View Archive

Entries for March 2015

04

Tweede Olympia's Muziekquiz

Ook dit jaar kun je laten zien en horen wat je van muziek weet! Onder leiding van Wladimir Sirre en Aad van Loon wordt op vrijdag 20 maart de tweede Olympia's MUZIEKQUIZ georganiseerd.

Lees verder26

Een rode kaart/tijdstraf en het wedstrijdformulier

In de B-categorie (bij de jeugd alle teams m.u.v. A1, B1 en C1, bij de senioren alle teams m.u.v. Olympia 1, 2 en 3) kan de scheidsrechter een speler na een overtreding / onacceptabel gedrag een tijdstraf opleggen of een rode kaart. Gelukkig verlopen de meeste wedstrijden van twee kanten sportief. Maar als het nodig is, wat moet je dan als scheidsrechter en leider doen?

Lees verder18

Voorbeschouwing Olympia – Poortugaal

Komende zondag staat de wedstrijd Olympia – Poortugaal op het  programma, een mooi affiche. Aansluitend luistert El Cavano DJ Armand de derde helft op.


 

Lees verder17

Langs de Lijn 2.6

Eindelijk weer een Langs de Lijn, want eindelijk gaat er weer enigszins structureel gevoetbald worden! Niet dat deze competitie nou nog zo heel lang duurt, 2/3 deel zit er voor de meesten toch wel weer op... Er komen voorlopig in ieder geval nog genoeg met voetbal gevulde weekenden aan! En dat vinden we helemaal niet erg!! 

Maar er wordt niet alleen gevoetbald bij Olympia, er wordt ook van alles georganiseerd! Zo is er a.s. vrijdag de 2e Editie van Olympia's Muziekquiz! Afgelopen jaar zelf ook meegedaan en dit is gewoon heel goed en professioneel georganiseerd door Olympianen Wladimir Sirre en Aad van Loon. Aanvang is om 20:00 uur, meedoen vanaf 18 jaar in teams van 2 tot 4 personen. Heb je je nog niet ingeschreven, doe dit dan heel snel. En als je echt helemaal niks van muziek weet, is de kantine uiteraard ook voor een gezellig drankje geopend! 

Lees verder16

Scheidsrechters schoolvoetbal gezocht!

Wil jij graag wedstrijden tussen scholen in de omgeving fluiten?

Op woensdagmiddag 1 en 8 april zijn er wedstrijden voor het schoolvoetbal bij Olympia. Op 1 april spelen jongens uit groep 7/8 van scholen uit de buurt wedstrijden op een heel veld en hebben we vier scheidsrechters nodig. Op 8 april zijn er wedstrijden 7 tegen 7 voor meisjesteams en groep 5/6 jongens. Dan zijn er 12 scheidsrechters nodig. Ben je scheidsrechter en heb je op die woensdagmiddagen tijd om tussen half twee en vijf uur (of een deel daar van) wedstrijdjes te fluiten? Meld je dan aan bij Wilma Neefjes, scheidsrechter-coördinator jeugd. Zie pagina wie is wie bij de jeugdopleiding op de website voor een e-mailadres. 


Lees verder04

Trainer/coach Olympia B1 gezocht!04

Nieuw! Vanaf 1-4 Voetbalschool vanaf 4 1/2 jaar

Wij hebben eind vorig jaar een oproep op de website gedaan om de interesse te peilen voor voetbal voor 4-jarigen. Hierop zijn enkele reacties gekomen, maar te weinig om een nieuwe activiteit op te starten.

Lees verder