View Archive

Entries for June 2016

01

Algemene Leden Vergadering 6 juni a.s.

Maandag 6 juni a.s. om 20.00 uur staat de Algemene Ledenvergadering op de agenda. Het Bestuur nodigt hierbij alle leden uit op deze vergadering aanwezig te zijn. Relevante stukken zijn bij de secretaris (secretaris@gcfc-olympia.nl) op te vragen. 

Het Bestuur

Lees verder26

Indeling teams seizoen 2016-2017 + overige info‏rmatie

Het seizoen zit er bijna op, nog enkele oefenwedstrijden worden er gespeeld alvorens we de zomerstop in gaan. Aan het einde van dit seizoen zijn we al gestart met de voorbereiding voor komende seizoen 2016-2017. Hierdoor hebben we al een voorsprong kunnen nemen op de voorbereiding van komend seizoen. 

Onder de diverse onderstaande links vindt u de teamindelingen voor volgend seizoen, het trainingsschema, de trainers per team met daarbij de startdata van de trainingen per team en een overzicht van de voorbereiding met daarbij de diverse trainingsdata, bekerwedstrijden en de start van de competitie.

Lees verder21

Olympia jeu de boules open 2016 prooi voor Ten Brink – Groenland

Op donderdag 16 juni en zaterdag 18 juni is er op de Olympia banen weer gestreden om de felbegeerde wisselbeker. Het evenement werd voor de 16 keer georganiseerd en mag dus ondertussen tot een echte Olympia traditie gerekend worden.

Lees verder20

Diverse jeugdtrainers gezocht!

Voor onze  A2, B3, B4, C4 en D6  zijn wij op zoek naar een Trainer of trainer / coach. Zijn hoofdtaken bestaan uit het, geven van trainingen of het geven van trainingen in combinatie met het  begeleiden van een team op de zaterdagen. Onze ideale kandidaat heeft een voetbalachtergrond en enige ervaring met training geven. Bent u In het bezit van een trainersdiploma dan is dat mooi meegenomen.  Mocht dit niet het geval zijn dan is enthousiasme een belangrijke eigenschap.  

Lees verder17

Trainer/Coach Olympia E3 gezocht

Voor ons opleidings selectieteam E3 zijn wij voor het komende seizoen op zoek naar een trainer/coach. Onze ideale kandidaat bezit goede communicatieve- en sociale vaardigheden waarmee hij in staat is om jeugd-spelers met verschillende culturen en sociale achtergronden tot een team te smeden en om ze te prikkelen om zich individueel te ontwikkelen. Hij is in het bezit van TC 3 (jeugd) of vergelijkbaar trainersdiploma of bereid om deze te gaan volgen. Zijn hoofdtaken bestaan uit  het geven van trainingen en het op de zaterdagen coachen c.q. begeleiden van wedstrijden. 

Is uw interesse gewekt? Mail uw reactie naar: hjo@gcfc-olympia.nl

Lees verder17

Trainer/Coach Olympia A2 gezocht

Voor ons juniorenteam A2 zijn wij op zoek naar een trainer/coach. Onze ideale kandidaat bezit goede communicatieve- en sociale vaardigheden waarmee hij in staat is om jeugd-spelers met verschillende culturen en sociale achtergronden tot een team te smeden en om ze te prikkelen om zich individueel te ontwikkelen. Zijn hoofdtaken bestaan uit het, geven van trainingen en het op de zaterdagen coachen c.q. begeleiden van wedstrijden.

Is uw interesse gewekt? Mail uw reactie naar: hjo@gcfc-olympia.nl

Lees verder17

Trainer/coach Olympia C2 gezocht

Voor ons opleiding-selectieteam C2 zijn wij voor het komende seizoen op zoek naar een trainer/coach. Onze ideale kandidaat bezit goede communicatieve- en sociale vaardigheden waarmee hij in staat is om jeugd-spelers met verschillende culturen en sociale achtergronden tot een team te smeden en om ze te prikkelen om zich individueel te ontwikkelen. Hij is in het bezit van TC 3 (jeugd) of bereid om deze te gaan volgen. 

Zijn hoofdtaken bestaan uit  het geven van trainingen en het op de zaterdagen coachen c.q. begeleiden van wedstrijden.  Is uw interesse gewekt? Mail uw reactie naar: hjo@gcfc-olympia.nl 

Lees verder17

Groots veteranentoernooi en spetterende feestavond

Het duurt nog even, maar zaterdag 3 september staat bij Olympia volledig in het teken van het veteranenvoetbal. Op die dag wordt het prestigieuze ONEC-toernooi georganiseerd voor verenigingen die minimaal 100 jaar oud zijn. ONEC (Om en Nabij Eeuw Clubs) is een eigentijds verband van traditionele voetbalclubs.

Lees verder17

UPDATE: Jeugdtrainers Olympia komend seizoen

De eerste jeugdtrainers van Olympia hebben hun contract reeds verlengd voor het komend seizoen. In dit bericht zullen wij de namen van de trainers plaatsen van wie dit het geval is, in combinatie met het team wat ze momenteel trainen/coachen of de bijbehorende functie. 

Carl Flux - Hoofd Jeugdopleiding (HJO)
Eddy Souisay - Technisch Jeugdcoördinator (TJC)
Jan Chris Kuipers (Trainer/Coach D1)
Rodney Hertog (Trainer/Coach D2)
Marco Stolk (Trainer/Coach F3 en algemeen pupillentrainer)

Edwin Mostert (Trainer/Coach B1)
Mick en Bas van der Kaa (Trainers/Coaches B2)
Severt van der Stad (Trainer/Coach D3)
Jeroen van lookeren (Trainer/Coach E1 + trainer D5)
Maarten van Dongen (Trainer/Coach E2)
Rick Kraaijeveld (Trainer/Coach E4)

Paul Spijkerman - Technisch Jeugdcoordinator E- en F-pupillen 
Edwin van Leeuwen (zal komend seizoen een C-team onder zijn hoede nemen)
Jan Willem Levendig (zal zich op woensdagmiddag gaan inzetten bij de pupillen)

Dennis Jongenelen (Trainer/Coach C1)
Jens Nijzink en Vincent Brenninkmeijer (Trainers/Coaches F3)
Jules Brenninkmeijer (Trainer/Coach F2)

Carlos Castano (Trainer/Coach A1)
Richard Koekebakker (Trainer/Coach C3)
Eric Spoor (Trainer/Coach F1)
Fleur van der Gaag en Iris van der Kaa (Trainers/Coaches MD1)

Allen gefeliciteerd met de verlenging, zodra er meer namen bekend zijn, leest u dat in een update in dit bericht.

Lees verder16

Mutaties selectie Olympia voor seizoen 2016/2017

Afgelopen nacht sloot de overschrijvingstermijn voor spelers in de A-categorie. Ook bij Olympia zijn een aantal spelers vertrokken of gestopt, maar zijn er ook een aantal spelers die komend seizoen naar Olympia overkomen. We hebben alle mutaties in de selectie van Olympia even op een rijtje gezet: 

De volgende spelers hebben onze vereniging verlaten:
Jeroen Camfferman (gestopt), Anouar Chairi (De Jodan Boys), Soufiane Chairi en Jaouad Essenoussi (beiden ONA).

De volgende spelers hebben zich voor onze selectie aangemeld:
Patrick van Hoorn en Mohammed Achchibani (beiden voorheen Olympia 3), Massin Essanoussi (vanuit onze eigen jeugd), Michael van Bilsen (keeper; Be Fair), Stijn Folkerts (keeper; Zestienhoven), Daley Starreveld en Jeffrey Velberg (beiden De Jodan Boys), Mohamed Kaddouri (DONK), Mohammed Benhaddou en Kamal Bourjila (beiden Gouda).

Lees verder15

Diverse jeugdtrainers gezocht!

Voor onze A2, B3, B4, C4, MD1, D6 en E3  zijn wij op zoek naar een Trainer of Trainer/Coach. Zijn hoofdtaken bestaan uit het, geven van trainingen of het geven van trainingen in combinatie met het  begeleiden van een team op de zaterdagen. 

Onze ideale kandidaat heeft een voetbalachtergrond en enige ervaring met training geven. Bent u In het bezit van een trainersdiploma dan is dat mooi meegenomen. Mocht dit niet het geval zijn dan is enthousiasme een belangrijke eigenschap. Binnen Olympia zorgen we voor een gedegen opleiding welke we bij wederzijdse tevredenheid kunnen voortzetten in een passende trainerscursus bij de KNVB. Het is ook mogelijk om meerdere teams te combineren. Voor deze trainerswerkzaamheden is een bijdrage beschikbaar.. 

Voor de werkzaamheden ontvangt u een passende vergoeding. Is uw interesse gewekt? Mail uw reactie naar: hjo@gcfc-olympia.nl

Lees verder13

Donderdag start Olympia Open Boule

Aanstaande donderdag 16 juni start de 16de editie van het 'Olympia Open Jeu de Boules' toernooi. De deelnemers worden om 19.00 uur verwacht voor hun eerste drie wedstrijden. Zaterdag 18 juni zijn de overige vier poule-wedstrijden en de finales. Er wordt gestreden om de fel begeerde wisselbeker en uiteraard de eeuwige roem en een vermelding in de champions gallery.

Afgelopen donderdag heeft onder grote belangstelling de loting plaatsgevonden. Dit heeft de onderstaande interessante poule-indelingen opgeleverd:

Lees verder13

Overschrijvingen voortaan alleen digitaal

Van club veranderen? Let op: vanaf nu worden geen papieren overschrijvingsformulieren meer gebruikt voor de overschrijvingen. Alle overschrijvingen verlopen voortaan digitaal. Er kunnen dus geen papieren overschrijvingsformulieren meer worden afgegeven en/of worden ingestuurd naar de KNVB. Daarnaast worden de overschrijvingen centraal verwerkt via het kantoor in Zeist. Er is dus geen districtskantoor meer waar dit kan worden afgegeven of waar een overschrijving in behandeling wordt genomen. De deadline voor de overschrijvingen voor de categorie A blijft wél 15 juni.

Wil je overschrijven van of naar Olympia? Dan gaat als volgt:

Lees verder