View Archive

Entries for October 2017

26

Stem op onze clubheld Edo Neefjes! En verdien 10.000 euro voor onze vereniging

Achter alle sporthelden staan nog grotere helden: de vele vrijwilligers die ervoor zorgen dat iedereen kan sporten en dat talent zich kan ontwikkelen. Iedereen kent ze want elke voetbalvereniging heeft ze. De anonieme helden die al hun tijd geven voor hun voetbalclub. Voor dag en dauw. Voor de vereniging. Vanuit hun hart. Die vrijwilligers verdienen een podium.

Het Algemeen Dagblad en de krant in jouw regio zijn de verkiezing van ‘Clubhelden van de Amateursport’ gestart waarmee de clubs hun vrijwilligers extra kunnen bedanken voor hun tomeloze inzet door ze te nomineren voor de titel ‘Clubheld van het jaar 2017’. Dit initiatief wordt ondersteund door de KNVB.

Lees verder24

Oly’s kinderkledingbeurs weer groot succes

Wie op woensdag 11 oktober jl. het clubhuis van Olympia betrad waande zich in een kinderkledingwinkel. Het team van Oly’s organiseerde op die dag de halfjaarlijkse kledingbeurs. En dat was weer een groot succes getuige de grote belangstelling en kooplust van de aanwezigen. Veel gezinnen hebben voor een mooie prijs een nieuwe wintergarderobe kunnen aanschaffen

Lees verder19

Voorbeschouwing Olympia - Boshuizen

Nee, het loopt nog niet gesmeerd. En dat is een nog een understatement. Olympia 1 heeft zijn draai nog niet gevonden dit seizoen. Begon het nog goed in de eerste wedstrijd tegen Spartaan’20, daarna is de dalende lijn ingezet. Afgelopen zondag had Olympia helemaal niets in te brengen tegen koploper Unitas. Een collectieve offday. De bezoekers uit Gorinchem liepen niet eens over van individuele kwaliteit, maar als team presteerde het uitstekend en zeer volwassen. Het gaf achterin helemaal niets weg en ging voorin efficiënt om met de kansen. Misschien niet sprankelend om naar te kijken, maar wel kampioenswaardig. 

Lees verder17

3e Digitale Olympiaan in de maak

Er ligt nog maar net een prachtige presentatiegids in de brievenbus bij alle leden, de website en Facebookpagina staan vol met actuele berichten en toch is er nog genoeg te vertellen om een digitale Olympiaan te gaan vullen.

Heb jij ook nog een leuk berichtje, leuke foto, super filmpje? Stuur het aan de redactie, dan kijken we of we het mee kunnen nemen in de derde editie van de digitale Olympiaan. Kopij voor dit online magazine kan tot en met aanstaande zondag 29 oktober worden gemaild aan olympiaan@gcfc-olympia.nl. We streven er naar om de Olympiaan rond het weekend van 11 november aan alle leden te mailen. 

Wil je de laatste editie van de Olympiaan nog eens nalezen? Klik hier: 2e Digitale Olympiaan.

 

De redactie van De Olympiaan
(Patricia Goslings, Rick Kraaijeveld, Tom Kraaijeveld, Nicoline Verwaal en Wilma Neefjes) 

Foto: de voorkant van de (bijna) allereerste De Olympiaan van 5 oktober 1945. Het eerdere clubblad heeft maar kort bestaan.


Lees verder12

Voorbeschouwing Olympia-Unitas

Aanstaande zondag staan de wedstrijden Olympia 1-Unitas 1 en Olympia VR1-Viola VR1 op het programma. Hierbij de voorbeschouwing op beide wedstrijden.

Tot nu toe presteert Olympia 1 uiterst wisselvallig. Vorig weekend werd er onnodig maar uiteindelijk wel terecht verloren van Den Hoorn. Met name aanvallend was Olympia onmachtig. Eigenlijk werd er in negentig minuten voetbal geen enkele fatsoenlijke kans gecreëerd. Terwijl de ploeg veelmeer balbezit had dat de tegenstander. Maar daar werd te weinig mee gedaan. Tot het zestienmetergebied was hetvoetballend allemaal redelijk in orde, maar verder hield het op

Lees verder12

Graag 5 minuten van je tijd voor een enquete vrijwilligerswerk.

Aan alle Olympia-vrijwilligers wordt gevraagd om een korte online enquête in te vullen over hun vrijwilligerswerk bij onze vereniging. Invullen kost nog geen 5 minuten en is anoniem. Een link naar de enquete wordt ge'appt of gemaild via de commissies en coördinatoren van de verschillende vrijwilligersactiviteiten. Twee studenten hebben de enquête opgesteld en geven Olympia aan de hand van de resultaten in november advies over hoe wij het vrijwilligerswerk aantrekkelijker kunnen maken. Belangrijk voor ons allemaal, want er wordt veel vrije tijd gestoken door veel (familie van) leden in Olympia en er zijn een aantal moeilijk in te vullen vacatures.

Lees verder10

Olympia zoekt vrijwilligers voor zaterdag ontvangst!

Je kent het wel, zaterdagochtend, drukte bij Olympia door de vele teams die spelen, beginnend met de pupillen, oplopend naar de junioren en de senioren. Zeker in de ochtend krioelt het van de voetballertjes, die hun wedstrijden gaan spelen. Al deze spelertjes willen zich ook omkleden, en hebben dus een kleedkamer nodig. En willen het spelletje spelen op een veld, waar de doeltjes staan, met de vlaggen. En dat moet wel allemaal geregeld worden. Daarom zijn we op zoek naar mensen die ons bij Olympia willen helpen met de ontvangstdiensten op de zaterdag! 

Dit hoeft geen hele dag te duren, met een dagdeel zijn we al heel blij! En als je dat een paar keer per jaar doet, heb je ook gelijk je vrijwilligerstaak gedaan voor het seizoen! Heb je interesse, meld je dan aan bij Cyriel via ontvangst_jeugd@gcfc-olympia.nl

 

Lees verder10

Olympia te zien in tv-programma Kassa zaterdag 14 oktober

Vrijdag 6 oktober heeft het TV programma Kassa in het clubhuis van Olympia een test gedaan met diverse alcohol vrije biertjes. Vele spelers van de 35+ groep hebben hieraan meegewerkt. Welke alcohol vrije biertjes er nu goed en slecht scoorden is zaterdag 14 oktober te zien in het programma Kassa van de Vara., om 19:05 uur op NPO1. Uiteraard zijn er ook beelden van ons terwijl er geproefd wordt, maar ook al voetballend op ons prachtige nieuwe kunstgrasveld hopen we in beeld te zijn!

 

Lees verder10

Trainingsschema tijden de Herfstvakantie

Volgende week is het herfstvakantie.

Bij Olympia trainen de niet-selectieteams in de vakantie 1x op het tweede trainingsmoment. Vaak zal dat de woensdag zijn.

Lees verder07

Businessclub Olympia FIFA'18 Toernooi voor JO19, JO17 en JO15

Vrijdag 24 november a.s. is het weer tijd voor het jaarlijkse FIFA Toernooi voor de JO19, JO17 en JO15, mogelijk gemaakt door de Businessclub van Olympia. Het toernooi start deze avond om 19:00 uur en zal duren tot ongeveer 23:00 uur. Entree is voor een ieder gratis én je krijgt een gratis consumptie. 

Wil je meedoen schrijf je dan snel in! Er zijn 40 plekken en VOL = VOL! Inschrijven kan door een mailtje met je naam, team te mailen naar voorzitter_jeugd@gcfc-olympia.nl maar doe dit dus snel! 

Lees verder06

Buitenreclame Olympia krijgt steeds meer vorm

Het zal u ongetwijfeld niet ontgaan zijn, de stellage met reclameborden aan de rand van het Olympia-complex. Op een zeer aantrekkelijke locatie biedt Olympia haar partners een nieuwe vorm van bordsponsoring aan. Met het vele verkeer dat dagelijks het kruispunt passeert een uitstekende locatie voor exposure. 

Lees verder03

Oly’s winter kinderkledingbeurs op Olympia

Op woensdagochtend 11 oktober is het clubhuis van Olympia omgetoverd in een kinderkledingwinkel. Oly’s verkoopt dan tussen 08:30 en 12:00 uur mooie tweedehands (merk)winterkleding. Iedereen is van harte welkom om langs te komen en lekker te shoppen onder het genot van een kopje koffie.

 

Lees verder01

Uitnodiging voor clinic door scheidsrechter betaald voetbal Edwin van de Graaf

De Goudse scheidsrechtersvereniging nodigt alle KNVB en verenigingsscheidsrechters uit voor een clinic door Edwin van de Graaf en spelregelquiz op dinsdagavond 10 oktober om 19.30 uur in het Groenhovenpark. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Zie link hieronder in de uitnodigingsbrief.

De 34-jarige Edwin van de Graaf maakte in 2010 zijn debuut bij het betaalde voetbal.

Lees verder01

Trainers van onze Jeugdteams

Ieder seizoen is het weer een hele opgave om voor alle jeugdteams een goede trainer te vinden. Mede dankzij enthousiaste junioren en ouders van spelers was bij de start van de competitie vorige week het trainers-schema bijna compleet. Compliment aan alle betrokkenen en veel plezier dit seizoen! Hieronder het volledige overzicht.

Lees verder