View Archive

Entries for March 2012

30

Speeldagenkalender 2012/2013

Het seizoen 2011/'12 nadert de eindfase, maar de voorbereidingen voor het seizoen 2012/'13 worden al getroffen. Inmiddels is ook de speeldagenkalender veldvoetbal voor het seizoen 2012/’13 in district West II gereed.

Lees verder26

Blauw tegen Rood een ware belevenis

De inwoners van Spakenburg leven al eeuwen gebroederlijk naast elkaar aan de boorden van het IJsselmeer. Echter twee keer per jaar verdeeld het dorp zich in twee kampen. Het is de dag dat de derby tussen Spakenburg en IJsselmeervogels op het programma staat. Oftewel de burenruzie tussen Blauw en Rood. Vijftig Olympianen waren er afgelopen zaterdag bij.

Lees verder25

6e Olympia Sponsorloop

Op zaterdagmiddag 12 mei vanaf 16.00 uur wordt voor de zesde keer een sponsorloop op het Olympia terrein gehouden voor alle D, E en F pupillen en de voetbalschool van Olympia. Het is de bedoeling dat alle spelers proberen sponsoren te vinden, zoals buren, familie en Olympia supporters, die geld willen geven voor iedere 200 meter (E en D), resp. 150 meter (F en voetbalschool) die zij lopen tot of een vast bedrag. De loop duurt 20 minuten.

Lees verder21

Olympia A1 in felle titelrace

Waar het tijdens winterstop het nog een kwestie van tijd leek voordat Argon zich kampioen kon noemen, heeft Olympia A1 vier wedstrijden voor het einde van de competitie brutaal de koppositie overgenomen. De manschappen van trainer Tom Rietberg zijn in felle strijd verwikkeld om het kampioenschap.

 

Lees verder21

Dames Olympia 1 maken vorderingen

De dames van Olympia 1 boeken winst. In een leuke wedstrijd werd weliswaar geflatteerd met 3-5 van vv Haastrecht verloren, na de gehele wedstrijd goed meegedaan te hebben, maar de stijgende lijn is zichtbaar.

Lees verder20

100e competitietreffer voor Olympia C4

Tijdens de thuiswedstrijd tegen Capelle C6 afgelopen zaterdag lukte het Olympia C4 om de 100e competitietreffer te produceren! Het meest schotvaardige Olympia team haalde een 11-0 overwinning. Fabian Neefjes was de gelukkige die de nummer 100 binnen schoot. De andere doelpunten kwamen op naam van Hanif Lamhouti (6x), Alexander Afentoulis (2x), Alex Janse en Massin Essanoussi.

Lees verder19

Olympiaan in februari niet ontvangen?

Beste lezers van de Olympiaan,

Door een probleem in de software van de drukkerij is een deel van de adressen van het februari Olympiaan afgedrukt zonder huisnummer. Uiteraard kon de post deze exemplaren niet bezorgen.

Heb je de Olympiaan niet ontvangen? In de kantine kun je alsnog een exemplaar ophalen.

Lees verder13

Hoofd Jeugdopleiding Paul Spijkerman verlengt contract

Olympia en Hoofd Jeugdopleiding Paul Spijkerman hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van het contract. De jeugdopleiding is erg belangrijk voor Olympia en inmiddels niet meer weg te denken. De verlenging van de verbintenis met Paul Spijkerman past dan ook uitstekend in de visie die Olympia heeft over haar jeugdopleiding.

Lees verder02

Dart avond bij Olympia groot succes !

Er werd dit jaar op 1 baan meer gespeeld, namelijk 5 stuks. De bar was lekker bezet, het was echt gezellig en we zijn bezig geweest vanaf 19.30 uur tot in de kleine uurtjes.

Uiteindelijk waren de winnaars Hugo en Onno. Zij namen hun prijs in ontvangst en dus ook de wisselbeker voor een jaar. Zij mogen deze laten graveren met hun naam en het toernooi volgend jaar organiseren, iets wat deze twee heren wel is toevertrouwd.
Proficiat en jullie zijn dus voor een jaar de Dart kampioenen van Olympia.

Mirjam en de meiden bedankt voor het drankje en hapje en Sven van den Berg en Patrick Verdouw (de winnaars van vorig jaar) bedankt voor de organisatie van dit jaar. Het was leuk.

Lees verder