View Archive

Entries for June 2014

19

Kijk a.s. maandag Nederland - Chili in de kantine!!

In tegenstelling tot eerdere berichten is a.s. maandag 23 juni ook de wedstrijd Nederland - Chili 'gewoon' in de kantine van Olympia te bekijken op groot beeldscherm! De wedstrijd waarin beslist wordt of Nederland groepswinnaar wordt of niet. De wedstrijd begint om 18:00 uur, de kantine is geopend vanaf 16:00 uur. Kom allemaal gezellig naar de kantine a.s. maandag, in Oranje het liefst uiteraard! 

Lees verder16

18 juni: Australië - Nederland op groot scherm!

In tegenstelling tot andere WK’s zal er dit jaar maar 1 wedstrijd van het Nederlands Elftal  in de Olympia kantine op een groot scherm worden vertoond.  Dit is de wedstrijd tegen Australië op woensdag 18 juni. Het is tevens ook een heel bijzonder iets, want: HET IS HET LAATSTE EVENEMENT IN ONZE OUDE KANTINE!!

De wedstrijd begint om 18:00 uur, de bar is vanaf 16:00 uur geopend en uiteraard wordt er voor een hapje en een drankje gezorgd.

Lees verder23

Nieuwe shirtsponsor Olympia C1

Met ingang van het nieuwe seizoen is het bedrijf Art & Sign de shirtsponsor van Olympia C1. Directeur Willem de Rotte heeft namens de onderneming een contract voor drie seizoenen ondertekend. Het bedrijf dat gevestigd is in Zoetermeer is al jaren een trouwe sponsor van Olympia op diverse gebieden zoals reclameborden, shirtsponsoring en evenementen.


Lees verder23

Unieke dvd van promotiewedstrijd Olympia

Velen waren er live bij. De beslissingswedstrijd van Olympia 1 tegen TOGB. Inzet promotie naar de eerste klasse. Het werd een gedenkwaardige middag in de rijke clubhistorie van onze vereniging. Een ontketend Olympia zette in Rotterdam de kroon op een prima seizoen. Het feest na afloop werd met de massaal mee gereisde supporters uitbundig gevierd. Als u dit allemaal nog een keer wilt beleven, kan dat. Van de wedstrijd en het feest is een unieke dvd gemaakt.

Lees verder20

Indeling jeugdteams 2014-2015

De indelingen voor 2014-2015 zijn rond. Voor de F en E pupillen zijn alle teams al gemaakt,bij de D/C/B/A is er een selectie gemaakt waaruit na de vakantie een eerste en tweede team wordt gevormd, de overige teams zijn wel bekend. De indelingen zijn gemaakt in overleg met trainers en coördinatoren en hoofd jeugdopleiding. Er is gekeken naar talent/leeftijd en sociaal aspect

Lees verder18

Voorbereiding selectie seizoen 2014/2015

De stofwolken van de nacompetitie zijn nauwelijks neergedaald en de vakantieperiode moet nog beginnen. Toch zijn de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen al in volle gang. Onderdeel daarvan is het programma voor de selectie.

Lees verder17

Pupillenkamp 2014- De foto's

Olympia's Pupillenkamp 2014, het zit er weer op! He hele weekend hebben vele pupillen een mooi, leuk en vol programma voorgeschoteld gekregen door een zeer enthousiaste Pupillenkmapcommissie. Er was van alles te doen, van 4-tegen-4 tot buikschuiven en van de springkussens tot uiteraard het mogen blijven slapen. Gelukkig is (bijna) alles vastgelegd van dit weekend door Pupillenkmap-fotografe Danielle Verschoor en zijn de foto's op de website terug te kijken! 

Ga naar de volgende link: Pupillenkamp en klik op het tabblad Nieuws! Daar vind je de albums per dag! Kunnen we nog eens lekker nagenieten en terugdenken aan weer een geslaagd weekend aan de Bodegraafsestraatweg! 

Lees verder16

Besluiten Algemene Ledenvergadering

In de Algemene Ledenvergadering (ALV) van 26 mei jl., is een aantal besluiten genomen met betrekking tot de contributie. Daarnaast is het dagelijks bestuur herbenoemd. Dit betekent dat voorzitter Edo Neefjes, penningmeester Duncan Eduard en secretaris Gaby Dols weer voor minimaal een jaar hun functie bekleden. Edo Neefjes is bovendien benoemd tot Lid van Verdienste.

Lees verder16

Jeu de Boules uitgesteld!

EDIT: wegens de verbouwing en de sloop van de kantine en de kleedkamers is besloten het Jeu de Boules voorlopig uit te stellen tot medio/eind augustus 2014. Zodra exacte data bekend zijn, lezen jullie dit uiteraard op de site! 


Lees verder16

Indeling en trainingsschema jeugd

De indeling voor volgend jaar staat in de steigers echter door het late tijdstip van opzeggen/overschrijven en de verwerking daarvan neemt helaas nog even tijd in beslag. Streven is om aan het eind van de week de indelingen en trainingsschema voor het volgend seizoen op de site te plaatsen. Excuses voor het ongemak, maar er wordt aan gewerkt.

Paul Spijkerman

Lees verder13

Goede start voor Art & Sign Olympia Beachsoccer

Door het behaalde succes van onze selectie moest het Art & Sign Olympia beachsoccer team afgelopen weekend een aantal basis spelers missen. De spelers uit de selectie mochten van de technische staf terecht niet deelnemen aan de drie wedstrijden die gespeeld moesten worden.Een wedstrijd duurt 3x12 minuten zuivere speeltijd. De locatie voor de 1e ronde van het Nederlands kampioenschap beachsoccer was het beachsoccer stadion in Scheveningen.

Van de vaste kern waren alleen Dave Kalmeijer, Thijs van Groningen, Tom Rietberg en Michael in t’Hout over. De overige 5 spelers stonden op de reservelijst en en vormden het team die de punten moesten gaan halen. De overige 5 spelers waren Sylvester Hageman, Peter Ernst, Chris Langeveld van ONA, Jeroen Borsboom en Mitchel Heerkens van Jodan Boys. Natuurlijk waren de vaste basiskrachten die niet mochten spelen wel van de partij om de jongens te coachen en aan te moedigen.

Lees verder12

Olympianenlied voor Pupillenkamp 2014!

"We hebben strepen, hele mooie, zwarte en rooie..." kent elke Olympiaan vast wel. Maar de tekst was best kort.... tot voor kort. Want vanaf vandaag is het lied compleet, inclusief drie coupletten. Tekstschrijver Harko heeft er een echt Olympialied van gemaakt. Samen met enkele muzikanten is het opgenomen en HIER kun je het eindresultaat beluisteren, samengevoegd me een paar leuke sfeerfoto's van het pupillenkamp 2013 én natuurlijk de tekst, want die moet je natuurlijk wel even uit je hoofd leren! 

A.s. zaterdagochtend gaan we het nummer dan live zingen (met 150 pupillen!) als opening van het Pupillenkamp 2014. Dus goed luisteren en oefenen!! Overigens is het refrein afgelopen maandag al diverse keren luidkeels gezongen bij de promotiewedstrijd van ons 1e elftal. Ook namens de Pupillenkampcommissie; Gefeliciteerd met de promotie naar de 1e klasse!

Lees verder07

Plaatsen vrij op Voetbalschool Olympia

Olympia kan voor seizoen 2014 – 2015 nog een aantal jongens en/of meisjes plaatsen op de Voetbalschool. Op de voetbalschool leren kinderen spelenderwijs om te voetballen. De voetbalschool is op woensdagmiddag van 16.00 uur tot 17.00 uur (o.v.b.) en op zaterdagochtend van 08.30 uur tot 09.45 uur. De voetbalschool is er voor kinderen geboren tussen 01-01-2008 en 31-08-2009.

Als u uw kind wilt inschrijven kan dat via de website van Olympia middels de volgende link: http://www.gcfc-olympia.nl/Algemeen/Aanmeldenaspirantlid.aspx

Wij verwelkomen u en uw kind graag bij GC&FC Olympia!

Lees verder06

Supportersbus naar beslissingswedstrijd Olympia

Aanstaande maadag (tweede Pinksterdag) speelt Olympia 1 de beslissingswedstrijd voor promotie tegen TOGB. Inzet is een plaatst in de eerste klasse. De wedstrijd wordt gespeeld bij VOC in Rotterdam. Om alle supporters de gelegenheid te geven om deze wedstrijd bij te wonen wordt er een extra supportersbus ingezet. De eerste bus is al bijna vol, vandaar dus nog een extra bus voor iedereen die de wedstrijd niet wil missen.

Lees verder05

Gezocht: medische hulp bij Pupillenkamp

Voor zaterdag 14 juni tijdens het pupillenkamp zijn wij op zoek naar een vrouw/man met een medische achtergrond. Wij zoeken specifiek iemand met een medische achtergrond omdat er kinderen deelnemen die medicatie gebruiken. De pupillenkampcommissie vindt het belangrijk dat het toezicht op inname van de medicatie gebeurt door een vrouw/man met een medische achtergrond. EHBO-ers hebben we al.

Bent u geïnteresseerd om ons te helpen, meldt u zich dan via pupillenkamp@gcfc-olympia.nl

De pupillenkampcommissie

Lees verder04

Langs de Lijn - deel 12

Deel 12, even een dag later dan de bedoeling was, maar wel met dubbel goed nieuws wat betreft de nacompetitie! Want plaatste afgelopen weekend het 1e elftal zich voor de Finale van de nacompetitie, vanmiddag werd bekend dat ook het 2e team alsnog uitkomt in de laatste ronde om promotie, in dit geval naar de Reserve Hoofdklasse! Hierover later in deze Langs de Lijn meer.

Laten we beginnen met het 1e. Nadat thuis al met 2-0 was gewonnen van Spartaan'20, op Hemelavaartsdag, was Olympia ook afgelopen zondag te sterk voor deze ploeg uit Rotterdam. Er werd dit keer met 2-1 gewonnen en toen was het nog wel even wachten op de uitslag van de wedstrijd Delft-TOGB om de volgende tegenstander te weten. Na de diverse tussenstanden en diverse uitslagen vernomen te hebben, bleek toch al vrij snel dat er gespeeld gaat worden tegen T.O.G.B. uit Berkel. Dit gebeurd op neutraal terrein. hierbij is de keuze gevallen op het terrein van V.O.C. uit Rotterdam, waar op maandag 9 juni, 2e pinksterdag, om 14:00 uur afgetrapt zal worden. We hopen natuurlijk dat een ieder die Olympia een warm hart toedraagt erbij zal zijn om 'onze jongens' te supporten.

Lees verder02

Finales nacompetitie - update

Vanwege de ongeregeldheden tijdens de wedstrijd Olympia 2 - Boshuizen 2 heeft de tuchtcommissie van de KNVB besloten Boshuizen 2 uit de nacompetitie te nemen. Olympia 2 is hierdoor reglementair winnaar van de eerste ronde in de nacompetitie voor promotie naar de reserve Hoofdklasse. Tegenstander in de tweede en laatste ronde is VOC 2. De eerste wedstrijd van het tweeluik wordt morgen (donderdag 5 juni) gespeeld aan de Bodegraafsestraatweg. Aftrap 20:30 uur.

Lees verder