View Archive

Entries for August 2011

30

Damesvoetbal van start

Een mooie ontwikkeling in het jaar waarin het 125-jarige bestaan wordt gevierd; Olympia start met damesvoetbal!
De eerste training van ons damesteam zal zijn op vrijdag 2 september en heeft als aanvang 19.30 uur. De eerstvolgende training daarna zal plaatsvinden op zondag 4 september, met als aanvang 13.00 uur.  Het materiaal is voorhanden en er zijn verschillende dagen gevonden waarop er getraind kan worden. Na onderling overleg is buiten wat hiervoor staat aangegeven ook afgesproken dat we in ieder geval tot januari niet aan een competitie zullen deelnemen. Tot die tijd zullen we trainen en indien gewenst aanvullen met vriendschappelijke wedstrijden.

Wij hopen uiteraard dat het een succes gaat worden. Het zal de Olympia-familie rijker maken.

Lees verder27

Grote Clubactie op 10 september van start

Olympia heeft de afgelopen jaren flink wat geld verdiend met de verkoop van loten voor de Grote Clubactie. Omdat de club veel geld nodig heeft voor het nieuwe clubhuis doen we ook dit jaar weer mee en gaan we proberen nog meer geld te verdienen. Dit jaar kunnen alle Olympianen zich inzetten om zoveel mogelijk loten voor de Grote Clubactie te verkopen. Ieder verkocht lot levert 2,40 euro op voor onze club!

Lees verder23

D selectie training afgelast

Doordat het eerste elftal vanavond een bekerwedstrijd moet spelen en het derde veld is afgekeurd moeten ze uitwijken naar het kunstgras(beker moet verplicht doorgang vinden). Omdat de wedstrijd om 19.00 begint gaat de training van de D selectie niet door. De trainers willen dit vrijdag inhalen,maar zullen dit zelf communiceren met de spelers

Paul Spijkerman

Lees verder18

Noodoproep: C trainers gezocht

Voor onze C3-, C4- en C5 juniorenteams is het ondanks onze inspanningen nog niet gelukt om trainers te vinden. Om te voorkomen dat wij deze groep jeugdige voetballers moeten meedelen dat er voor hen geen trainingsmogelijkheden zijn doen wij nogmaals een dringend beroep op u om deze groep jonge Olympianen te trainen.

Lees verder15

Goed nieuws van het sponsorfront

Hoofdsponsor Schoonmaakbedrijf Heuvelman B.V. uit Gouda heeft zijn sponsorovereenkomst opnieuw verlengd. Inmiddels gaat Schoonmaakbedrijf Heuvelman alweer haar 6e jaar als hoofdsponsor in. 
 
Daarnaast is er voor Olympia 1 en 2 een nieuwe subsponsor gevonden in Chemdry R&O B.V. uit Gouda. De naam van Chem-Drry R&O zal de komende 5 jaar prijken op de rug van de shirts van de selectie.

Lees verder13

Trainingskamp selectie

De selectie van Olympia verblijft momenteel in Veldhoven voor een kort trainingskamp. Vanmorgen en vanmiddag staat een trainingsessies op het programma. Vanavond wordt een gezellig bezoek gebracht aan Eindhoven en morgen rond het middaguur reist het gezelschap weer af richting Gouda.

Lees verder11

Contributie herinnering

Vandaag zijn de herinneringen voor de betaling van de contributie op de post gegaan. Helaas toch weer 64 brieven en een totale waarde van ruim EUR 7300. Geld dat de vereniging goed kan gebruiken voor het nieuwe seizoen. Niet-betalers riskeren over twee weken niet meer te kunnen trainen en spelen. Even overmaken dus, die contributie!

Lees verder01

Open Jeu de Boules 2011 bij Olympia

Zoals we ieder jaar gewend zijn organiseren we de “Open Jeu de Boules“ bij Olympia. Vanwege de viering van het 125 jarig bestaan van onze club moesten we wel, zoals eerder aangegeven, voor een andere periode kiezen. Ook nu zijn er nog weer verschillende activiteiten die het lastig maken (Gouda Culinair, Tennis clubkampioenschappen, etc.).

Lees verder