View Archive

Entries for November 2019

27

Scheidsrechter: iets voor jou? Ervaring niet vereist.

Zonder scheids geen wedstrijd. Dankzij onze clubscheidsrechters en vrijwilligers van de club die regelmatig willen fluiten, hebben we bij Olympia de wedstrijden nog altijd kunnen laten doorgaan. Om er zeker van te zijn dat we ook de rest van het seizoen voor alle wedstrijden een scheidsrechter hebben, zoeken we versterking. 

Lees verder25

Vanavond Algemene Ledenvergadering

Vanavond wordt de Algemene Ledenvergadering om 20.00 uur in onze kantine gehouden. Op 30 oktober heeft u hiervoor een uitnodiging ontvangen via een digitale nieuwsbrief. Alle leden, ouders van jeugdleden en vrijwilligers zijn van harte welkom. Na het formele deel zal vanaf 21.00 uur in de vorm van workshops van gedachten worden gewisseld over de toekomst van onze club. Denk jij ook mee?! 

Lees verder25

Kerstklaverjassen

Op vrijdag 13 december 2019 is de kantine geopend voor het altijd gezellige KERSTKLAVERJASSEN.

De deuren staan vanaf 19.00 open. Let op: het klaverjassen begint dit jaar om 19.30 uur.

Lees verder20

Aanstaande zaterdag het Rood-zwarte Oktoberfest!

Het duurt nu echt niet lang meer, de tweede editie van het Rood Zwart Oktoberfest staat op zaterdag 23 november voor de deur! Het feest van het jaar ook wel door velen genoemd start om 18:00 en eindigt om 01:00 uur. De pullen zijn onderwerg, de DJ is geboekt en ook niemand minder dan Nederlands bekendste feestzanger Irvine kan niet wachten om van 20:30 - 21:30 het clubhuis op z'n kop te zetten. 

Lees verder14

Herdenking Ron van den Berg

Bericht namens de familie:

De herdenking van Ron vindt plaats op zaterdag 16 november om 18.30 uur in crematorium IJsselhof, Goejanverwelledijk 6, Gouda.
Na de herdenking is er gelegenheid om samen te komen en het glas te heffen in het restaurant van de IJsselhof.

Lees verder13

In memoriam Ron van den Berg

Gisteren bereikte Olympia het trieste bericht dat Ron van den Berg aan de gevolgen van de slopende spierziekte ALS op 62-jarige leeftijd is overleden. We wensen echtgenote Connie en de kinderen Sven, Bjorn en Kari en partners en overige familie en vrienden enorm veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

 

Lees verder13

Kantine woensdagmiddag gesloten

I.v.m. een ingelaste studiemiddag van de stagiaires die woensdagmiddag in de kantine staan, is deze helaas vanmiddag gesloten.

Lees verder