View Archive

Entries for July 2013

23

Cricket meets Football

In navolging van de prettige samenwerking tijdens het pupillenkamp zijn wij uitgenodigd om een cricketwedstrijd te komen spelen bij GCC Olympia. Heb je vroeger cricket gespeeld of lijkt het je leuk om dit eens te doen dan kun je je aanmelden voor deze unieke ontmoeting tussen GCC Olympia en GC&FC Olympia. De enige voorwaarde die we stellen is een minimum leeftijd van 35 jaar.

Lees verder26

Dubbele pech voor Luke Boot

Luke Boot uit de E1 (volgend seizoen D selectie) heeft wel enorme pech. 2 blessures oplopen in 1 week tijd!

Lees verder15

Zomersluiting clubhuis

In verband met de zomervakantie is het clubhuis gesloten van vrijdag 19 juli tot en met woensdag 7 augustus.

UPDATE: op initiatief van de leiders van het eerste en tweede, is de bar op de donderdagen 25 juli en 1 augustus 'gewoon' open. Zij zullen persoonlijk de bardienst op zich nemen.

Lees verder12

Generation Next, een programma ter bevordering van respect en sportiviteit

Generation Next is de werktitel van een bij GC&FC Olympia ontwikkeld programma, waarmee jeugdteams een extra boost m.b.t. sportief en respectvol gedrag wordt meegegeven. Zaterdag 29 juni j.l. was een pilot met de jongste competitiespelers uit de F en drie juniorenteams.

Lees verder07

Olympia Jeu de Boules 2013 groot succes

Afgelopen donderdagavond en zaterdag hebben veel koppels elkaar bestreden om zich kampioen Open Boules 2013 van Olympia te mogen noemen. De hegemonie van de afgelopen 2 jaar door de Bergies werd fors onderbroken. De gebroeders Erik en Roland v.d. Ban zijn de terechte nieuwe kampioenen, proficiat!

Lees verder03

Wegens succes geprolongeerd

Wegens het enorme succes heeft Olympia besloten om de aktie rondom de heipalen te verlengen. Op dit moment zijn er nog 38 extra palen beschikbaar voor adoptie. Dit kan je doen met je bedrijf als particulier, met je elftal of bijvoorbeeld met je vriendengroep.

Lees verder01

Olympia heipaal

De avond voordat de eerste heipaal ceremonieel de grond in gaat, hebben het kampioensteam Olympia D3 en de tentvlagwinnaars van het Pupillenkamp de door hen gesponsorde heipaal versierd met stoepkrijt en graffiti. Het is nu een prachtige Olympia heipaal geworden, met zwarte en rode strepen. Klik hier voor meer foto's.

Lees verder01

Mokveld wint Randy Memorial toernooi

Op vrijdagavond 28 juni vond het jaarlijkse Randy Memorial toernooi plaats in samenwerking met de Randboy Foundation. Dit is een 4 tegen 4 toernooi voor bedrijven dat sinds 2010 bestaat en waarbij de opbrengst naar het goede doel gaat. Dit jaar was door initiatiefnemers Henk van Groen en Mark Bonkestoter de Olympia nieuwbouw als goed doel aangewezen.

Lees verder01

Olympia verkoopt 39 heipalen

De aktie rondom de sponsoring van de heipalen is een groot succes geworden. In relatief korte tijd zijn er 39 stuks aan de man gebracht! Voor 250,- euro kon je als bedrijf of particulier sponsor/eigenaar van een heipaal worden. In de hal van het nieuwe clubhuis wordt als dank een blijvend aandenken aan de sponsors gerealiseerd. De opbrengsten komen uiteraard volledig ten goede aan de nieuwbouw. De volgende bedrijven/personen hebben een heipaal gesponsord:

Lees verder01

Olympiaantje op bezoek bij pechvogel Thom Buitelaar

Olympiaantje is op bezoek geweest bij Thom Buitelaar uit de D5 (volgend seizoen D3). Het was goed te zien dat Thom blij verrast was met de komst van Olympiaantje.

Lees verder