View Archive

Entries for December 2011

24

Kerstboodschap van de voorzitter

Het bestuur en kader van GC & FC Olympia wil iedereen weer bedanken voor alle inzet voor onze mooie club in 2011, en wenst iedereen hele gezellige feestdagen en oud & nieuw viering toe en alle goeds voor het nieuwe jaar 2012!

Lees verder22

Nieuwjaarsreceptie 1 januari

Tradities zijn er om in stand te houden. Daarom heeft het bestuur in al zijn wijsheid besloten om ook aankomend jaar de nieuwjaarsreceptie weer op 1 januari te houden. Alle leden, sponsors, donateurs en iedereen die Olympia een wam hart toedraagt is van harte uitgenodigd. Uiteraard met aanhang. Er moet per slot van rekening wel iets te zoenen zijn. Het barpersoneel zorgt ervoor dat u van heerlijke hapjes en drankjes wordt voorzien. Vanaf 15:30 bent u van harte welkom.

Lees verder22

Klaverjasavond bij Olympia groot succes

Helemaal vol was de Olympia kantine afgelopen vrijdagavond tijdens het jaarlijkse kerstklaverjassen. Negentig deelnemers en nog een flink aantal toeschouwers die voor de gezelligheid een drankje kwamen doen. En gezellig was het! Deelnemers die er altijd zijn, anderen die soms komen, maar ook geheel nieuwe gezichten. Familie van, sponsors, vrienden van Tiod en gewoon een vriend of vriendin namen deel aan het klaverjassen.

Lees verder13

Gevonden voorwerpen

Er liggen heel veel gevonden voorwerpen op de club. In het weekend van 17 en 18 december zullen alle gevonden spullen in de kantine worden uitgespreid. Wie nog kleding kwijt is, heeft dan de kans om zijn verloren spullen terug te vinden. Na 18 december gaan de spullen die niet opgehaald zijn de kledingcontainer in.

Lees verder13

Winterstop jeugd

Van 18 December t/m 8 Januari is het winterstop voor de jeugd. Dit houdt in dat er geen trainingen en wedstrijden zijn in deze periode. Op maandag 9 Januari gaan alle teams weer van start met de training volgens het normale rooster. Op 14 Januari zal een groot deel van de jeugd alweer beginnen met de competitie .

Paul Spijkerman

Lees verder08

Lief en leed

Het Bestuur wil lief en leed met haar leden delen. Hiertoe verzoeken wij alle leden in geval van bijvoorbeeld langdurige blessure, trouwerij, geboorte, overlijden, etc. een bericht hiervan in de brievenbus ’Bestuur´ die in de hal van de kantine hangt, te deponeren.
Ook is het mogelijk bij ziekte of blessures een berichtje te plaatsen op de speciaal daarvoor geopende pagina In de Lappenmand

Wij hopen hiermee de betrokkenheid nog meer te vergroten.

Het bestuur.

Lees verder07

Kerstborrel

KLAAR MET KERSTINKOPEN???

Dan ben je vast toe aan een KERSTBORREL!!!

Zaterdag 24 december is de bar vanaf 15.00 uur tot circa 18.00 uur open om met elkaar de Kerstdagen in te luiden.

Onder het genot van een hapje en een drankje is iedereen welkom in ons sfeervolle clubhuis.

Lees verder02

Geen training 5 December

Aanstaande maandag 5 December is er geen training ivm sinterklaas. Dit geldt voor alle groepen die normaal training hebben op de maandag.

 

Paul Spijkerman

Lees verder