View Archive

Entries for December 2012

12

Kerstborrel

Zaterdag 22 december is de bar vanaf 15.00 uur tot circa 18.00 uur open om met elkaar de Kerstdagen in te luiden.Onder het genot van een hapje en een drankje is iedereen welkom in ons "sfeervolle"clubhuis.

Lees verder04

Dit weekend geen amateurvoetbal

Komend weekend zijn alle wedstrijden in het amateurvoetbal afgelast. Dit als gevolg van het zeer trieste voorval rondom de grensrechter van SC Buitenboys. Namens voetbalvereniging Olympia betuigen wij ons medeleven aan de familie en vrienden van het slachtoffer. Hierbij het officiële persbericht van de KNVB:

Lees verder24

Openingstijden Olympia bar tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen zijn de openingstijden aangepast. Vanaf 7 januari starten de trainingen weer en zal de bar weer zijn vertrouwde openingstijden hebben. Hieronder de aangepaste openingstijden en wat er te doen is.

Lees verder23

Nieuwjaarsreceptie: Eerste paal nieuwbouw !

Zoals ieder jaar wordt bij Olympia op 1 januari de nieuwjaarsreceptie gehouden. Zo ook dit jaar, met als aanvang 15.30 uur. Deze 1 januari 2013 zal voor ons allen historisch worden. Omstreeks 17.00 uur zal namelijk de EERSTE PAAL GESLAGEN WORDEN VOOR DE NIEUWBOUW VAN OLYMPIA.

Lees verder23

Uitslag gunningfase nieuwbouw Olympia bekend

We zijn erg verheugd om bekend te kunnen maken dat aannemersbedrijf J.J. van der Speld & Zn. B.V. uit Gouda als winnaar uit de gunningfase voor nieuwbouw van Olympia is gekomen!

Lees verder18

Olympia Oliebollentoernooi 2012

De inschrijvingen voor het traditionele Oliebollentoernooi van Olympia op donderdag 27 december 2012 stromen binnen! Mocht je nog mee willen doen, schrijf je dan snel in. Alle E- en F-spelers, en dit keer ook de Voetbalschool, zijn welkom. Locatie is dit jaar Sporthal De Zebra. Onder het genot van een heerlijke oliebol kun je dan het voetbaljaar 2012 op een sportieve en gezellige manier afsluiten!

Lees verder14

Afgelastingen

Afgelastingen">

Kom niet voor niets naar het veld; check de website!!!

Veel regen, sneeuw, vorst in de grond.... De maanden met slechtere weersomstandigheden zijn weer begonnen waardoor het kan gebeuren dat wedstrijden niet door kunnen gaan omdat het speelveld is afgekeurd. Iedere zaterdagmorgen is al in de vroege uurtjes keurmeester Henny van Os op de velden om te kijken of de velden goed bespeelbaar zijn. Zo niet, dan wordt een veld afgekeurd en vervallen er dus wedstrijden, want zeker op zaterdag hebben we een vol programma waar we alle drie de velden voor nodig hebben. Of wedstrijden afgelast zijn, kun je zien op het wedstrijdprogramma (onder het kopje jeugd of senioren) op de website of door op de afbeelding Voetbal afgelast? op de Homepage te klikken.

Lees verder13

Gevonden voorwerpen

Komende zaterdag is het de laatste zaterdag voor de winterstop. Een mooi moment om de tot nu toe gevonden voorwerpen op te ruimen. Wij zullen deze zaterdag alle gevonden voorwerpen neerleggen in de kantine van 11.00 – 13.00 uur.
Mocht u nog iets kwijt zijn dan is dus zaterdag de laatste mogelijkheid om te kijken of het bij de gevonden voorwerpen ligt.
De voorwerpen die niet opgehaald worden, gaan na 13.00 uur de (kleding)container in.

Lees verder13

Van de Vrijwilligerscommissie...

Olympia draagt een actief vrijwilligersbeleid uit en de basis daarvan vormt de leden/vrijwilligersadministratie. Zoals eerder bericht, is de vrijwilligerscommissie druk doende geweest om de vrijwilligersadministratie op orde te krijgen. Hoewel we niet garanderen dat deze nu geheel foutloos is, zijn we inmiddels wel zover dat op korte termijn de vrijwilligerspost verzonden gaat worden. De brieven zijn gericht aan nieuwe leden, de leden die kiezen voor afkopen en de groep leden, die (nog) gaan beginnen met hun vrijwilligerstaak. Wij nodigen deze groepen uit om voor het komende jaar hun voorkeur uit te spreken voor een taak of voor afkopen en wij komen vervolgens graag met hen in contact.

Lees verder10

Winterstop jeugd

Het einde van het kalenderjaar komt weer in zicht dus ook de winterstop van de jeugd. Komende week trainen we nog, mits het weer het toelaat en 15 december zijn er nog heel wat wedstrijden. Van 17 december t/m 6 januari is het dan winterstop en zijn er geen trainingen en wedstrijden. Op maandag 7 januari starten we weer met de trainingen en op 12 januari is er alweer een competitieronde.  

Paul Spijkerman

 

Lees verder07

Steunbetuiging Olympia aan SC Buitenboys en de nabestaanden van grensrechter Richard Nieuwenhuizen

Bij Olympia staan Normen en Waarden hoog in het vaandel geschreven.
Dit brengen wij o.a. tot uitdrukking met de commissie Normen en Waarden, die binnen de vereniging  actief is en het huishoudelijk reglement  ‘Sportiviteit en Respect’.
Naar aanleiding van het overlijden van de Almeerse  grensrechter Richard Nieuwenhuizen zal zaterdag a.s. de kantine tussen 13.00 en 15.00 uur worden opengesteld voor leden, ouders van jeugdleden,  vrijwilligers  die over het  onacceptabele voorval bij SC Buitenboys van gedachten willen wisselen.
Het Bestuur roept een ieder  op om tijdens de zaterdagopenstelling het condoleanceregister, indien gewenst met een persoonlijke boodschap, te ondertekenen.

Het Bestuur

Lees verder05

E-jeugd wast autoruiten voor Olympia bij Plus

Plus supermarkt heeft een actie waarin zij € 20.000,- verdeelt onder de Goudse voetbalverenigingen. Bij elke € 10,- aan boodschappen ontvang je een voucher welke dan gescand kan worden en aan een vereniging naar keuze kan worden toegewezen. Zaterdag 24-11 heeft een groep pupillen uit de E jeugd de hele middag autoruiten gewassen bij de Plus. In ruil voor het autoruiten wassen kregen de pupillen dan de vouchers van de klanten om te scannen zodat Olympia op 31-12 as. zoveel mogelijk geld heeft opgehaald.

Lees verder04

Training 5 december

Vanwege 5 december is er morgen een aangepast schema:

13.00-14.00  Voetbalschool

14.00-15.00  F5 t/m F8

15.15-16.15  E5 t/m E10

De andere trainingen komen te vervallen.

Lees verder04

Olympia loot topklasser HBS

Olympia heeft in de loting gisteravond voor de 4e (tussen)ronde van de KNVB beker wederom een zware tegenstander getroffen. Ditmaal kwam zondagtopklasser HBS uit de koker. De thuiswedstrijd staat gepland voor dinsdag 15 januari. Direct een mooi affiche dus na terugkeer van het trainingskamp op Tenerife.

Lees verder03

Olympia ontvangt ING-Materialenpakket

Olympia heeft onder grote belangstelling het ING-voetbalmaterialenpakket overhandigd gekregen van ‘ING aanvoerder’ Stefan Kortenoeven. Olympia is hiermee een van de 500 amateurclubs die dit jaar het pakket ontvangen. ING is hoofdsponsor van de KNVB en richt zich naast het Nederlands Elftal ook op de ontwikkeling van het jeugd- en amateurvoetbal in Nederland. De bank doet dat door clubs te ondersteunen met materialenpakketten, advies en informatie en de inzet van vrijwilligers.

Lees verder03

Pokertoernooi

Op vrijdag 14 december aanvang 20:00 uur vindt ons traditionele
pokertoernooi weer plaats in de Olympia kantine. Het inschrijfgeld bedraagt
10 euro en er zijn weer fantastische prijzen te winnen.

Lees verder03

Internationale uitbreiding Businessclub Olympia

We hadden al een lid in Roemenië. Maar sinds kort ook een in Indonesië. Onlangs is Joost van Vliet met zijn bedrijf OTC Trading lid geworden van de businessclub Olympia.

Lees verder