View Archive

Entries for October 2014

28

Speldendragersbijeenkomst op zaterdag 22 november

Op zaterdagmiddag 22 november is ons clubhuis vanaf 16:00 uur weer het toneel voor de traditionele speldendragersbijeenkomst. Voor een onafgebroken lidmaatschap vanaf  25 jaar krijgt iedere Olympiaan een speld. En dat vieren we met elkaar.

Lees verder13

Jeugdtrainingen in de herfstvakantie

De trainingen voor de jeugd in de herfstvakantie (18 t/m 26 oktober) zien er als volgt uit:

Lees verder30

Langs de Lijn 2.2

En toen was het opeens even stil... Maar wees gerust, de stilte was tijdelijk! Het is hoog tijd voor weer wat updates, want er is genoeg gebeurd aan de Bodegraafsestraatweg! Natuurlijk de feestelijke opening van het nieuwe Clubgebouw, maar ook de competitiestart van de senioren en de selectieteams bij de jeugd, als de bekeravonturen van de jeugd zijn gestart, en op flitsende wijze. Kortom; we gaan het maar weer een doornemen in deze nieuwe Langs de Lijn!

Eerst het een hart onder de riem steken van een aantal mensen die helaas geblesseerd zijn geraakt en voorlopig ook nog niet terugkeren op het veld. Erwin van der Wal, in de uitwedstrijd van Olympia 1 tegen VELO geblesseerd geraakt aan de arm waar hij al eerder een zware blessure aan had. Een aantal maanden geleden daarvan hersteld en nu weer in de lappenmand! Erwin; heel veel sterkte met het zware herstel! En ook 'held' van de D3, Thom Buitelaar, moet alweer een tijdje toekijken na de zoveelste tegenslag in een jaar tijd. Thom, je bent een topper, een goed herstel en we hopen je snel weer op het veld terug te zien.

Lees verder29

Reclame & Design wordt sponsor van GC & FC Olympia

Het bedrijf Reclame & Design ondersteunt de komende seizoenen GC & FC Olympia d.m.v. een reclamebord en via het lidmaatschap van de Businessclub Olympia.

Het bedrijf, met vestigingen in Stolwijk en Reeuwijk, leverde reeds de wanddecoratie in de kantine én het Olympia logo op de entree van ons nieuwe  clubgebouw.

Lees verder27

Enthousiaste (beginnende) trainers gezocht!!!!!!!

Het seizoen is alweer een paar maanden onderweg en we zijn nog steeds op zoek naar enthousiaste (beginnende) trainers voor een aantal teams. Onze enthousiaste jeugdspelers van de A2, B3, C4 die elke week fanatiek willen trainen zitten nog zonder trainer. Ook voor enkele pupillengroepen zijn we nog op zoek.

Lees verder27

Oefenwedstrijden Olympia 1 & 2

Deze week wordt er door zowel Olympia 1 als 2 weer geoefend. Olympia speelt morgen, dinsdag 28 oktober, de wedstrijd die voor vorige week op het programma stond, uit bij Alphense Boys. (ging toen niet door vanwege de weersomstandigheden) Ook nu vangt de wedstrijd aan om 20:15 uur.

Olympia 2 oefent thuis tegen Alphen 2, dat ook uitkomt in de reserve 1e klasse, maar dan in de andere poule. Aftrap aan de Bodegraafsestraatweg is 20:00 uur. 

Lees verder22

Voorbeschouwing Olympia - Nieuwerkerk

Komende zondag staat de wedstrijd Olympia – Nieuwerkerk op het  programma; een mooi affiche voor de manschappen van Tom Rietberg en Carl Flux. Op zich een lastige opgave tegen een ploeg met het nodige scorend vermogen; in het voetbal is echter alles mogelijk en Olympia heeft eerder aangetoond dat zij mee kan op het niveau. Het verschil zit veelal in de details !

Lees verder20

Oefenwedstrijd

Morgenavond, dinsdag 21 oktober, speelt Olympia 1 een oefenwedstrijd, uit bij Alphense Boys. Ook deze ploeg uit Alphen aan den Rijn komt uit in de zondag 1e klasse, maar dan de andere poule. De aftrap van de wedstrijd is 20:15 uur. Adresgegevens van Alphense Boys, voor degenen die willen gaan kijken: Sportlaan 2 te Alphen aan den Rijn.

De geplande oefenwedstrijd van Olympia 2 van morgenavond, uit bij Floreant, is komen te vervallen! 

Lees verder20

Indigo Schilderwerken nieuw lid Businessclub Olympia

Sinds jaar en dag wordt INDIGO SCHILDERWERKEN BV in verband gebracht met ambachtelijk schilderwerk in en om Gouda. De vaste en daarnaast nog steeds groeiende klantenkring heeft voor een goed imago van het bedrijf gezorgd. Een imago waar zij trots op is.

Lees verder11

Virtula treedt toe tot Businessclub Olympia

Virtula is een organisatie advies bedrijf dat sinds april 2002 in de dienstverlening werkzaam is. Virtula is gespecialiseerd in de combinatie: - informatietechnologie en onderwijs en als project manager, proces ondersteuner en implementatie begeleider inzetbaar bij onderwijs organisaties.

Lees verder08

Klassieker: Olympia-Kazachstan

Het is een gure zaterdagmiddag in maart 2008. Een snijdende wind jaagt over ons hoofdveld. Het is een dag voor stamppotten met vette jus en worst en daarna met een dekentje op de bank. De lente is in nog geen velden of wegen te bekennen. Maar het is ook de dag van een bizarre voetbalwedstrijd.

Lees verder07

Sport is opvoeden

Op 8 september en 6 oktober volgden 19 Olympianen, 3 trainers van SV Donk en een coördinator sport van Sport.Gouda een training georganiseerd door CJG / JSO rond het thema "Sport is opvoeden."

Lees verder02

Ondertekenen afspraken Generation Next.

Op 30 augustus hebben alle F en D teams met Leiders en trainers afspraken gemaakt over hoe zij met elkaar er een super sportief seizoen van willen maken. Alle afspraken zijn verwerkt in een document met een foto van het team. Ieder team wordt met ouders, trainers/leiders door de letter-coördinator (F: Esther van Zutphen en D: Bart de Ruiter) uitgenodigd om in de bestuurskamer het document de komende weken "officieel" te ondertekenen. 

Lees verder01

Uitslagen Olympia Quiz, Foto Quiz en foto's Olympianentoernooi

Het is alweer anderhalve week geleden, maar jullie hebben de uitslagen van de Foto Quiz, de Olympia Quiz en uiteraard de foto's nog tegoed! Hier volgen ze:

De foto's staan op de Facebookpagina van Olympia, het album is in te zien via de volgende link:
Album Olympianentoernooi 21-09-2014

De Foto Quiz met antwoorden vind je in Oplossing Olympia FotoQuiz

De uitslagen van de Olympia Quiz staan in dit document!

Lees verder01

Op naar de 77!

Ook na de opening van de nieuwbouw worden er nog steeds heipalen verkocht. Zo ook deze week. De familie Moree uit Bodegraven was hiervoor verantwoordelijk. Onze dank! Het totaal staat nu op 71 stuks. Het zou mooi zijn al we de 77 vol kunnen maken. Er zijn namelijk in totaal 77 palen de grond in gegaan. U kunt nog steeds voor 250 euro met uw bedrijf, als particulier, uw elftal of vriendengroep een paal adopteren. Als dank krijgen alle paalsponsors een blijvend aandenken in het nieuwe clubhuis. De opbrengsten komen volledig ten goede aan de realisatie van de nieuwbouw. Deze particulieren en bedrijven gingen u voor:

Lees verder01

Voorbeschouwing Olympia - FC Boshuizen

Komende zondag staat de wedstrijd Olympia – FC Boshuizen op het programma.

Olympia is na twee verloren wedstrijden weer terug op aarde. RKAVV en IFC waren duidelijk nog een maatje te groot. Olympia kwam tegen IFC nog wel op voorsprong door Joris van den Ban, maar moest na rust het hoofd buigen (1-3). Er was nog wel een grote kans om op 2-2 te komen, maar zo ver lieten de gasten het dus niet komen. Zondag komt er met FC Boshuizen wederom een sterke tegenstander op bezoek.

Lees verder