View Archive

Entries for November 2013

20

Kerstklaverjassen29

Oliebollentoernooi E – F en VBS

Zaterdag 28 december 2013 is het weer tijd voor het traditionele Oliebollentoernooi van Olympia! Alle E- en F-spelers, en ook dit keer de Voetbalschool, worden deze dag in Sporthal De Mammoet verwacht om onder het genot van een heerlijke oliebol (aangeboden door Albert Heijn, Winkelcentrum Bloemendaal) het voetbaljaar 2013 op een sportieve en gezellige manier af te sluiten!

Lees verder27

Pietentraining VBS en F

  Jawel ook dit jaar komen de voetbalpieten weer naar Olympia om hun coole moves en skills te laten zien en misschien wel een kadootje af te leveren. Alle F en voetbalschool pupillen worden op woensdag 4 December om 14 uur verwacht. Voor de VBS betekent dit een uurtje later dan normaal en de F1/4 een dag eerder.

Voor de E 5/9 betekent dit dat ze iets later trainen dan normaal: 16-17 .

De trainingen voor de F/E/D/C selectie komen op 5 December te vervallen, de B selectie doet dit in overleg met de trainers.

Paul Spijkerman 

Lees verder26

Eerste Olympia FIFA-kampioenschap

Er zijn nog plaatsen voor het Olympia FIFA-kampioenschap op 21 december!

Bijna alle jeugdspelers van Olympia voetballen niet alleen op het veld, maar ook thuis op de computer. Maar wie is nu de allerbeste FIFA-speler van Olympia?

Op zaterdag 21 december organiseert Olympia het eerste FIFA-kampioenschap voor jeugdleden uit de categorie A t/m C.

Lees verder26

Olympia 2 trotse koploper!

Onder leiding van de onverstoorbare trainer Bas Mol heeft Olympia 2 gisteren haar 5e overwinning op rij geboekt en daarmee de koppositie in de reserve 1e klasse gepakt. Dat ons 2e elftal dit, tot nu toe, bereikt heeft is extra knap gezien de vele wisselingen die het team wekelijks ondergaat.

Lees verder24

Hoogste punt Olympia nieuwbouw

Een feestelijke gebeurtenis op vrijdag 22 november aan de Bodegraafsestraatweg. Het hoogste punt van de nieuwbouw van Olympia clubhuis en kleedkamers is bereikt. Voorzitter Edo Neefjes kon vele belangstellenden verwelkomen en sprak zijn dank uit aan de vele Olympia vrijwilligers, sponsors en donateurs die zich inzetten om voor een fraai nieuw complex te zorgen.

Lees verder23

Wel winnen hè!

Hoe kun je als vader of moeder zorgen dat het goed gaat met je kind in de sport? Wat zeg je bijvoorbeeld aan de ontbijttafel op de dag van een spannende wedstrijd? Wat roep je langs de kant? Hoe moedig je aan? En hoe vang je je kind op na een verloren wedstrijd?
Wil   je   meer   weten   hoe   jij   én   jouw   kind   nog   meer   plezier   beleven   aan   sporten?   Bestel dan nu kaarten voor de theatervoorstelling ‘Wel winnen, he!’ -versie ouders-. Een geheel nieuwe voorstelling, speciaal voor ouders van jeugdleden van sportverenigingen.

Lees verder15

Hoogste punt nieuwbouw wordt gevierd

Het zal u waarschijnlijk niet ontgaan zijn dat de vaart in de bouw van ons nieuwe clubhuis, tribune en kleedkamers er goed in zit. Het hoogste punt is dan ook bereikt. En dat willen we met elkaar vieren.

Lees verder13

Rood Zwart Mannendiner: Beenham en Black Jack!

Het was weer een memorabele avond vorige week vrijdag. Het Mannendiner van Olympia bewees eens te meer een avondje uit te zijn.

Lees verder08

Jaap Bak overleden

Wij hebben het trieste bericht ontvangen dat Olympiaan Jaap Bak op 4 november jl. op 89-jarige leeftijd is overleden. Jaap was lid van Olympia sinds 1933 en daarmee ‘recordhouder’ onder de Olympia-leden.Hij zou later deze maand zijn speld ontvangen voor 80 jaar lidmaatschap.

Lees verder06

Algemene Ledenvergadering 25 november

Het bestuur nodigt hierbij alle leden en ouders van jeugdleden uit voor de algemene ledenvergadering op maandag 25 november .a.s.

Agenda en overige relevante stukken zijn in te zien na inloggen op de site onder het kopje ‘Bestuur’, stukken ALV.

De vergadering begint om 20:00 uur. Wij rekenen op uw aanwezigheid!

Het bestuur.

Lees verder