View Archive

Entries for October 2015

31

Hoogeveen Fietsbeleving sponsor bij Olympia

Hoogeveen is een familiebedrijf dat wordt geleid door echte fietsliefhebbers. Fietsen is beleving, net als een bezoek aan de showroom van Hoogeveen.
De adviseurs van Hoogeveen voorzien u van een eerlijk en goed advies terwijl de servicemonteurs altijd voor u klaar staan op het moment dat er iets aan de hand is met uw fiets. Met de hulp van Hoogeveen bent u klaar om nieuwe paden en wegen te verkennen.

Lees verder28

Voorbeschouwing Olympia – GDA

Afgelopen zondag boekte Olympia zijn eerste uitoverwinning. In een zwaarbevochten wedstrijd, verdeeld over twee weken trok Olympia met 0-1 aan het langste eind. Geen mooie wedstrijd, maar wel een verdiende en nuttige zege. Olympia verprutste een aantal riante kansen om het duel definitief te beslissen en zo bleef het billenknijpen tot aan de laatste seconde. Misschien is het op dit moment nog te veel gevraagd, maar de ploeg moet leren om wedstrijden in het slot te gooien als die mogelijkheid zich aandient. Dat kost een stuk minder kracht.

Lees verder27

Erelid Leen den Braber overleden

Afgelopen maandag (26 oktober) is Leen den Braber na een kort ziekbed overleden. Leen was reeds sinds 1961 lid van GC&FC Olympia en hij heeft zich gedurende tientallen jaren met ziel en zaligheid ingezet voor de jeugdafdeling van onze vereniging, maar ook voor het schoolvoetbal en het vrouwenvoetbal.

Lees verder26

Competitie-indeling jeugd bekend

De competitie-indelingen voor de jeugdteams categorie B (alle teams behalve A1, B1 en C1) zijn beschikbaar gemaakt door de KNVB. Deze indelingen zijn tot stand gekomen op basis van de resultaten uit de bekercompetitie.

Lees verder19

Fun Run a.s. woensdag bij Langlaufvereniging Gouda

Na de fantastische dag op het Olympiaterrein vorig jaar, waar dankzij o.a. de medewerking van Olympia de deelnemers veel plezier ende Stichting een mooie opbrengst had, wordt ook dit jaar weer een FunRun georganiseerd. Deze keer is het terrein van de Langlaufvereniging Gouda gevonden om de FunRun uit te zetten, op woensdag 21 oktober a.s. waar het licht heuvelachtige terrein nog meer uitdaging biedt aan de deelnemers.

Voor meer info over de editie van 2015: zie de flyer.

Lees verder14

UPDATE Grote Club Actie + Waarschuwing inzake Pannaveldjes!

De Grote Club Actie is nu een kleine maand onderweg en het verkopen van loten gaat de goede kant op, vernemen wij zo in de wandelgangen! Nog een paar weken kunnen er loten verkocht gaan worden, want op 31 oktober a.s. stoppen we hiermee bij Olympia! Dan gaan we alle info verwerken en is het nog even afwachten wie nou de beste individuele verkopers zijn en welk team de meeste loten heeft verkocht. Want iedereen wil natuurlijk, behalve dat de GCA voor een goed doel is, leuke prijzen winnen!

Lees verder13

Trainingen jeugd in Herfstvakantie

In de week van maandag 19 oktober t/m zondag 25 oktober is er een aangepast trainingsschema i.v.m. de herfstvakantie.
De F- en E-pupillen trainen alleen op woensdag, de VBS traint ook op zaterdag 17 en zaterdag 24 oktober op de vaste tijden!

Programma woensdag 21 oktober:

13.00-14.00 uur Voetbal school (VBS)
14.00-15.00 uur Alle F teams
15.15-16.15 uur Alle E teams

Voor de overige elftallen geldt het volgende:

Lees verder12

Werkzaamheden voet- en fietspad

Het fietspad langs de Bodegraafsestraatweg, vanaf muziekvereniging De Harmonie tot en met de fietsoversteek bij de Wibautstraat is van slechte kwaliteit en wordt opnieuw bestraat. Het gehele voet- en fietspad wordt afgesloten en er zal een omleiding ingesteld worden. De werkzaamheden starten maandag 12 oktober 2015 en gaan circa 3 weken duren. Olympia blijft bereikbaar via de ingestelde (fiets)omleiding. 

Lees verder08

Voorbeschouwing Olympia – PFC

Kijkende naar de laatste twee uit-wedstrijden kan geconcludeerd worden dat de formatie van Tom Rietberg bij DRL een enigszins onnodige nederlaag leed want men verzuimde met name voor de rust al verder afstand te nemen van deze opponent. DRL maakte vervolgens dankbaar gebruik van de geboden ruimte en behaalde uiteindelijk een 3 – 2 overwinning.

Lees verder07

Voor in de agenda: feestavond

Reserveer zaterdagavond 21 november alvast in de agenda. Zet erbij: mooi feest bij Olympia! De details volgen nog, maar houd die avond vrij!

Lees verder07

Kazachstan - Nederland op groot scherm

Aanstaande zaterdag is de cruciale EK-kwalificatiewedstrijd Kazachstan - Nederland in ons clubhuis te bekijken op het grote scherm. De aftrap is om 18:00 uur. Je bent van harte welkom!

Lees verder