View Archive

Entries for July 2012

30

Hand Boor/Schroef machine gezien ?

Na de Dartwedstrijden is er een grijs koffertje in de bar blijven staan met daar in een hand boor/schroefmachine. Black en Decker.   Wie heeft hem gezien,weggezet of even gebruikt voor ander klusje. Kortom wie weet waar hij is?

Gaarne even aan mij doorgeven s.v.p.

Ron van den Berg

Lees verder29

Selectie start voorbereiding

De selectie van Olympia is begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Tom Rietberg en zijn assistenten Carl Flux, Mark Noorlander en Pascal Korteweg Maris, werkte een vrijwel volledige selectie de eerste training af.

Lees verder23

Nieuwe regels verplaatsen wedstrijden Cat. B

Met het oog op de nieuwe competitie wijst de KNVB nu al op de aangepaste regelgeving ten aanzien van het in onderling overleg verschuiven van wedstrijden en het aanvragen van een verzoek om uitstel (baaldag) voor teams die uitkomen in categorie B. Bij Olympia is dit van belang voor alle teams, behalve Olympia 1, 2 en 3 en bij de jeugd Olympia A1 en B1.

Lees verder16

Brievenbus vernield

In verband met het herhaaldelijk vernielen van de brievenbus aan het hek van ons complex m.i.v. heden gelieve alle post aan Olympia te sturen naar Postbus 849, 2800 AV GOUDA

Lees verder11

Indelingen beker en competitie

De KNVB heeft de indelingen van de beker en competitie voor het nieuwe seizoen bekendgemaakt: http://www.knvb.nl/nieuws/district/23359/indelingen-competitie-west-ii-201213-bekend/westii

Lees verder11

OPROEP: Sponsor gezocht

Afgelopen 3 jaar hadden wij in de Voetbalschool de beschikking over mooie voetbaltenues (shirt, broek en sokken) voor de talentjes. De tenues waren van 8 verschillende landen. Hierdoor konden wij de talentjes in verschillende teams indelen en zo werd het teamgevoel al in het prille begin, gestimuleerd. Deze tenues waren door een sponsor ter beschikking gesteld. Helaas stopt dit contract met ingang van het komend seizoen.
 
Wij zijn dus dringend op zoek naar een nieuwe sponsor voor de tenues. 
 
Dus mocht u een eigen bedrijf hebben (of weten) dat hier interesse in heeft, bel dan alsjeblieft met Dennis Cornelisse 06 - 511 83 262.  
 
Onze jongste Olympiaantjes zullen u enorm dankbaar zijn!

Lees verder08

Olympianen winnen Beachsoccer in Italie

Onze Olympianen (Tom, Michael in t'Hout,Thomas, Thijs,Stefan, Laurens, Michael Verdouw en Michael van Bilsen) hebben het Beachsoccertoernooi in Italie op hun naam gebracht. Zij vertegenwoordigen Nederland in Italie. Zij wisten in de halve finale gastland Italie uit te schakelen en daarna werd ook de winst in de finale op Brazilië een feit, winnaar Golden League in Giardini Naxos, Sicilië. Winst in de finale met 4-2 op Brazilië!

Topprestatie en proficiat namens Olympia. Misschien wat om velden op onze nieuwe accomodatie aan te leggen.

Lees verder05

Vakantie!

De kantine is gesloten t/m zaterdag 28 juli. Vanaf zondag 29 juli, de selectie start dan de training, bent u weer van harte welkom. Wij wensen u een fijne vakantie!

Lees verder02

Voorbereiding selectie (update)

UPDATE met programma - Hoewel de meesten nog op vakantie gaan, start de voorbereiding van de selectie op het nieuwe seizoen al eind deze maand, namelijk op zondag 29 juli. Op die dag staat de eerste training gepland. De toch al jonge groep van de nieuwe trainers Tom Rietberg en Carl Flux krijgt versterking van een achttal overkomende jeugdspelers. Nieuw is ook keeper Rob Verwaal die overgeschreven is van CVC Reeuwijk. Marijn de Graaf is na een korte onderbreking van een half seizoen weer terug. Vertrokken naar sv Gouda zondag zijn Mo Benhaddou en de broers Younes en Redouan Boudouaou. Eelke Kamps is gestopt vanwege zijn studie in Eindhoven en Kieran Dekkers gaat een jaar naar Australie. Voor een verdere verlaging van de gemiddelde leeftijd zorgen Thijs van Groningen en Remco Tas. Zij gaan in het derde voetballen.

Lees verder