View Archive

Entries for May 2012

27

Inleveren sponsorpakketten - UPDATE

De inlevertijden zijn gewijzigd!

De competitie van het seizoen 2011/2012 ligt achter ons. Spelers van de jeugd die dit seizoen een sponsorpakket in bruikleen hebben gekregen, moeten de kleding volgens onderstaand schema komen inleveren. 

Lees verder14

Algemene Ledenvergadering

Alle leden zijn van harte uitgenodigd op de Algemene Ledenvergadering van 4 juni a.s., aanvang 20:00 uur.

Op de agenda staan onder andere de vorderingen op het gebied van de nieuwbouw en het parkeren rond het Olympia terrein.

De complete agenda, de notulen van de vorige vergadering en de begroting voor komend seizoen hier downloaden (inloggen vereist).

Lees verder01

Nog één keertje Thijs van Groningen

Aanstaande zondag speelt Olympia 1 zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Nieuwkoop. Sportief staat er voor Olympia niets meer op het spel, maar toch is het een speciale wedstrijd. Thijs van Groningen maakt deze wedstrijd namelijk eenmalig zijn rentree in Olympia 1. De voormalig aanvoerder kampte geruime tijd met een knieblessure. Na een lang revalidatieproces heeft Thijs besloten om zich niet meer beschikbaar te stellen voor Olympia 1.

Lees verder28

31 mei kom eens met z'n allen

Donderdag 31 mei willen we met alle OLYMPIANEN een klein feestje vieren. Dit jaar niet helemaal een traditionele Oud en Nieuw/ vrijwilligersavond viering. Dit keer een speciale uitvoering en speciaal programma. Spreek met elkaar af om eens een gezellige avond bij de club te hebben

Lees verder25

Einde seizoen jeugd

Het pupillenkamp gaat volgende week van start wat inhoud dat het seizoen bijna voorbij is. Er zijn nog wat oefenwedstrijden voor de nieuwe teams en voor sommigen nog een toernooi of uitje. Volgende week maandag en donderdag zijn er geen trainingen ivm Pinksteren en oud en nieuw bij Olympia. Op dinsdag en woensdag zijn er nog enkele trainingen let goed op prikborden of trainingen wel/niet doorgaan. Na het pupillenkamp zijn er geen trainingen meer en gaan we de zomerstop in. Op 16 Juni zullen we de nieuwe team indelingen publiceren op de site met het schema wanneer we weer beginnen. Het publiceren duurt even omdat we de overschrijfperiode willen afwachten (tot 15 juni) om zo gelijk een definitieve indeling te maken.

Paul Spijkerman

Lees verder22

EK bij Olympia kijken op nieuw groot scherm

Alle wedstrijden van Oranje zullen bij Olympia te zien zijn op een nieuw en professioneel groot scherm. Er is een speciaal onderzoek geweest door een professioneel instituut welke beamer en scherm voor ons goed zou zijn. Olympia heeft uitgepakt met een veel groter scherm en perfecte beamer. Deze artikelen zijn door de Business Club aan Olympia geschonken en we zijn hun dan ook veel dank verschuldigd. Op veel momenten zullen veel Olympianen hier plezier aan beleven.

Lees verder20

de "Bergies" prolongeren titel bij jaarlijkse Jeu de Boules

De titel bij de jaarlijkse Jeu de Boules wedstrijden is dit jaar net als bij de vorige editie gegaan naar Sven en Ron van den Berg. Vorige week donderdag was de eerste wedstrijd avond waarbij de koppels Bas Mol/Andre Hemerik en Rick Bezem en Willen ten Brink in hun poule aan de leiding gingen. De latere kampioenen hadden toen 1 wedstrijd verloren. De avond ging het met het weer net goed. Bij ons bijna de hele avond droog terwijl de rest van Nederland kletsnat was.

 

Lees verder14

Overschrijven en opzeggen

Nu de meeste competities zijn afgelopen is de periode van overschrijvingen weer aangebroken. Spelers die vertrekken bij Olympia en naar een andere club gaan hebben overschrijving nodig.

Dit geldt natuurlijk ook voor spelers die van een andere club naar Olympia willen komen. Hieronder staat hoe dit in z'n werk gaat.

Lees verder12

Vijf echte Olympianen een maand naar de E.K. 2012

Vanaf 6 juni zullen Patrick Verdouw, Rick v.d. Vijgh, Floris Baan, Björn v.d. Berg en Sven v.d. Berg een maand lang onze jongens van het Nederlands Elftal bijstaan op het E.K 2012 in de Oekraïne en Polen.
Deze vijf echte Olympianen zullen verslag doen op onze website en “live”op de speeldag vanuit de speelstad en wedstrijd te zien zijn op groot scherm bij Olympia.

Lees verder05

Olympia A1 Kampioen!

Olympia A1 heeft het ´m dan toch geflikt! Kampioen van de 4e divisie B. In een meer dan spannende wedstrijd trokken de mannen van trainer Tom Rietberg uiteindelijk aan het langste eind: 2-1.

Lees verder04

Sponsorloop en BBQ 12 mei

U komt zaterdag 12 mei toch ook naar de laatste competitiedag op Olympia om onze thuisspelende teams (kans op kampioenschap van C4 en B3!) aan te moedigen? Vanaf 16.00 uur lopen onze D-, E-, F- en Voetbalschoolpupillen de jaarlijkse sponsorloop. Deze jeugdleden verdienen ook uw steun en aanmoediging.

Lees verder03

Voorlichtings- en vrijwilligersavond Pupillenkamp

Dit jaar is de voorlichtings- en vrijwilligersavond voor de ouders en vrijwilligers gepland op 15 mei. Ouders en vrijwilligers zijn van harte welkom vanaf 20:00 uur in de kantine van Olympia.

Lees verder02

Nog drie juniorenteams mogelijk kampioen

Naast de spannende wedstrijd die de A1 op het programma heeft staan tegen de rechtstreekse concurrent Jodan Boys, is er bij de junioren nog een drietal elftallen, namelijk A3, B3 en C4 die nog in de race zijn voor een kampioenschap. Een update:

Lees verder01

Speciale Oudejaarsavond 31 mei 2012

Donderdagnacht 31 mei gaat Olympia haar 127e levensjaar in. Op deze traditionele avond wordt aan een ieder een gezellige avond aangeboden. Alle vrijwilligers worden zo veel mogelijk ook nog per e-mail uitgenodigd. Mocht u abusievelijk geen uitnodiging ontvangen maar toch vrijwilliger zijn, schroom niet om toch te komen.

Lees verder