View Archive

Entries for March 2013

29

Olympia volgend seizoen in blauw-wit

Een seizoen lang ruilt de gehele vereniging Olympia haar rood-zwarte tenue in voor een blauw-witte variant. Dit opmerkelijke besluit voor volgend seizoen is onlangs genomen tijdens een bestuursvergadering. Blauw en wit zijn de bedrijfskleuren van onze hoofdsponsor, Schoonmaakbedrijf Heuvelman. Om onze dank en waardering te uiten naar deze zeer loyale sponsor, is dit besluit genomen.

Lees verder24

Pupillenkamp 2013

Vanaf 2 april is het digitale inschrijfformulier online en kun je inschrijven.
Schrijf je snel in want er is plek voor 150 kinderen. Vol = vol.

In grote lijnen is het kamp zoals jullie gewend zijn maar het ochtendprogramma van de zaterdag is dit jaar aangepast,
wat we gaan doen houden we nog geheim maar dat het een spektakel wordt is zeker.

Dus kom allemaal zaterdag ochtend 8 juni kijken want dit hebben jullie nog nooit gezien bij Olympia!!

De pupillenkampcommissie.

Lees verder22

Wedstrijden zaterdag 23 Maart

Wegens de kou zijn er al behoorlijk wat wedstrijden voor de F en E  afgelast. Kijk dus op het programma of het wel/niet doorgaat. Bij Olympia thuis is de voetbalschool afgelast.

Paul Spijkerman

Lees verder22

De Olympia ClubCard komt eraan!

Achter de schermen is GC & FC Olympia al een tijdje bezig met de uitrol van een nieuw initiatief:  de Olympia ClubCard. Een dezer dagen ontvang je deze ClubCard in de brievenbus. Een kaart voor Olympia leden,  donateurs, vrienden en sponsoren die aan ieder vele voordelen biedt.

Lees verder21

Leuke potjes dit weekend

Komend weekend staan er een paar leuke potjes op het programma. De meest opvallende op zaterdag is de wedstrijd tussen Nieuwerkerk B1 en Olympia B1. Olympia staat bovenaan met 46 punten en wordt gevolgd door Nieuwerkerk met 45 punten. We wensen de mannen van Robin vd Hulst veel succes en plezier. De aftrap in Nieuwerkerk is om 15.00 uur.

Lees verder17

OLYMPIA - OLYMPIA 1-2

Vreemde titel om het wedstrijdverslag mee te beginnen, echter in oorsprong klopt het wel. Onze tegenstander vandaag,SCO'63 is een fusieclub die tot omstreeks 1970 de naam SportClub Olympia voerde en dat wisten jullie vast nog niet,vandaar.

Een wedstrijd gespeeld op kunstgras en waar net zo veel Olympianen aanwezig waren als supporters van de tegenpartij, iets van 25:25.

Lees verder16

Broertjes Verheij nieuwe dartkampioenen

Het was lekker druk afgelopen vrijdag, tijdens het derde Olympia darttoernooi voor koppels. Maar liefst achttien koppels hadden zich ingeschreven voor dit leuke toernooi. Na een avondvullend programma, prima verzorgd door de helft van het winnende koppel van vorig jaar, Onno Remmerswaal, lieten Sjoerd Verheij (Olympia 5) en zijn broer Roeland zich de wisselbeker voor de kampioenen overhandigen. Gefeliciteerd, mannen!

Lees verder03

Herman den Haag sr overleden

Afgelopen zaterdag bereikte ons het droevige bericht dat de heer Herman den Haag sr op donderdag 28 februari jl. is overleden. De heer Den Haag was lid van verdienste en heeft in het verleden diverse bestuursfuncties binnen onze vereniging bekleed. Wij wensen zijn familie veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

Het bestuur.

Lees verder