View Archive

Entries for May 2011

31

Wie jarig is trakteert!

Olympia bestaat 125 jaar en wil ieder lid een aandenken schenken.

Zaterdag 4 juni a.s. tussen 10.00 en 11.30 uur of ’s avonds na het feest kan ieder lid zijn/haar aandenken komen ophalen.

Overdag in de porto-cabin, ’s avonds even aan Gaby Dols vragen.

Het Bestuur

Lees verder24

Laatste twee dagen inschrijving Rood/Zwarte Mannendiner!!!

Op vrijdagavond 10 juni organiseert de Businessclub Olympia het vijfde

 ROOD/ZWARTE MANNENDINER

 

Inschrijving loopt tot donderdag 9 juni 12:00 uur. Reeds 70 Olympianen gingen u voor.
Het clubhuis/restaurant van Olympia opent op deze avond vanaf 18:00 uur haar deuren voor alle seniorenleden, sponsors en donateurs. Het diner ter plaatse wordt verzorgd door Marcel Jorna van Restaurant L’Etoile uit Gouda.

Lees verder31

Vacature bij de Jeugdcommissie

Binnen de Jeugdcommissie is een vacature voor een:

Coördinator C-Jeugd

De taken van een jeugd coördinator zijn:
- Werven van de teambegeleiders
- Contacten met de teams onderhouden namens de JC
- Aanspreekpunt zijn voor leiders, spelers en ouders
- Ondersteunen van de technische staf bij de teamindelingen

Lees verder31

Fantastische reünie 125 jaar Olympia

Waar vooraf op werd gehoopt kwam uit, in al zijn facetten: ”een geweldige reünie”. Afgelopen zaterdag 28 mei zal in de herinnering van veel Olympianen gegrift blijven staan. De bar was omgetoverd met zijn feesttenten daarom heen in een warm Olympia huis.

Update 5 juni: de foto's zijn te bekijken in het fotoalbum op de pagina 125 jaar

Lees verder31

Trainingen jeugd

Het seizoen loopt op zijn eind,maar de trainingen gaan nog even door. De bedoeling is dat de trainingen doorgaan tot en met woensdag 15 juni, tenzij de desbetreffende trainer andere afspraken heeft gemaakt met de groep. Verder zal er niet getraind worden op donderdag 2 juni (hemelvaart) en maandag 13 juni (pinksteren). Op woensdag 15 juni zullen we de trainingen afsluiten met een middag voor alle E/F- en voetbalschoolpupillen. Daarna zal het seizoen definitief worden afgesloten met het pupillenkamp op 18 en 19 juni.

Paul Spijkerman

 

Lees verder31

Succesvol 6e Ben Scholten Gouds Veteranentoernooi

Afgelopen zondag is weer voor de 6e keer het Ben Scholten toernooi gehouden. Het was weer een weerzien van heel veel oude vedetten. De wisselbeker is dit keer naar het Gouda-team van Ruben gegaan dat in de finale ONA versloeg.

Lees verder29

Receptie woensdag 1 juni

Aanstaande woensdag 1 juni is er in ons clubhuis een receptie i.v.m. de 125e verjaardag van onze GC & FC Olympia.

Tijdens deze receptie wordt een ieder in de gelegenheid gesteld de vereniging Olympia te feliciteren met dit mooie jubileum. Genodigden en alle leden zijn tussen 19.00 uur en 21.00 uur van harte welkom. Een hapje en een drankje ontbreken uiteraard niet.
 

Lees verder29

Olympia A1 gaat voor promotie naar 3e divisie - update 2 juni

Olympia A1 heeft een prima seizoen gedraaid. De debutant in de nieuwe 4e divisie B streed samen met De Meern lang mee voor de bovenste plaats. De eerste periode viel verdiend ten prooi aan de mannen van trainer Tom Rietberg en daarmee werd een plaats in de nacompetitie voor promotie naar de 3e divisie veroverd. In de 2e periode verliep het allemaal wat moeizamer, maar de derde periode werd weer keurig met een 2e plaats afgesloten. Uiteindelijk eindigde Olympia A1 ook in de ranglijst op een mooie 2e plaats, achter kampioen De Meern.

Lees verder26

Zondag 29 mei - zesde Ben Scholten Gouds Veteranentoernooi

 Aanstaande zondag wordt voor de zesde maal het Ben Scholten Veteranentoernooi gehouden. Aan dit toernooi wordt deelgenomen door oud selectiespelers van alle Goudse verenigingen, een All Stars team en vv Moordrecht. Het toernooi wordt  afgesloten met een bbq en bijbehorende live muziek. En er wordt weer gestreden om de wisselbeker die verdedigd wordt door ONA. Vanwege het 125-jarig jubileum van Olympia krijgt het toernooi een extra feestelijk tintje. De start is om 10:30 uur.

Lees verder24

Circus Renz in Gouda – Bestel kaarten via Olympia

In het Hemelvaartsweekend slaat het beroemde circus Renz haar tenten op in Gouda om een aantal voorstellingen te verzorgen. Er zijn nu kaarten te koop voor de voorstelling op vrijdagavond 3 juni of op zondagmiddag 5 juni en deze kaarten kosten € 25 per stuk. 

Lees verder