View Archive

Entries for October 2012

25

Algemene Ledenvergadering vrijdag 30 november

In tegenstelling tot voorgaande jaren is de ALV op een vrijdagavond gepland. Het bestuur hoopt door deze dagwijziging meer leden te mogen verwelkomen. Noteer dus alvast vrijdag 30 november a.s. in uw agenda. De aanvang is om 20.00 uur. Klik verder voor de agenda.

Het Bestuur

Lees verder26

Speldendragersbijeenkomst op zaterdag 8 december

Op zaterdagmiddag 8 december is ons clubhuis het toneel voor de traditionele speldendragersbijeenkomst. Voor een onafgebroken lidmaatschap vanaf 25 jaar krijgt iedere Olympiaan een speld. En dat vieren we met elkaar.

Lees verder26

Feyenoord - Ajax op Groot Scherm

Aanstaande zondag is de klassieker Feyenoord - Ajax bij Olympia te zien op groot scherm. Aanvang van de wedstrijd is 12.30 uur, kom gezellig kijken.

Lees verder25

FC Rijnvogels tegenstander in 3e ronde beker

In de loting van de derde ronde van de KNVB beker is Olympia gekoppeld aan FC Rijnvogels. De wedstrijd staat gepland op dinsdag 27 november en wordt aan de Bodegraafsestraatweg afgewerkt.

Lees verder21

Evenementen om alvast in uw agenda te noteren!

Ook dit jaar zullen er nog evenementen georganiseerd worden op Olympia. Noteer onderstaande data vast in uw agenda.

Lees verder19

Co Adriaanse naar Olympia

Het is de organisatie van het Rood/Zwarte Mannendiner wederom gelukt om een zeer aansprekende gastspreker te strikken. Co Adriaanse komt op vrijdagavond 16 november naar Olympia.

Lees verder18

Nieuwe Olympia website voor smartphones

De Olympia website wordt steeds meer bezocht. Sinds het begin van dit seizoen wordt de site gemiddeld zo'n 700 keer per dag bekeken, met een uitschieter naar 1300 op de zeer regenachtige zaterdag 6 oktober.
Opvallend is dat het aantal bezoekers met een iPhone of een andere mobiel toestel inmiddels opgelopen is tot 17% van het totale bezoek. Reden genoeg om de al bestaande, vrij simpele, mobiele website van Olympia te vernieuwen. Het grote voordeel van deze nieuwe website is dat bezoekers met een mobiel apparaat deze als eerste te zien krijgen als ze naar de Olympia site surfen. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid alsnog naar de volledige site te gaan.

Lees verder18

Indeling competitie jeugd

De KNVB heeft de indeling van de competitie voor de jeugdteams bekendgemaakt. Tot nu toe speelden alle teams behalve A1 en B1 in de bekercompetitie. Aan de hand van de resultaten is nu een nieuwe, en als het goed is, evenwichtiger competitie-indeling gemaakt.

Lees verder14

Olympia - Capelle en groot scherm

Mooie combinatie toch voor aanstaande dinsdag: Olympia - Capelle (topklasse) voor de Rijnmond Cup en Roemenië tegen het Nederlands Elftal op een groot scherm. Het is er beide op Olympia aanstaande dinsdag 16 oktober. Aanvang 20.00 uur.
Kom lekker kijken.

Lees verder10

Training herfstvakantie jeugd

Komende week is het weer herfstvakantie en wordt er aangepast getraind. De A1/ B,C en D selectie trainen gewoon door op hun eigen tijden,tenzij de trainers anders aangeven. Voor de overige teams is er 1 keer trainen volgende week op woensdag 17 Oktober met het volgende schema:

Lees verder09

Dankbetuiging

Beste Olympianen,

Wij willen jullie allemaal via deze weg bedanken voor jullie komst tijdens de condoleance en/of begrafenis van onze vrouw, moeder, schoonmoeder en oma Truus Heuvelman. De belangstelling en steunbetuigingen van zowel voetballers, trainers, verzorgers, bestuur als andere leden van Olympia hebben ons zeer goed gedaan. Het is een fijn idee om te weten dat er mensen achter je staan en die je dat steuntje in de rug geven. Woorden schieten tekort om te omschrijven hoe dankbaar wij als familie zijn.

Bedankt,

Familie Heuvelman

Lees verder08

Olympia dames in het nieuw

Het Olympia vrouwenteam staat er goed op. De start in de competitie is veelbelovend en afgelopen zondag werd met ruime cijfers van stadgenoot ONA gewonnen. Voorafgaand aan die wedstrijd werd bovendien door sponsor Creafort het sponsorpakket uitgereikt.

Lees verder08

Wanneer beginnen we met Olympia nieuwbouw?

Die vraag wordt de laatste tijd veel gesteld, zeker ook nu er een mooie afbeelding in de kantine hangt en er een fantastische 3D animatie is gemaakt. Kijk daarvoor op de Grote Club Actie site (en koop wellicht gelijk een lot wanneer u dat nog niet heeft gedaan……). De stand van zaken is momenteel als volgt:

Lees verder