View Archive

Entries for June 2015

28

Zomerstop - clubhuis gesloten

Van 1 tot en met 29 juli a.s. is het clubhuis i.v.m. de zomerstop gesloten.

Wij wensen alle leden een fijne zomervakantie toe!

Het Bestuur

Lees verder23

Max Hiariej trainer/coach Olympia 3

Olympia en Max Hiariej hebben overeenstemming bereikt over de aanstelling als trainer/coach van Olympia 3. Dit team zal het  komende  seizoen onderdeel uitmaken van Olympia's seniorenselectie  en uitkomen in de reserve 3e klasse. Daarmee wil  Olympia de spelers die, om welke reden dan ook, niet voor Olympia 1 en -2 zijn geselecteerd, een serieuze kans geven om zich, door op niveau te trainen en te voetballen, 'in (of terug in) Olympia 1 of -2 te voetballen'.

Lees verder19

Olympia’s Jeu de Boule toernooi in volle gang

Met uitzondering van het weer, waande je je afgelopen donderdag aan de Bodegraafsestraatweg even in Zuid-Frankrijk. Met het prachtige geluid van ketsende ballen en stokbrood met een kaasje binnen handbereik veranderde het Olympia-complex even in een klein dorpje in de Provence. Behalve het klimaat is er echter nog een opmerkelijk verschil. Olympianen drinken bier in plaats van rode wijn.

 

Lees verder18

Verkoop Olympia kleding!

Vanavond, donderdag 18 juni, van 19:30 tot 20:30 uur én a.s. zaterdag, 20 juni, van 10:00 - 11:00 uur, is er weer verkoop van Olympia kleding! De verkoop vindt plaats in de gang van de kleedkamers, links achteraan. Let erop dat je alleen contact kunt betalen!!

Lees verder16

Businessclub Olympia krijgt steeds meer gestalte

Met gepaste trots introduceren wij  Brem Funderingsexpertise als lid van de Businessclub bij GC & FC Olympia.

Lees verder14

Jeugdtrainers Kick-Off '15/'16

Terwijl de laatste ouder-kind wedstrijden ter afsluiting van het seizoen 2014/2015 nog gespeeld moeten worden, wordt er op zaterdagochtend alweer druk verzameld door een groot aantal (toekomstig) jeugdtrainers. Niet ter evaluatie van het afgelopen seizoen, maar ter Kick-Off van het aankomende seizoen 2015/2016! De nieuwe trainers evenals de nieuwe Technisch Jeugdcoordinator worden voorgesteld door Hoofd Jeugdopleidingen Carl Flux. Ook worden de doelstellingen voor komend seizoen in grote lijnen onder de aandacht gebracht en er is tijd om met elkaar kennis te maken. Wat dat betreft is het nieuwe seizoen bij Olympia nu alweer begonnen! 

Lees verder12

“Megadeal” met Mulder – Mazda

Autobedrijf Mulder is reeds langere tijd al verbonden aan Olympia als lid van de Businessclub en als shirtsponsor. Met ingang van komend seizoen zal Mulder – Mazda gaan fungeren als shirtsponsor van alle E teams (10) van GC & FC Olympia.

De overeenkomst is voor 4 seizoenen waarbij voornoemd bedrijf het thuistenue, bestaande uit een Olympia shirt met opdruk, een voetbalbroekje en kousen ter beschikking zal stellen aan spelers en keepers.

Lees verder11

Uitnodiging ALV maandag 15 juni a.s.

Alle leden en ouders van jeugdleden zijn van harte uitgenodigd op de Algemene Ledenvergadering van 15 juni a.s., aanvang 20:00 uur in het Clubhuis van Olympia! De agenda, notulen en begroting kunt u bij de secretaris opvragen via

secretaris@gcfc-olympia.nl Ook liggen de papieren versies voor de vergadering voor u klaar.

Wij rekenen op uw komst!

Het Bestuur

Lees verder10

Inleveren pasfoto voor spelerspas (update 2 september)

De eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen zijn alweer gespeeld. Toch is er nog een flink aantal spelerspassen niet verlengd of aangemaakt omdat de (nieuwe) pasfoto nog ontbreekt. Zie onderstaande lijst. Het hebben van een geldige spelerspas is belangrijk, want: geen geldige spelerspas = niet voetballen!

De pasfoto, met op de achterkant naam en geboortedatum, kan worden ingeleverd bij of opgestuurd naar:

Wijnand Stehouwer
Groenhovenweg 325
2803 DH  Gouda

Houd dit bericht in de gaten voor regelmatige updates!

Lees verder10

Gevonden voorwerpen ophalen!

Gedurende een seizoen raakt er regelmatig iets kwijt of zoek, zowel bij jong als bij oud. Gelukkig bewaren we dat allemaal bij Olympia. En nu, zeker na het Pupillenkamp, is het een mooi moment om een ieder die iets mist, kwijt is of even niet meer kan vinden, langs te komen in de kantine en eens te kijken of het toevallig tussen de Gevonden Voorwerpen zit! A.s. zaterdag is dit mogelijk van 09:00 - 11:00 uur. Zorg dus dat je even langskomt, mocht je nog steeds iets kwijt zijn!! 

Lees verder09

Kader voor tweede vrouwenteam gezocht

Sinds seizoen 2013-2014 heeft het vrouwenvoetbal zijn intrede bij Olympia gedaan, hetgeen zowel op sportief- als op sociaal gebied een welkome en succesvolle aanvulling is. Dit seizoen is dat al bekroond met het kampioenschap voor het vrouwenteam  en is  het ledenaantal dusdanig  gegroeid dat er een tweede team kan worden geformeerd.

Voor de begeleiding van dit nieuwe vrouwenteam zijn wij op zoek naar kader dat bereid en in staat is om de speelsters een plezierige en sportieve manier van vrijetijdsbesteding te bieden. Het kader bestaat uit een

trainer/coach (m/v)

Lees verder09

Trainer/coach Olympia B1 gezocht!

De Goudsche Cricket & Football Club Olympia is een vereniging met een rijke historie. Al sinds 1886 is de club een begrip in de Goudse samenleving en vervult voor zowel de jeugd als voor volwassenen een niet onbelangrijke maatschappelijke functie. Met de ruim 800 leden is Olympia gehuisvest aan de Bodegraafsestraatweg in Gouda en beschikt over een prachtige nieuwe accomodatie, 3 wedstrijdvelden, en een trainingsveld.

Lees verder09

Jeu de Boules bij Olympia

Na een onderbreking van een jaar gaan we dit jaar weer Jeu de Boules spelen.  Op onze nieuwe banen (met dank aan Peter/Pim/Hans/Wijnand) zal op donderdag 18 juni, aanvang 19:00 uur, en op zaterdag 20 juni (aanvang 12:00 uur met lunch) de wedstrijden plaatsvinden.  Het inschrijfgeld is € 50,- euro per koppel.  Hier worden de prijzen, eten en voor een groot deel de drank van betaald. 

Lees verder03

Kees Jansma en Restaurant L ‘Etoile vermaken Businessclub Olympia

Donderdag 21 mei had de Businessclub Olympia haar laatste activiteit van het seizoen. Plaats van handeling was Restaurant L’Etoile.
 
L’Etoile ligt op een prachtige locatie, op een steenworp afstand  van het kloppend hart van Gouda. L’Etoile is een restaurant voor iedereen die van goed en puur eten houdt. Het intieme en bovenal sfeervolle restaurant biedt ontspanning en vrolijke gastvrijheid; aan de gasten werd een aantal heerlijke gerechten en mooie wijnen geserveerd.

Lees verder02

sv D.R.L. wijkt a.s. zondag uit naar terrein rvv COAL

De terugwedstrijd voor promotie/handhaving in/naar de 1e klasse, tussen sv D.R.L. en Olympia zal a.s. zondag 7 juni plaatsvinden aan de Oldegaarde 353 bij rvv COAL. De reden voor deze omzetting is dat op het terrein van D.R.L. het NK Voetbal Talenten Toernooi zal worden afgewerkt. Deze wedstrijd op zondag 7 juni a.s., heeft een aanvangstijd van 14:00 uur en staat onder leiding van de heer J. Straver. De thuiswedstrijd eindigde afgelopen zondag in een 2-1 overwinning van Olympia.

De verliezer over twee wedstrijden heeft nog een kans op de 1e klasse en wel tegen de verliezer van SVDPW-Foreholte (1-1). Deze wedstrijd zal plaatsvinden op zondag 14 juni op neutraal terrein.

Lees verder02

B1 in Finale nacompetitie voor promotie naar Hoofdklasse

A.s. zaterdag, 6 juni, speelt de B1 de Finale om promotie naar de Hoofdklasse tegen Quick Boys B2. De wedstrijd zal gespeeld worden op het terrein van ARC te Alphen aan den Rijn, waar de aftrap om 15:00 uur zal zijn. Alle support is heel hard nodig voor de mannen van Robin, we hopen dan ook veel rood/zwart te zien langs de kant! Het adres van ARC is: Olympiaweg 6 te Alphen aan den Rijn. (met zo'n straatnaam moét het goedkomen!) Tot zaterdag en B1, heel veel succes!!

Lees verder02

Gezocht: vrijwilligers voor organisatie Grote Clubactie

Olympia doet al een aantal jaren met veel succes mee aan de Grote Clubactie. Met deze actie hebben onze jeugdleden de afgelopen jaren duizenden euro's voor de club verdiend. Omdat enkele mensen uit de commissie gaan stoppen, zoeken we enkele enthousiaste vrijwilligers voor de commissie die dit binnen Olympia organiseert.

Lees verder01

Vrouwen kampioen!

Na een zinderende beslissingswedstrijd tegen vv Haastrecht mogen de vrouwen zich kampioen noemen. Onder aanmoediging van een enkele honderden (!) supporters begonnen beide ploegen nerveus. Olympia leek die het eerst onder controle te hebben. Twee goede voetbaldoelpunten zorgden voor een riante voorsprong. Haastrecht is echter een taaie en sluwe ploeg waardoor Olympia zich nog voor rust in de luren liet leggen: 2-1. Ook een foutje in tweede helft werd genadeloos afgestraft waardoor de stand weer gelijk was. Maar enkele minuten voordat de verlenging een feit was, liet Olympia zien waarom het de terechte kampioen is. Een prachtige aanval over meerdere schijven eindigde bij Romina die haar tweede van de dag liet aantekenen. Een klein feestje volgde.

Lees verder01

Team van Olympianen Nederlands Kampioen bumpervoetbal

Zaterdag 30 mei was het Olympiacomplex gastvrouw voor het Nederlands Kampioenschap bumpervoetbal. In totaal deden 21 teams mee. Vier teams van Olympianen haalden de kwartfinales. De winnaars (Stefan Spaan, Ronald Tuyl, Mark Spaan, Sanne van Zanten, Thijs van Groningen en Arjan Nobel) gingen met burgemeester Milo Schoenmaker op de foto. Ze wonnen van het B2 team in de finale. Huldiging op het stadhuis van de NK kampioenen volgt ...

Lees verder