View Archive

Entries for November 2015

18

Kerstklaverjassen 2015

Vrijdag 18 december kunt u weer een kaartje komen leggen bij het jaarlijkse kerstklaverjassen. Voor iedereen zijn er weer mooie prijzen te winnen en we sluiten weer af met een gezellige loterij en borrel.

De kantine is geopend vanaf 19 uur en het kaarten begint om 20:00 uur. Deelname kost 5 euro p.p u kunt zich hier inschrijven of dmv het inschrijfformulier in de kantine.

Lees verder05

Algemene Leden Vergadering

Het bestuur nodigt alle leden en ouders van jeugdleden uit voor de Algemene Leden Vergadering op maandag 30 november om 20.00 uur in

het clubhuis. De volgende onderwerpen staan op de agenda:

Lees verder03

Feestavond Glow in the Dark Party op 21-11

Zaterdag 21 November organiseren we bij Olympia een Glow in the Dark / Neon Light Party. De Olympia kantine zal worden omgetoverd tot een grote in neon licht veranderde party zaal, met diverse verlichtingen en versieringen. Daarnaast hebben we feest DJ El Cavano weten te strikken die ervoor zorgt dat de voetjes van de vloer gaan!

Lees verder29

VELO 1 - Olympia 1 afgelast

De wedstrijd VELO 1 - Olympia 1 van vanmiddag is helaas afgelast. Later meer.

Lees verder27

Daar komen de schutters

Op donderdag 26 november hebben de leden van de Businessclub deel genomen aan een schietclinic. Bij Indoorshooting Noordhaghe in Den Haag mag onder leiding van ervaren instructeurs met zes verschillen sportwapens geschoten worden.

Lees verder24

Mededelingen van de Pupillentrainers!

Omdat er soms wat aandachtspunten in de vergetelheid raken, omdat dingetjes er soms wat insluipen, hierbij een aantal punten vanuit de Pupillentrainers voor ouders/verzorgers en spelers! Lees deze punten goed en zorg dat ze nageleefd worden:

 

Lees verder24

Vanavond Olympia-Nieuwerkerk voor Rijnmond Cup

UPDATE: De wedstrijd wordt gespeeld op het terrein van Nieuwerkerk v.a. 20:00 uur!

Vanavond speelt Olympia 1 in de tweede ronde van de Rijnmond Cup tegen streekgenoot VV Nieuwerkerk. Vorig seizoen speelden de elftallen nog bij elkaar in de competitie en wisten ze beide eenmaal van elkaar te winnen. 

Lees verder17

Gezocht: Barmedewerkers

Wie van onze leden heeft een dochter/zoon die een bijbaantje zoekt en die het leuk vindt om achter de bar c.q. keuken te staan van Olympia. De barcommissie is op zoek naar deze dochter/zoon (leeftijd vanaf 16 jaar) die zaterdags en/of zondags bar- c.q. keukenwerkzaamheden wil doen. Op dit moment zijn de werkzaamheden vooral op de zondag.

 

Lees verder17

WEA Accountants Adviseurs nieuwe partner van Olympia

WEA Gouda ondersteunt GC & FC Olympia met een reclamebord. Wij wensen WEA Gouda veel zakelijk succes toe en danken hen bij voorbaat voor het gestelde vertrouwen. WEA Accountants & Adviseurs is een organisatie van samenwerkende accountants & belasting adviseurs met in totaal acht maatschappen.

Lees verder16

‘Leen den Braber sportplaza’ officieel geopend

Op 15 november is het dan zover. De officiele opening van het sportplein bij Olympia met 2 kunstgras mini-veldjes en 4 jeu de boules banen. De openingshandeling wordt verricht door mevrouw Corrie den Braber en haar kleinzoon Tony. Een fraai bord met de naam ‘Leen den Braber sportplaza’ wordt onthuld. Een mooi eerbetoon aan ons op 26 oktober overleden erelid en clubicoon. 

Lees verder14

Pietentraining woensdag 2 december om 13.30 uur

Sinterklaas is weer in Nederland! Uiteraard heeft Olympia aan Sinterklaas gevraagd of hij een aantal (voetbal)pieten wil langs sturen. Om er zeker van te zijn dat de Pieten komen hebben de kantine ook dit jaar weer helemaal in Sinterklaas sfeer gebracht. Het is weer ouderwets gezellig bij Olympia! Op 2 december van 13.30 tot 15.10 uur hebben we een speciale training voor alle spelers van de Voetbalschool en de F-teams. De training duurt ongeveer een uur en aansluitend wordt iedereen in de kantine verwacht. Hopelijk geeft Sinterklaas gehoor aan onze vraag en stuurt hij ook dit jaar weer een paar Pieten naar onze vereniging toe, we zullen het zien…

Lees verder11

Voorbeschouwing Olympia – VOC

Komende zondag staat de wedstrijd Olympia – VOC op het programma. VOC kende in de afgelopen seizoenen een stormachtige ontwikkeling waar bij het twee seizoenen uitkwam in de Hoofdklasse. Thans bezet men de 4e plaats van de 1e Klasse met slechts één punt minder dan Olympia.

Lees verder10

A.s. zondag uitreiking prijzen Grote Club Actie / Opening Sportplein

Alle verkochte loten van de Grote Club Actie 2015 zijn ingevoerd, de loten per verkoper zijn geteld. A.s. zondag, 15 november, gaan we bekend maken wie er allemaal prijzen hebben gewonnen bij de verkopers van de Grote Club Actie. Wie heeft er alleen het meeste aantal loten verkocht, maar ook het best verkopende team maakt kans op prijzen. Deze prijzen, en de uiteindelijke eindstand van wat we met elkaar hebben opgehaald deze editie (laatste update gaf een stand aan van ruim € 4.400,-), gaan we zondag bekend maken vanaf 11:30 uur! Dus we roepen alle verkopers en hun ouders, broers, zussen, opa's en oma's en andere familieleden en vrienden op om naar de kantine te komen voor de uitreiking! Maar er gaat zondag meer gebeuren, nl. de opening van het Sportplein op de plek waar vroeger de kleedkamers stonden. 

Lees verder10

F-Jeugd zet Plus Koornneef in het zonnetje

Een delegatie van onze F-jeugd is afgelopen zaterdag op bezoek geweest bij supermarkt Plus Koornneef. Reden hiervoor was om het bedrijf te bedanken voor het sponsorschap van de F1 t/m F4 van onze vereniging. 

Lees verder03

Rood-Zwart Mannendiner wederom een top avond

Het is al weer even geleden, maar een kleine sfeerimpressie van het Rood-Zwart Mannendiner van vrijdag 23 oktober zijn we u nog verschuldigd. Een evenement wat in korte tijd een traditie is geworden.

Lees verder02

Update Grote Club Actie + Tussenstand!!

De verkoop van de loten bij Olympia is gesloten en we zijn druk bezig om alle ingevulde boekjes te verzamelen en deze in te voeren! We hebben er al een hoop gedaan maar er moet ook nog een en ander ingeleverd worden en natuurlijk ingevoerd! Dit invoeren doen we a.s. zaterdagochtend, 7 november, tussen 08:30 en 12:00 uur. We zijn aanwezig met de mensen van de commissie GCA maar als er ouders of leiders zijn die graag een handje helpen met invoeren, alle hulp is welkom! Er wordt gezorgd voor een kop koffie, een thee, limonade of wat anders en met elkaar gaat het nu eenmaal sneller! 

Lees verder02

Coördinator schoonmaak gezocht

De schoonmaak van ons schitterende nieuwe complex levert af en toe nog hoofdbrekens op. Het goede nieuws is dat er een flinke schoonmaakploeg beschikbaar is. Deze week zijn er zelfs nog 4 nieuwe aanmeldingen. Het minder goede nieuws is dat we nog geen coördinator voor ons clubhuis hebben gevonden. De coördinator maakt de planning, informeert de schoonmakers, helpt hen op weg en beheert de sleutels. De coördinatie hoeft zelf niet de vrijwilligers te werven. Wie wil deze taak op zich nemen? Voor informatie en aanmeldingen: vrijwilligers@gcfc-olympia.nl

Lees verder