View Archive

Entries for July 2014

31

Nieuwe sponsorcommissie

GC & FC Olympia heeft onlangs de doelstellingen voor de komende jaren bepaald. Met nadruk op binding en verbinding door het voetbal heeft de werkgroep “Marketing & Commercie” aanbevelingen gedaan om de positie in de Goudse regio te verstevigen.

Sponsoring is in de hedendaagse tijd een absolute must binnen verenigingen; het vindt plaats op basis van gunnen, clubliefde, verantwoord maatschappelijk ondernemen maar ook zeker vanuit het aspect commercieel belang.

Lees verder30

Felicitaties wethouder Sport

Onderstaande kaart hebben wij onlangs ontvangen van de nieuwe wethouder sport mevrouw Laura Werger:

 

Lees verder28

Le Patapouf lid Businessclub

Zalen- & Partycentrum Le Patapouf aan de Kolkmanstraat 1 – 3 in Gouda is de plek voor uw feesten, partijen en vergaderingen. 

In april 2014 is Le Patapouf overgegaan in andere handen. Het echtpaar Hans en Sandra Eikenaar zijn goede bekenden in het “Goudse” zullen er zeker voor zorgen dat het u aan niets zal ontbreken als gast in Le Patapouf.

Lees verder07

GC & FC Olympia schenkt € 210,- aan WNF

Vrijdag 4 juli overhandigde René Boot namens GC & FC Olympia in Gouda een cheque ter waarde van € 210,- aan het Wereld Natuur Fonds. De voetbalclub besloot het jaarlijkse pupillenkamp in juni niet meer te openen met de traditionele ballonnenwedstrijd. Het uitgespaarde bedrag wordt gebruikt om de ‘plastic soup’ te bestrijden.

Lees verder04

Materiaalbeheerder m/v gezocht

Zodra de nieuwe kantine en kleedkamers in gebruik zijn genomen, zullen ook de trainingsmaterialen 
zoals de ballen, hesjes, dopjes, doeltjes e.d. een plaats in ons nieuwe onderkomen krijgen. Deze 
materialen zijn onmisbaar om, met name onze jeugd, in staat te stellen om te doen waarvoor zij 
komen: voetballen. 

De benodigde materialen slokken een aanzienlijk deel van het financiële budget op. Het is voor onze 
vereniging, nu wij fris maar met een zo goed als lege portemonnee in de nieuwe huisvesting kunnen 
starten, van groot belang dat hier goed en zuinig mee wordt omgegaan. 

Lees verder02

Mooie indeling Olympia 1

Olympia treedt het nieuwe seizoen aan in de Eerste klasse B. Hierin treft het veel oude bekenden, maar moet het ook de verre reis naar Goes ondernemen. IFC is de kampioen uit de Tweede klasse. XerxesDZB, Wateringse Veld Gona en Olympia komen daar als promovendi bij. FC Boshuizen, Goes en RKAVV degradeerden uit de hoofdklasse. Onderstaand de volledige indeling:

Lees verder01

Trainingsschema 2014-2015 / Start trainingen jeugd

- update 7 augustus - Voor informatie en verdeling van de velden en kleedkamers m.b.t. de trainingen, zie de bijgewerkte bijlage (opent in een nieuw venster). 

De A1, B1, B2, C1, C2, D1 en D2 zullen geïnformeerd worden door hun trainer over de startdatum van de trainingen. Voor de overige teams beginnen de trainingen op dinsdag 26 augustus (E1 t/m E3 en F1 t/m F3) of woensdag 27 augustus (overige teams). Maandag 25 augustus is er nog geen training.

Lees verder