View Archive

Entries for March 2014

17

A.s. zondag: Olympia - Donk en meer....

A.s. zondag 23 maart staat de Goudse derby in de 2e klasse D op het programma; Olympia - Donk. Deze wedstrijd zelf vangt aan om 14.00 uur maar voor die tijd is er al veel meer te beleven bij Olympia!

Lees verder



28

Paul Spijkerman stopt einde seizoen als Hoofd Jeugdopleidingen

Paul Spijkerman heeft te kennen gegeven dat hij aan het einde van dit seizoen zal stoppen als Hoofd Jeugdopleidingen bij Olympia. Paul heeft de afgelopen 4 jaar met grote inzet en betrokkenheid de jeugdopleiding gemaakt tot wat hij nu is: een soepel draaiende organisatie waarin onze jeugd vanaf de voetbalschool tot en met de A-junioren wordt opgeleid tot voetballer. Hij heeft een groot aantal mensen uit de vereniging weten te mobiliseren om als trainer en/of coach onze jeugd te begeleiden.

Lees verder



28

Kickboxen C-spelers

De afgelopen 3 maanden hebben een aantal jongens uit de C-selectie onder leiding van Jack Pattiasina van Bengala Gym kickboksen gehad. Er werd aan kracht training gedaan en ook conditioneel zijn de boys flink aangepakt.

Lees verder



28

Pupillenkamp 2014

Vanaf 31 maart kunnen je je weer inschrijven voor een van Olympia's mooiste tradities: het Olympia Pupillenkamp. Dit jaarlijks voetbalfeestje voor de D,E,F pupillen en de Voetbalschool is alweer de 19e editie!

Lees verder



27

Op bezoek bij Peter van Groningen

Sinds een aantal maanden missen wij de altijd opgewekte en positieve aanmoedigingen van één van onze trouwste supporters, Peter van Groningen, die bijkans alle (thuis- én uit-) wedstrijden bezocht. Peter is ziek. Ernstig ziek...

Lees verder



24

Langs de Lijn - deel 8

De 8e editie van Langs de Lijn, waar zat te vertellen is, zeker na de drukke dag bij Olympia gisteren! 

Wat een mooie, grotendeels droge en bovenal geslaagde dag met de diverse activiteiten op het complex. De 1e Pupil van de Week bij de Dames, Senna dank voor je support! De onthulling van het Normen en Waarden bord bij de ingang van het complex, de rondleidingen door de nieuwbouw, de uitslag van de Grote Club Actie, de 4 tegen 4 tussen de kleinste spelertjes van Olympia en Donk en diezelfde pupillen die aan de hand van de 1e elftalspelers het veld op mochten voor de wedstrijd Olympia-Donk. Tel daar de overwinningen van de dames, het 5e, 2e en 1e elftal bij op en het zaterdag behaalde Kampioenschap van de E8 en het was weer een prachtweekend! Foto's van de diverse activiteiten volgen z.s.m. op de Facebookpagina van Olympia

Lees verder



22

Langs de Lijn - deel 7

Weer toe aan een nieuwe Langs de Lijn en er is weer een heleboel te vertellen! Wel iets later dan gepland, maar goed, nu dan een korte editie, maandag direct weer een extra lange versie!

We beginnen met dubbel mooi nieuws! De 1e kampioen binnen de vereniging is een feit! We feliciteren de E8 met het behaalde kampioenschap, we zijn reuze trots op jullie! Vandaag werd er met 8-0 gewonnen van BSC '68 E6, waarna er uiteraard een feestje werd gevierd en de patat geserveerd werd. Het aantal gescoorde goals van deze mannen na 14 wedstrijden staat ondertussen op 136, benieuwd waar dat eindigt...

Dan is er nog het heuglijke nieuws dat de periodetitel van het 1e van Olympia (zondag) definitief is, daar de KNVB heeft vrijgesproken van het schuldig zijn aan de gestaakte wedstrijd tegen DRL, 26 januari jl. De laatste 10 minuten worden uitgespeeld op zondag 30 maart. 

Lees verder



21

Vrijspraak Olympia

De KNVB heeft Olympia volledig vrijgesproken voor het tumult dat aanleiding was voor het staken van de uitwedstrijd tegen DRL van januari jl. Trainer Rietberg en elftalleider De Lange zijn door de tuchtcommissie van de voetbalbond vrijgesproken van de hen ten laste gelegde overtredingen.

Lees verder



20

1e Pupil van de Week bij Olympia Dames

Aanstaande zondag is het zover; de eerste Pupil van de Week bij Olympia Dames 1! Zondag is Senna Spaan de 1e Pupil van de Week! Senna is 5 jaar oud en sinds kort lid van Olympia. We kunnen stiekem al vermelden dat Olympiaantje speciaal voor Senna, en de dames, een plekje vrij heeft weten te maken in zijn hele drukke agenda!

Lees verder



18

De Olympia ClubCard! Voordeel voor leden, sponsoren en de club zelf!

Olympia is al even geleden gestart met een nieuw initiatief; de Olympia ClubCard. Een kaart voor Olympia leden, Olympia liefhebbers en sponsoren die vele voordelen biedt. 

Met de Olympia ClubCard kunnen leden en sponsoren op een gemakkelijke en aantrekkelijke manier Olympia ondersteunen maar ook zelf profiteren. De leden krijgen namelijk korting of profiteren van speciale ClubCard acties bij aangesloten winkels en bedrijven in de regio zoals  bij Subway, Mykonos of Profile Hoogeveen. Maar ook bij meer dan 2.500 webshops zoals Zalando, Bol.com en Wehkamp. Met de korting die je als lid krijgt, draag je ook een steentje bij aan de vereniging; 50% van de verleende korting zal ten goede komen aan Olympia!

Lees verder



16

Tweede Rood/Zwart Vrouwenavond

Na een eerste succesvolle editie vorig jaar wordt deze nieuwe traditie bij Olympia voortgezet! Als tegenhanger van het Rood/Zwart Mannendiner wordt ook dit jaar weer de ‘Rood/Zwart Vrouwen Avond’ georganiseerd. Op vrijdagavond 9 mei a.s. zal de tweede editie plaatsvinden in de kantine van Olympia.

Lees verder



12

Darten bij Olympia!

Vrijdagavond 11 april is het weer tijd voor het Darttoernooi bij Olympia. Net als voorgaande jaren zal het toernooi worden gespeeld in koppels. Het inschrijfgeld per koppel bedraagt € 10,- en inschrijven kan via het formulier in de kantine. Aanvang deze avond is 19:30 uur, de eerste pijlen zullen rond 20:00 uur richting het dartbord gegooid worden.

Lees verder



12

Informatiebijeenkomst digitaal wedstrijdformulier

Voor alle (administratief) leiders van de D-, C- en B-teams en A2, voor alle scheidsrechters en voor alle leden van ontvangst wordt er a.s. vrijdag 14 maart van 19:30 tot 20:15 uur een informatiebijeenkomst georganiseerd omtrent het digitale wedstrijdformulier. Rob van der Gaag zal in de kantine het formulier, welke binnenkort gebuikt gaat worden, stapsgewijs doornemen. Het is dus belangrijk dat een ieder die hiermee te maken krijgt, aanwezig is deze avond!

Lees verder



10

Contractverlenging voor Olympia-trainers

Olympia is verheugd om te kunnen meedelen dat de contracten met alle seniorentrainers zijn verlengd. Hoofdtrainer Tom Rietberg (foto) en assistent Carl Flux zijn ook volgend jaar verantwoordelijk voor Olympia 1. Bas Mol blijft aan als trainer van Olympia 2 en ook keeperstrainer Pascal Korteweg Maris is volgend jaar wederom actief aan de Bodegraafse Straatweg.

Lees verder



04

Visuele controle spelerspassen

Sinds afgelopen zaterdag, 1 maart 2014, is het verplicht dat voor aanvang van alle wedstrijden (jeugd en senioren) de scheidsrechter met hulp van de aanvoerders controleert of de spelers die op het wedstrijdformulier staan, en waar dus een spelerspas van aanwezig moet zijn, de (wissel)spelers zijn die op het veld klaar staan. Spelers, die komen nadat de wedstrijd is gestart, moeten na afloop van de wedstrijd worden gecontroleerd.

Lees verder



04

Pasfoto voor (nieuwe) spelerspas - update 17 aug

Van een aantal spelers verloopt de geldigheid van de spelerspas binnenkort. Ook voor E-spelers die naar de D-categorie gaan, is een spelerspas vereist. Voor het verkrijgen van een (nieuwe) pas is een (recente) pasfoto nodig. Lever deze zo snel mogelijk in zodat je geen wedstrijden hoeft te missen!

Lees verder



03

Langs de Lijn - deel 6

De competitie is weer hervat met volledige speelronden en dus waren we weer aanwezig Langs de Lijn.

En het gaat goed bij Olympia, zelfs zo goed, dat men niet raar op moet kijken als eind maart een 1e kampioenschap te vieren valt! De mannen van de A2 staan er heel goed voor, en de 1e mogelijkheid, als men zelf alles blijft winnen en concurrentie laat nog eens punten liggen, zou zomaar eind maart kunnen zijn. We houden je op de hoogte!

Lees verder