View Archive

Entries for October 2013

28

Speldendragersbijeenkomst op zaterdag 22 november

Op zaterdagmiddag 22 november is ons clubhuis weer het toneel voor de traditionele speldendragersbijeenkomst. Voor een onafgebroken lidmaatschap vanaf 25 jaar krijgt iedere Olympiaan een speld. En dat vieren we met elkaar.

Lees verder28

Training Maandag 28 Oktober jeugd

Ivm de weersomstandigheden is het handig om de site in de gaten te houden voor je afreist vanmiddag/vanavond om te trainen. Vooralsnog gaan alle trainingen door, maar zal er vanmiddag worden gekeken of dit ook daadwerkelijk mogelijk is. 

Paul Spijkerman

Lees verder23

Laatste dagen inschrijving Rood/Zwart Mannendiner

Wie op vrijdagavond 1 november nog aan tafel wil plaatsnemen tijdens het Rood/Zwart Mannendiner heeft precies nog vijf dagen om zich in te schrijven. De inschrijving loopt tot en met maandag 28 oktober. Een groot aantal Olympianen ging u reeds voor, maar er zijn nog een aantal plaatsen vrij.

Lees verder15

Gevonden kledingstukken

Gevonden kledingstukken">
De afgelopen weken zijn diverse kledingstukken achtergebleven in de kleedkamers, voetbalvelden en/of kantine. Zaterdag 19 oktober vanaf 10.00 uur worden alle gevonden kledingstukken op de grote tafel in de kantine neergelegd.
 
Mis je een jas, broek of trainingsbroek, kom even kijken. Misschien ligt hij er tussen.

Lees verder15

Training jeugd herfstvakantie

Komende vrijdag begint de herfstvakantie weer. Hierdoor is er weer een aangepast trainingsschema voor volgende week. De A/B/C/D selectie blijft gewoon doortrainen op hun eigen tijden. De B3/4, C3/4/5 en de D 3/4/5/6 trainen alleen op de woensdag op hun eigen tijd. De E/F en vbs trainen allen alleen op woensdag 23 Oktober op de volgende tijden:

13-14        Voetbalschool

14-15.30    Alle F

15.30-17    Alle E

Ook zijn er in deze periode weinig officiele wedstrijden, dit ivm vakantie en de indelingen die nu gemaakt gaan worden voor de competitie door de KNVB.

Paul Spijkerman

Lees verder07

Denk mee over de toekomst van Olympia

Beste (ouders van) Olympianen,

Vanuit het bestuur hebben we een start gemaakt met het maken van een beleidsplan voor Olympia voor de komende jaren. De doelstellingen uit het vorige beleidsplan, destijds Nieuwe Koers genaamd, zijn grotendeels gerealiseerd. Daarbij heeft de nadruk gelegen op verbetering van de organisatie van de jeugdopleiding, stimuleren van sportief en correct gedrag, vergroten van de betrokkenheid (actief vrijwilligersbeleid), verbeteren van de financiële positie van de club en ‘last but not least’ het vergroten en vernieuwen van het clubgebouw en kleedkamers. Deze zaken worden uiteraard niet losgelaten, maar we willen als vereniging wel verdere stappen vooruit maken. Daartoe hebben we zeven strategische aandachtsgebieden geïdentificeerd. We willen leden en ouders van jeugdleden graag uitnodigen om mee te denken over de keuzemogelijkheden en ambities van de club op deze gebieden.

Lees verder05

Inschrijving Rood/Zwarte Mannendiner van start

Op vrijdagavond 1 november organiseert de Businessclub Olympia het zevende

 ROOD/ZWARTE MANNENDINER

Alle seniorenleden, sponsoren en donateurs zijn hiervoor van harte uitgenodigd!

Vanaf 18:00 uur opent Sociëteit Concordia in Gouda haar deuren voor een borrel. Om 19:00 uur gaan we aan tafel in de schitterende balzaal. De avond zal worden opgeluisterd door live-muziek en na het dessert wordt de zaal omgetoverd tot een rood/zwart casino. De kosten voor het diner (inclusief drank) en vele extra’s komen op 60 euro p.p. Het belooft weer een geweldige avond te worden en u bent daarbij als Olympiaan van harte welkom. De avond staat voor een groot deel al in de steigers, maar suggesties ter bevordering van de feestvreugde zijn nog steeds van harte welkom. 

Schrijf u nu hier in. De inschrijving loopt tot 28 oktober. We hopen op uw komst. Binnenkort ontvangt u ook per post nog een officiële uitnodiging.

Met vriendelijke groet,

Ton Molenaar, Michel Heuvelman en Peter Lugthart (bestuur Businessclub Olympia)

Lees verder03

Olympia shirts

Door de leverancier is toegezegd dat vanaf vrijdag 4 oktober a.s. 15.00 uur de shirts in de winkel bij Verzijl liggen. Mocht er onverwachts toch iets tegen zitten, wat wij niet verwachten, dan zullen wij dit vrijdag a.s. via de site communiceren.

De Sponsorcommissie

Lees verder