View Archive

Entries for April 2012

30

Kampioenswedstrijd Olympia A1

De KNVB had het niet beter kunnen plannen: a.s. zaterdag 5 mei staat de wedstrijd Olympia A1 - Jodan Boys A1 op het programma. De laatste wedstrijd van dit seizoen. Bij winst mag Olympia zich kampioen noemen van de 4e divisie B. Ditzelfde geldt voor Jodan Boys, voor hen volstaat zelfs een gelijkspel. Een spannende wedstrijd dus voor beide jeugdteams.

Lees verder25

Training Mei vakantie jeugd

Volgende week hebben we koninginnedag en de meivakantie waardoor we een aangepast trainingsschema hebben. Op maandag wordt er helemaal niet getraind aangezien iedereen natuurlijk in het oranje over markten en pleinen zal lopen. Voor de rest van de week geldt het volgende schema: (zie lees verder)

Paul Spijkerman

Lees verder22

Opschieten met inschrijven Jeu de Boules

Een ieder die wil meedoen op donderdagavond 10 mei en zaterdag 19 mei gaarne z.s.m. inschrijven voor het Jeu de Boules. Maak er even werk van dan kunnen we goed gaan organiseren. Wij denken dat nog niet iedereen die wil meedoen zich ook daadwerkelijk heeft ingeschreven.

Kom op.

 

Lees verder20

Sponsorloop en BBQ: geef je op!

Op zaterdagmiddag 12 mei vanaf 16.00 uur wordt voor de zesde keer een sponsorloop op het  Olympiaterrein gehouden voor alle D, E en F pupillen en de voetbalschool van Olympia.

Lees verder16

VANDALISME DOOR EIGEN LEDEN

Afgelopen donderdag ( 12 april ) is het plafond in kleedkamer1 gesloopt door toedoen van eigen leden. We hopen dat de dader(s) zich meldt(en) of iemand ze aangeeft.

Lees verder16

Inleveren pasfoto spelerspas

Update 5 september - De komende maanden verlopen nog diverse spelerspassen. Houd dus de lijst in de gaten om te zien of je een pasfoto moet inleveren. Indien je nog wel als spelend lid staat geregistreerd, maar niet meer feitelijk actief bent, meld dit dan even aan de ledenadministratie, dan kan je naam van de lijst.

Let op: geen geldige spelerspas = niet voetballen!

Lees verder15

Olympia D1 speelt voorwedstrijd tegen Sparta

Olympia D1 speelt vandaag voorafgaand aan de wedstrijd Olympia - Oliveo een voorwedstrijd tegen de E-top van Sparta. Aanvang 12:30 uur.

Lees verder12

Trainers A-selectie ondertekenen contract

Met het officieel ondertekenen van de contracten van de trainers is Olympia vast voorzichtig begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Tom Rietberg, Mark Noorlander, Carl Flux en Pascal Korteweg Maris zetten afgelopen woensdag allen hun handtekening onder een verbintenis die ze als trainer verantwoordelijk maakt voor de A-selectie van Olympia.

Lees verder12

Sterk toernooi voor D1 en C1 bij “De Jonge Acht”

Op zaterdag 7 april organiseerde V.O.C. het jaarlijkse toernooi “De Jonge Acht”. Voor dit toernooi worden alleen verenigingen uitgenodigd die ouder dan 100 jaar zijn. Olympia was vertegenwoordigd met D1 en C1. Zowel D1 (poulewinnaar: 2-0, 6-0 en 2-0) en C1 (2e in poule: 2-0, 1-2 en 2-2) plaatsten zich voor de kruisfinales. Ook daarin waren beide teams succesvol.

Lees verder07

Pokerwedstrijd gewonnen door Glenn Heuvelman

Afgelopen vrijdagavond is de jaarlijkse pokerwedstrijd gewonnen door Glenn Heuvelman. In een spannende finaleronde bleef hij o.a. Mark Noorlander, Gregory Castano, Björn van den Berg en Roland v.d. Ban voor. De laatste twee waren Glenn en Mark. De andere genoemden werden resp. 3e, 4e en 5e.

Lees verder03

Ja hoor daar is tie: de Pokeravond

Op vrijdag 6 april wordt de traditionele Pokeravond georganiseerd. De laatste tijd was het een veel gehoorde vraag, wannneer de pokeravond werd gehouden. Nu daar is tie dan. Björn, Lucas en Mitchel hebben de organisatie weer op zich genomen.

 

Lees verder03

Aanmelden Pupillenkamp

De inschrijving voor het 17e Olympia Pupillenkamp is op 1 april gestart en dat was geen grap.

Er kunnen ook dit jaar slecht 150 deelnemers mee doen.
De inschrijving duurt tot 15 mei of zoveel eerder als het maximum aantal deelnemers is ingeschreven.

Schrijf je snel in want VOL = VOL!

Lees verder03

Inschrijving als vrijwilliger

Beste Olympiaan,
 
Veel leden hebben zich ondertussen weer ingeschreven als vrijwilliger bij onze vereniging. Toch hebben wij nog niet van iedereen een reactie op onze brief ontvangen. Misschien bent u het vergeten? Bent u momenteel al actief of heeft u de afgelopen maand opgave gedaan op de site, dan is natuurlijk geen actie nodig.

Lees verder01

Jeu de Boules inschrijving geopend

Na een jaar van afwezigheid door het vieren van het 125 jarig bestaan van Olympia is de jaarlijkse Jeu de Boules wedstrijd weer terug. De Jeu de Boules wedstrijden worden gehouden op donderdag avond 10 mei en zaterdag 19 mei 2012. Het inschrijfgeld is hetzelfde als vorig jaar. De prijzen, de wisselbekers, het hapje, muziekje en het drankje zijn er. Ook dit jaar is er een voortreffelijke barbecue voor de deelnemers en beschikbaar gesteld door Willem de Rotte.

Lees verder