View Archive

Entries for July 2015

26

Programma's bekervoetbal Olympia 1, 2, 3, Vr1, A1, B1 en C1 bekend

De bekerprogramma's van de eerste teams, uitkomend in Categorie A, zijn bekend gemaakt, dit zijn Olympia 1, 2 en 3, Dames 1 en de A1, B1 en C1. De programma's, zoals allemaal hieronder vermeld, komen ook z.s.m. in het algemene programma en de programma's per team te staan.

Programma Olympia 1 (zo):

Zaterdag 22 augustus - 17:00 uur: Montfoort 1 (za) - Olympia 1
Dinsdag 25 augustus - 20:00 uur: Olympia 1 - Nieuw Lekkerland 1
Zaterdag 29 augustus - 17:00 uur: Olympia 1 - Jodan Boys

Lees verder15

Incasso contributie uitgesteld

Door een administratieve controle bij de bank kon de onlangs aangekondigde incasso van de (half)jaarcontributie geen doorgang vinden. Inmiddels is er een aanpassing geweest waardoor de incasso naar verwachting binnen enkele dagen weer aan de bank aangeboden kan worden. Daarna vindt de feitelijke incasso binnen zeven werkdagen plaats.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Namens de penningmeester,

De ledenadministratie.

Lees verder13

Vacatures Clubhuis

Wij  hebben onlangs, onder dankzegging, afscheid genomen van Roland van den Ban  als verenigingsmanager. De diverse taken en activiteiten rondom ons fraaie nieuwe clubhuis  zijn opnieuw ingedeeld. Wij zijn bezig om een nieuwe barcommissie te formeren om dit alles in goede banen te leiden. Rob Dekker zal dit traject als interim-manager begeleiden. Veel taken zijn al ingevuld, maar voor deze nieuwe barcommissie zoeken wij nog enthousiaste mensen om het team te completeren. Specifiek zijn wij op zoek naar invulling van de navolgende vacatures:

Lees verder01

Olympia treft Jodan Boys in beker

De KNVB heeft de indelingen van de competitie- en bekerpoule voor de standaardteams bekend gemaakt. In de beker is Olympia gekoppeld aan stadgenoot Jodan Boys. De andere opponenten zijn zaterdageersteklassers Montfoort en Nieuw Lekkerland. In de competitie treft Olympia een aantal oude bekenden, waaronder SJC, het gedregradeerde VOC en PFC, maar ook het gepromoveerde TAC'90 en SVDPW.

Lees verder