View Archive

Entries for February 2012

05

Darten bij Olympia

Wanneer: vrijdag 24 februari om 19.30 uur        Inschrijfkosten: € 5,00 p.p.
 
Het is intussen traditie: Darten bij Olympia. Ook dit jaar is er weer een toernooi georganiseerd. Let op: dit jaar wordt er alleen op de vrijdagavond gespeeld! Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro per persoon. Voor dit geld krijg je een hapje, drankje en een hoop gezelligheid. Je maakt kans op een eerste prijs, tweede prijs én er is een prijs voor de hoogste finish!

Lees verder29

The ONLY football team to come from Manchester

Begin februari was het zover, een compleet verzorgde voetbalreis naar Manchester City – Fulham. Dat was de prijs die wij eind november hadden gewonnen met de Grote Olympia Voetbalquiz.

Lees verder26

Voorbereidingen nieuwbouw in volle gang

Het bouwteam is druk in de weer met de voorbereidingen die nodig zijn voor de bouwvergunning voor Olympia's nieuwbouw. Olympiaantje geeft eventjes een korte blijk van waardering voor alle tijd en energie die Sven van den Berg en Niel Slob in het bouwteam steken.

Lees verder23

Eerste wedstrijd Olympia dames

Afgelopen maandagavond speelde het Olympia Damesteam haar eerste wedstrijd in 2012. De dames van Elinkwijk waren onze gasten en tegenstanders. Na een uitgebreide wedstrijdbespreking en een ietwat verlate aftrap lieten onze dames zien dat de afgelopen maanden waarin intensief is getraind, hun vruchten hebben afgeworpen.

Lees verder17

Training jeugd vakantie

Komende week is het vakantie en zullen we aangepast trainen. Op maandag is er geen training behalve voor de C1/C2 en de B1/B2, en op dinsdag is er geen training behalve voor de A1/A2 en D1/D2. Op woensdag en donderdag is er wel training voor iedereen op de normale tijden. Voor degene die op vakantie gaan veel plezier toegewenst.

Paul Spijkerman

 

Lees verder16

Tom Rietberg nieuwe hoofdtrainer Olympia

Met ingang van volgend seizoen is Tom Rietberg (29) de nieuwe hoofdtrainer van Olympia. Rietberg en Olympia kwamen de afgelopen dagen een contract met looptijd van een jaar overeen. Rietberg is op dit moment trainer van de hoogste A-jeugd. Volgend seizoen maakt hij dus de overstap naar de senioren.

Lees verder14

Training jeugd

Het is zover,het kunstgras is sneeuwvrij en goed genoeg om te worden bespeeld. Vanaf vandaag dinsdag 14 Februari gaan alle trainingen zoals gepland door. Voor volgende week als er vakantie is volgt nog een aangepast programma.

Paul Spijkerman

Lees verder14

Training jeugd begint weer

Vanaf vandaag dinsdag 14 Februari gaan alle trainingen weer door zoals gepland volgens schema. Wel zal alleen het kunstgras worden gebruikt zodat de ruimte voor een ieder beperkter zal zijn. Voor volgende week als de vakantie begint volgt later deze week nog een aangepast schema.

Paul Spijkerman

 

Lees verder12

Apres-Schaats mooie afsluiting van schaatsdagen

Een goed bezocht feestje de "Apres-schaats" zorgde voor een mooie afsluiting van de schaatsdagen bij Olympia. Darten, spijkerslaan en Rad van Plezier waren leuk. Het was leuk bezocht dit afsluitende feestje. Dit met een drankje,muziekje en leuke samenzang. Volgend jaar hebben we gelijk het draaiboek klaar en zo e.e.a. nog makkelijker en sneller te kunnen organiseren.

Olympia had de Breevaart geprepareerd en s' avonds de lichten aan en de bar was open. We hebben een leuke toeloop gehad deze twee weken bij de club.

Goed gedaan

Lees verder07

Olympia partner van Bol.com

Olympia partner van Bol.com">

Olympia is een samenwerking aangegaan met Bol.com. In ruil voor een button op de Olympia site krijgt de vereniging van alle aankopen bij Bol.com een commissie die kan oplopen tot 8% van de aanschafwaarde.
De enige voorwaarde is dat de klant via de Olympia site naar Bol.com is gegaan.

Lees verder06

Contributie herinnering

Hoewel schaatsen momenteel de sportievelingen onder ons bezighoudt, en terecht, op deze plaats toch wat aandacht voor een huishoudelijke mededeling voor die andere wintersport, voetbal. Het is ongeveer een maand geleden dat de halfjaarlijkse contributie via een automatische incasso of factuur 'op de mat viel'.
In veruit de meeste gevallen is die incasso geslaagd of werd de factuur betaald, waarvoor dank, maar bij een enkeling lukte het niet te incasseren of kwam de factuur ergens onder op de stapel.

Lees verder06

Training jeugd afgelast

Alle trainingen van deze week zijn afgelast ivm de gesteldheid van het veld(sneeuw/vorst). Ook als je zelf zin hebt om te voetballen dan niet op het kunstgras,dit zorgt voor schade aan het veld en we willen het graag nog lang gebruiken. Verder wordt er hard gewerkt aan een alternatief programma voor komende zaterdag.

Paul Spijkerman

Lees verder06

Ook komend weekend geen voetbal

Ook komend weekend geen voetbal">

De KNVB heeft alle wedstrijden in het amateurvoetbal op 11 en 12 februari afgelast. Aanleiding voor deze algehele afgelasting zijn de huidige en de te verwachten weersomstandigheden.

Lees verder01

Komend weekend geen competitievoetbal

De KNVB heeft alle wedstrijden in het amateurvoetbal op 4 en 5 februari afgelast. Aanleidingen voor deze algehele afgelasting zijn de huidige en de te verwachten weersomstandigheden. De afgelasting geldt voor alle districten en de landelijke competities veldvoetbal. Dit betekent, dat ook de duels in de top- en hoofdklassen op zaterdag en zondag niet doorgaan.

Lees verder01

Wel/niet doorgaan trainen jeugd

Met deze barre tijden is er wel de vraag gaat de training wel of niet door. In principe gaan alle trainingen op het kunstgras door behalve bij onweer of sneeuw. Als er trainingen worden afgelast zal dit op de homepage van Olympia worden vermeld. Onder het kopje lees verder nogmaals de regels voor het bespelen van kunstgras.

Paul Spijkerman

Lees verder