Trainingskamp Tenerife 2017 - Dag 6

Eerst nog even terug naar de vrijdag, waar de Strijd der Titanen gespeeld werd. De beelden van dit spektakel zijn nu online te bekijken in een videoverslag via de volgende link: Videoverslag dag 5. 

En voor je het weet is het dan alweer zaterdag en staat de laatste training van deze week op het programma. Maar, voor het zover is, wordt er eerst nog een teamfoto gemaakt én hebben we speciale gasten, want worden we gevolgd door een Spaanse cameraman gedurende deze training en alles wat daarbij komt kijken. Dit voor een promo, die we later met jullie zullen delen. 

Lees verder14

Trainingskamp Tenerife 2017 - Dag 5

Het verslag van de 5e dag, maar eigenlijk eerst nog even terug naar de donderdag, de donderdagavond wel te verstaan. Een traditie tijdens het Trainingskamp is het gezamenlijk bezoek aan de Best Karaoke Bar on the Rock. Bij diezelfde traditie hoort ook dat alle "debutanten" voor wat betreft het Trainingskamp (spelers of staf, maakt niet uit) een zelfgekozen nummer ten gehore brengen. Dit brengt een hele leuke variatie aan nummers en acts met zich mee, en zo leert men elkaar ook buiten het veld weer eens een op een andere manier kennen. Een korte impressie van dit bezoek, incl. de optredens, is te vinden in deze link: Videoverslag dag 4 (deel 2).

Lees verder12

Trainingskamp Tenerife - Dag 4

Vanmorgen zijn er wederom gesprekken met de spelers en uiteraard het behandelen van de pijntjes/blessures van de diverse spelers. Na de middag werd er afgereisd naar het prachtige Tenerife Top Training complex, waar het jaarlijkse Beach Voetvolleybal Toernooi werd gehouden. De door de spelers (en staf) zelf samengestelde teams vochten mooie duels met elkaar uit op de prachtige Beachvolleybal velden, wat weer de nodige leuke foto's opleverde; deze zijn te bekijken op onze Facebookpagina via de volgende link: Beachvoetvolley Toernooi 2017.

Lees verder12

BusinessClub Olympia PS4 FIFA'17 Toernooi voor junioren!

Vrijdag 17 februari a.s. wordt vanaf 18:30 uur het jaarlijkse FIFA PS4 Toernooi weer georganiseerd, ook ditmaal gesponsord door de Businessclub GC&FC Olympia. Het toernooi is voor alle spelers van de JO-19, JO-17 en JO-15. Inschrijven kan met een mailtje naar Orbo via voorzitter_jeugd@gcfc-olympia.nl voor 15 januari! En doe dit snel want het maximaal aantal deelnemers is 40! De deelname is gratis en je krijgt 1 consumptie! Wees er snel bij en wie weet ben jij dan de PS4 FIFA'17 Kampioen van Olympia! 

Lees verder12

Trainingskamp Tenerife - Dag 3 (deel 2)

Vanavond stond de wedstrijd van Olympia 1 op het programma, welke om 20:30 uur werd afgetrapt. Tegenstander is C.D. Buzanada, uitkomend in de Spaanse Tercera Division, de 3 divisie wat vergelijkbaar is met de hoofdklasse in Nederland. Olympia speelde een sterke 1e helft, waarin het vooral in de omschakeling erg scherp is. Al na 14 minuten staat de 0-1 op het scorebord, door een prima goal van Daley Starreveld. Buzanada mag het overwicht hebben qua balbezit, maar Olympia blijft scherp, wat ons in de 28e en 30e minuut 2 goals oplevert, beide van de voet van Laurens Bogaard. Net voor rust doet Buzanada echter iets terug, waardoor de 1-3 valt. Een goal waar zowel de grensrechter (die duidelijk appelleerde voor buitenspel) als ook de Olympia aanhang niet helemaal eens; dit was toch echt buitenspel. Tot overmaat van ramp viel vlak daarna ook nog de 2-3, waarmee we ook de rust ingaan. 

Lees verder11

Trainingskamp Tenerife 2017 - Dag 3 (deel 1)

Vanmorgen werd de dag begonnen met de spelersgesprekken door de trainers met de spelers uit hun elftal. Daarnaast was er ook de tijd en gelegenheid voor de spelers om zich te laten verzorgen door de medische staf, hetzij na de wedstrijd van gisteren, hetzij ter voorbereiding op de training van vanmiddag. 

Lees verder11

Trainingskamp Tenerife 2017 - Dag 2 (deel 2)

De eerste oefenwedstrijd op het programma, die van Olympia 2 tegen Atletico Chenet, een team uitkomend in de Spaanse 6e divisie, vergelijkbaar met de 3e/4e klasse zondag in Nederland. De wedstrijd begint later dan gepland, daar we eerst bij aankomst nog een voorwedstrijd zien tussen 2 jeugdploegen, Om 21:30 uur (spaanse tijd) wordt de bal dan aan het rollen gebracht en Olympia komt al snel op voorsprong door Stojan Lazarov. Na een ruim half uur spelen is het Mo Belali die de 2-0 op de borden zet, en eigenlijk had de 3-0 al op de borden moeten staan, helaas werd een goede goal van Milan van der Zwet (onterecht) afgekeurd. 

Lees verder10

Trainingskamp Tenerife 2017 - Dag 2 (deel 1)

Dag 2 van het Trainingskamp en de ochtend staat in het teken van de verzorging van de spelers. Dit betekent dat een groot deel zich laat behandelen door onze medische staf bestaande uit Rianne, Bart Jan en Philip. De pijntjes worden onder handen genomen en er wordt gekeken met de reeds geblesseerde spelers hoe deze tijdens de 1e training vanmiddag kunnen meedoen  Belangrijk, want het herstellen na een blessuren moet met de juiste zorg en aandacht gebeuren! 

Lees verder10

Vrijdag 20 januari start “Techniekcursus Olympia” Voorjaar 2017

13 januari gratis proeftraining voor alle Olympianen!

Vrijdag 20 januari gaat de Interne Voetbalschool van Olympia weer van start. De extra techniektrainingen zijn uitsluitend voor JO9, JO11, JO13 pupillen en JO15 junioren van Olympia. De Interne Voetbalschool is een initiatief van Olympia in samenwerking met Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek.
JO9 en JO11 pupillen trainen van 17.00-18.00 uur; JO13 pupillen en JO15 junioren trainen van 18.15-19.15 uur 

 

Lees verder09

Trainingskamp Tenerife 2017 - Dag 1

Vanmorgen om 03:00 is het druk in de kantine van Olympia; er wordt verzameld voor het vertrek naar Tenerife voor het jaarlijkse Trainingskamp van de selectie. Een ieder meldt zich met geldig ID bewijs bij Hoofd Trainingskamp Aad en tegen half vier zit een ieder in de bus, welke tevens is volgeladen met de nodige bagage. En dan is het voor de bus allemaal even teveel en is die oneffenheid in de straat bij de ingang van het terrein toch een serieus obstakel, en moet een ieder uit de bus, zodat deze hindernis genomen kan worden! Gelijk iedereen goed wakker, zullen we maar denken. En dan lukt het wel, kan een ieder weer instappen en kan de weg naar Schiphol ingezet worden. 

Lees verder07

Vacature: Coördinator Jeugdtoernooien (vrijwilligers taak)

Voor de commissie Jeugdtoernooien zijn we op zoek naar een nieuwe coördinator. 

Een korte omschrijving:

- De coördinator jeugdtoernooien zorgt, samen met zijn/haar jeugdtoernooicommissieleden, voor zowel de uit- als de thuistoernooien voor de jeugdteams van Olympia (JO/MO13-11-09).
- Tevens vertegenwoordigt de coördinator de toernooicommissie in de Jeugdcommissie van GC&FC Olympia.

De complete vacature is te lezen in deze PDF. 


Lees verder06

Wedstrijden vrijdagavond en zaterdag afgelast!

Alle voor vanavond (vrijdag 6 januari) en morgen (zaterdag 7 januari) geplande wedstrijden zijn AFGELAST! Welke wedstrijden dit betreft kunt u vinden onder het kopje Wedstrijden op de homepage. 

Lees verder