View Archive

Entries for November 2011

20

Kerstklaverjassen vrijdag 16 december

Vrijdag 16 december is er weer kerstklaverjassen!
Vanaf 20:00 uur staat de koffie met appeltaart klaar. Het belooft een drukke en gezellige avond te worden. Ook de niet-kaarters zijn van harte welkom!
Dit jaar is er dankzij een groot aantal sponsors een geweldige loterij met 2 hoofdprijzen van circa € 200. Inschrijven is nog mogelijk.

Lees verder30

Mitchel van Straalen en Lukas Snijders naar Manchester City

Ja u leest het goed. Deze twee Olympianen gaan naar de koploper in Engeland. Nee, niet als nieuwe aanwinsten, maar als toeschouwer bij de wedstrijd tegen Fulham. Dit was namelijk de hoofdprijs van de ‘Grote voetbalquiz’ op Olympia van afgelopen vrijdag. Zij mogen zich dus voor een jaar lang de voetbalkenners van Olympia noemen. In een spannende eindstrijd klopten zij de overige finalisten door 8 van de 10 vragen juist te beantwoorden.

Lees verder29

Henk Grendel aan de beterende hand

Vorige week heeft Mario de Lange een bezoek gebracht aan Henk Grendel. Henk is inmiddels thuis en herstellende van de operatie die hij heeft ondergaan na zijn onwel worden vlak voor de wedstrijd Olympia – DONK van 6 november jl. Namens de selectie en begeleiding heeft Mario aan Henk een Olympia shirt aangeboden. De inmiddels 80-jarige Henk was hier erg verguld mee en toonde zijn gevoel voor humor door het shirt meteen aan te trekken, met de woorden: “De eerste keer dat ik weer op de club ben, heb ik het shirt aan!”. Ook zijn vrouw Nel, die natuurlijk enorm geschrokken was, werd niet vergeten en kreeg een bloemetje aangeboden.

Henk maakt ook van deze gelegenheid gebruik een woord van dank uit te spreken:

 

Lees verder27

Pietentraining Voetbalschool en F pupillen

Sinterklaas is weer in het land en ook dit jaar hebben een aantal zwarte pieten weer tijd gevonden voor........... de in heel Gouda beroemde Pietentraining! Deze training voor alle Voetbalschool en F pupillen vindt plaats op woensdag 30 november van 14.00 tot 15.00 uur.

De training van de F1 t/m F4 van dinsdag wordt dus verplaatst naar woensdag.  De Voetbalschool en alle F teams trainen dus op woensdag 1 december van 14.00 en 15.00 uur.

Lees verder17

Zonder mandaat géén nieuwbouw

Het Bestuur doet een dringend verzoek aan alle leden om in grote getale aanwezig te zijn op de Algemene Leden Vergadering van maandag 28 november a.s. om 20.00 uur in de kantine.

Op de agenda staat o.a. de nieuwbouw.Het streven is om deze in het seizoen 2012/2013 in gebruik te nemen.
Gezien de enorme investering, is het noodzakelijk dat zoveel mogelijk leden de plannen steunen.
 
Neem uw verantwoording als lid en kom!
 
Tot maandag 28 november a.s. om 20.00 uur in de kantine.
 

Het Bestuur

Stukken inzien.

Lees verder17

Voorbeschouwing Olympia – UDO

Aanstaande zondag om 14:30 uur de aftrap van de nummer 4, Olympia met 20 punten tegen de nummer 9, UDO met 11 punten. Met een schuin oog naar de topper in de 2e Klasse C, Wilhelmus – RKDEO en de wedstrijd GONA - Nieuwkoop, kan Olympia goede zaken doen bij een overwinning.

Lees verder17

Welke twee voetballers werden als enige 9 x landskampioen?

Deze vraag kan u verwachten op de ‘grote voetbalquiz’ van vrijdagavond 25 november. Bepaald geen inkoppertje, maar de hoofdprijs mag er dan ook zijn; Een geheel verzorgde voetbalreis naar een wedstrijd in de Premier League. 

Lees verder16

Trainingskleding jeugd

Sinterklaas is weer in het land en de temperatuur is weer flink gedaald. Tijd dus weer om tijdens de training voldoende kleding aan te hebben. Het is vanaf heden verplicht voor de pupillen om een trainin gspak of thermokleding te dragen,bij de junioren is dit een zeer dringend verzoek.

Paul Spijkerman

Lees verder15

Diefstal uit kleedkamer

Afgelopen zaterdag 12 november hebben onverlaten het nodig gevonden om uit een door De Jodan Boys B2 en SPV '81 C1 gedeelde kleedkamer een tas met inhoud te halen. Inmiddels is deze tas terug gevonden en aan de rechtmatige eigenaar teruggegeven, waarbij bleek dat er, naast de inhoud van onder andere blikjes met frisdrank, kleding is aangetroffen die niet van de eigenaar van de bewuste tas is.

Lees verder13

Trots bestuur!

 

Langs deze weg wil het Bestuur iedereen, die betrokken is geweest bij de opvang van Henk Grendel afgelopen zondag,  bedanken voor het snelle handelen.
 

Wij zijn trots op jullie!

 

Lees verder10

Welke drie Chilenen speelden ooit voor Feyenoord?

Dit zou zomaar een vraag kunnen zijn op de ‘Grote Voetbalquiz’ van vrijdagavond 25 november in ons clubhuis.  Vanaf 20:00 uur zal de avond geheel in het teken staan van wie de grootste voetbalkenners van Olympia worden.  De quiz wordt gespeeld in koppels en de winnaars verdienen een geheel verzorgde wedstrijd in de Premier League.

Lees verder09

Toestand Henk Grendel boven verwachting

De operatie van Henk Grendel, die afgelopen zondag vlak voor de wedstrijd Olympia - DONK onwel werd, is geslaagd en de patient maakt het boven verwachting goed. Vooralsnog ontvangt hij alleen bezoek van zijn vrouw en dochters.

Lees verder09

Grote Clubactie wederom groot succes

De Grote Clubactie is weer afgerond. Totaal heeft Olympia dit jaar 1.544 loten verkocht met een opbrengst voor de vereniging van EUR 3.341 na aftrek van kosten. Dat is een prachtig resultaat, waar de penningmeester weer heel blij van zal worden. De opbrengst zal worden gebruikt voor een jeugdhonk in het nieuw te bouwen clubhuis. Nieuw dit jaar was de online verkoop door senioren en oudere jeugd. Olympia heeft hiermee 348 loten verkocht en is daarmee één van de beste online verkopers van Nederland!

Lees verder02

Hans de Zeeuw overleden

Op 58 jarige leeftijd is afgelopen dinsdagochtend  1 november  Hans de Zeeuw overleden. Hans heeft ons jeugdteam B1 in het seizoen 2009-2010 getraind en gecoacht, waarbij wij hem als een gedreven en aimabele persoon hebben leren kennen.

Lees verder