View Archive

Entries for February 2014

12

Training jeugd voorjaarsvakantie

Volgende week is het weer voorjaarsvakantie en dus aangepaste trainingen. De A/B/C/D selectie blijft op de normale tijden trainen. Voor de overige teams geldt dat er alleen op woensdag training is, met de volgende tijden:

Woensdag 19 Februari:

13-14 Voetbalschool

14-15.15 Alle F pupillen

15.30-16.45 Alle E pupillen

17.30-18.30 D3 t/m D6 en C3 t/m C5

19-20 B3/4 en A2

Paul Spijkerman

Lees verder11

Langs de Lijn - deel 5

Tijd voor een nieuwe Langs de Lijn want er gebeurd genoeg in het veld, maar zeker ook daarbuiten. 

Uiteraard beginnen we met wat binnen de lijnen werd gepresteerd, het behalen van de periodetitel van het eerste elftal op de zondag! We feliciteren een ieder die hierbij betrokken is met deze titel, die garant staat voor een aantal extra wedstrijden in de nacompetitie! Iets wat we geweldig vinden, wie weet wat voor moois er nog behaald kan worden met deze prima draaiende selectie! Want ook het 2e elftal doet prima mee in de reserve 1e klasse. En mocht het dan even tegen zitten (als je de hele wedstrijd geen enkele kans weggeeft en de tegenstander weet dan die ene kans in de laatste minuut toch te benutten) blijkt dat ook de concurrentie punten verspeeld. Overigens staan de foto's van de afgelopen 2 speelronden van zowel het 1e als 2e elftal op de Facebookpagina van Olympia, zie deze link om een fotoalbum te selecteren: Facebook - Fotoalbums Olympia. Er staan meerder albums van recente activiteiten en er zullen nog vele albums volgen!

Lees verder07

Olympia 1 maakt zich op voor kraker

Het is al een tijdje geleden dat er op sportief gebied iets te vieren was bij Olympia. Zondag kan daar verandering in komen als Olympia 1 het opneemt tegen JHR uit Rotterdam. Bij winst (en waarschijnlijk ook bij een gelijkspel) is de formatie van trainers Rietberg en Flux verzekerd van de tweede periodetitel. Deze geeft aan het eind van het seizoen recht op het spelen van wedstrijden voor promotie naar de eerste klasse.

Lees verder04

Zondag 9 februari: Rondleiding voor jeugd door nieuwbouw

Wij krijgen vanuit de jeugd vaak de vraag of ze een keer in de nieuwbouw mogen kijken. En dat gaan we mogelijk maken! Komende zondag 9 februari tussen 12.30 en 14.00 uur kunnen jeugdspelers en hun ouders een rondleiding krijgen in de nieuwbouw om te zien hoe het gebouw er van binnen uitziet. Aansluitend kan iedereen Olympia 1 aanmoedigen in de cruciale thuiswedstrijd tegen JHR. Bij winst is Olympia verzekerd van de tweede periodetitel en daarmee van deelname aan de nacompetitie die kan leiden tot promotie naar de eerste klasse. 

Lees verder