View Archive

Entries for December 2014

23

Kantine gesloten t/m 4 januari 2015

De kantine van Olympia is vanaf heden tot en met 4 januari 2015 gesloten, uiteraard m.u.v. van onze traditionele nieuwjaarsreceptie op 1 januari 2015.

Iedereen fijne feestdagen en een gezond en sportief 2015 toegewenst.

Roland

Lees verder23

Nieuwjaarsreceptie 1 januari 2015

Tradities zijn er om in stand te houden. Daarom heeft het bestuur in al zijn wijsheid besloten om ook aankomend jaar de nieuwjaarsreceptie weer op 1 januari te houden.

Alle leden, sponsors, donateurs en iedereen die Olympia een wam hart toedraagt is van harte uitgenodigd. Uiteraard met aanhang. Er moet per slot van rekening wel iets te zoenen zijn. Het barpersoneel zorgt ervoor dat u van heerlijke hapjes en drankjes wordt voorzien. Vanaf 15:30 bent u van harte welkom.


Het Bestuur


Lees verder19

Reactie Olympia op artikel in het AD Groene Hart

In het Gouda katern van het Algemeen Dagblad van vrijdag 19 december wordt ten onrechte een mening geventileerd namens Olympia. Reden genoeg voor een reactie van Voorzitter Edo Neefjes vanuit onze vereniging:

Lees verder18

Mirjam van Huffelen beëindigt werkzaamheden

Het spijt ons als bestuur te moeten melden, dat onze duizendpoot Mirjam van Huffelen heeft aangegeven haar werkzaamheden bij Olympia te beëindigen. Wij danken haar voor haar jarenlange inzet voor de vereniging en wensen haar al het goeds voor de toekomst.

Het bestuur.

Lees verder15

Winterstop Pupillen/Junioren 22-12-2014 t/m 5-1-2015

Zaterdag 20 december is voor veel pupillen en junioren teams de laatste competitieronde voor de welverdiende winterstop. Vanaf maandag 22 december 2014 tot maandag 5 januari 2015 zijn er geen trainingen of wedstrijden. De trainingen starten weer vanaf maandag 5 januari 2015.

Let op: zaterdag 27 december is het traditionele oliebollentoernooi voor E, F en voetbalschool pupillen. Inschrijven kan via deze link!

Fijne kerstdagen en een heel plezierig uiteinde toegewenst,
Carl Flux en Marcel Rondeltap

Lees verder14

Cas Thijssen winnaar 2e Olympia FIFA X-Box Toernooi!

De 2e editie van het Olympia FIFA X-Box Toernooi is gisterenavond gespeeld. Een zeer geslaagde avond met een maximale bezetting! Winnaar werd Cas Thijssen, 2e plaats voor Lyon Hoogvliets en 3e werd Timo de Besten! Meer foto's volgen binnenkort!

Lees verder11

Voorbeschouwing Olympia-GDA: wordt het Dordrecht of Cambuur?

Komende zondag staat de wedstrijd Olympia – GDA op het programma en tevens de laatste wedstrijd voor de winterstop. En misschien ook wel de belangrijkste wedstrijd tot nu in dit seizoen. Dat Olympia het zo ver heeft laten komen heeft het voor een groot deel aan zichzelf te wijten.

Lees verder09

Work in progress!

Zoals je ongetwijfeld hebt gezien, gemerkt, zijn we bezig met het online zetten van de vernieuwde website van Olympia. Een hoop gaat er al goed, maar het is niet in 1 keer helemaal klaar. We hopen uiteraard alles zo snel mogelijk vlekkeloos werkend te hebben! 

Kom je iets tegen wat niet werkt, wat niet hoort of mis je iets, geef het even door! Hoe? Heel simpel, even een mailtje naar webmaster@gcfc-olympia.nl en we pakken het zo snel mogelijk op! We hopen dat een ieder ook op deze nieuwe website vaak en met veel plezier alles omtrent Olympia kan terugvinden! 

Lees verder08

Gevonden voorwerpen

Er is weer een groot aantal voorwerpen gevonden, waarvan de eigenaar niet bekend is. Ben jij iets kwijt, of weet je dat iemand iets mist, laat deze mensen zich dan melden in de kantine. Vriendelijk verzoek om zoveel mogelijk alles voor de winterstop op te halen! 

Lees verder04

Olympia Oliebollentoernooi 2014

Zaterdag 27 december 2014 is het weer tijd voor het traditionele Oliebollentoernooi voor onze Olympianen  Alle E- en F-spelers, en ook dit keer wederom de Voetbalschool, worden deze dag in Sporthal De Mammoet verwacht om onder het genot van een heerlijke oliebol het voetbaljaar 2014 op een sportieve en gezellige manier af te sluiten! 

In korte wedstrijdjes wordt het toernooi in een snel tempo afgewerkt, waardoor iedereen aan bod komt. Voor aanvang van het toernooi zorgen wij voor een evenwichtige samenstelling van de teams, waardoor het naast een erg leuke, ook een heel spannende dag zal worden!

Lees verder04

Een geslaagde Pietentraining!

De spelers van de voetbalschool en de F-teams keken er al weken naar uit, de Pietentraining. De kou weerhield de kinderen niet, ze stonden in grote getale op het trainingsveld. Maar waar waren die Pieten dan? Ze zouden er toch wel zijn?

En ja hoor, daar kwamen zes Pieterbazen aanrennen met zakken vol snoepgoed. Wat een feest! Onder begeleiding van de trainers en de Pieten toonden alle kinderen tijdens partijtje hun voetbalkunsten. Voetballen en pepernoten eten gaan prima samen.

Lees verder02

Update! Wie wordt nieuwe FIFA-kampioen van Olympia?

Bijna alle jeugdspelers van Olympia voetballen niet alleen op het veld, maar ook thuis op de computer. Maar wie is nu de allerbeste FIFA-speler van Olympia? Op zaterdag 13 december organiseert Olympia het tweede FIFA-kampioenschap voor jeugdleden uit de categorie A t/m D. Op het spel staat de enorme wisselbeker, ook wel bekend als de ‘Cup met de Grote Oren’. We spelen met 40 spelers een compleet Champions League toernooi na, met de belangrijkste wedstrijden op groot scherm. Schrijf je in, want vol = vol!

Lees verder