View Archive

Entries for August 2014

29

Verkoop Olympia kleding 30/8

Zaterdag 30 augustus (morgen dus) is er van 08:00 - 11:00 uur op de club verkoop van Olympia kleding! Alleen tegen contante betaling! 

Lees verder28

Wijnhandel van Welie wordt partner van Olympia

Wijnhandel van Welie opende in december 2013 haar deuren;  u kunt zich hier verdiepen in heerlijke, betaalbare wijnen. Wijnen voor alle dag of voor speciale momenten.

Naast wijn is wijnhandel van Welie een slijterij met een groot assortiment whisky's en andere distilaten.    

Mocht u interesse hebben in relatiegeschenken, dan komen wij graag langs voor een afspraak!

Lees verder27

Club van Honderd schenkt de bar

Wat zijn we er met z’n allen trots op. Op ons nieuwe clubhuis! Nog niet eens officieel geopend en toch al weer een beetje ons thuis. Een groot compliment aan iedereen die zijn bijdrage heeft geleverd aan de realisatie van dit unieke onderkomen. Het pronkstuk is wellicht wel de nieuwe houten bar.

Lees verder26

Generation Next: 30 augustus! UPDATE

A.s. zaterdag 30 augustus 2014 vindt er een dag plaats ter voorbereiding op het nieuwe seizoen, voor alle spelers, ouders, trainers en leiders van de F en D teams in het voetbalseizoen 2014/2015! Op deze dag zullen tal van wetenswaardigheden besproken en kenbaar gemaakt worden. Zeer informatief en dus ook belangrijk om hierbij aanwezig te zijn! Let op, i.v.m. het maken van de foto's moeten alle spelers in Olympia tenue komen! 

Lees verder22

Uitnodiging opening nieuwe clubhuis

Beste Olympiaan,

Op vrijdag 19 september 2014 is de officiële opening van ons nieuwe clubhuis. U bent van harte uitgenodigd deze opening bij te wonen!

Lees verder22

Wedstrijdkleding Hummel

Een viertal seizoenen geleden is er een contract afgesloten met sportkledingleverancier Hummel.
Een van de voorwaarden is dat, met een uitloop van drie seizoenen, er alleen nog maar Olympia wedstrijd-
tenues van het merk Hummel door leden mogen worden gedragen.

Lees verder17

Langs de Lijn 2.1

Een nieuw seizoen, nieuwe indelingen en nieuw samengestelde teams met trainers en leiders. Het nieuwe seizoen, seizoen 2014/2015 is weer begonnen!

Er is weer volop beweging aan de Bodegraafsestraatweg wat betreft sportende mensen, en dat zien we graag. Uiteraard was er de gehele periode door beweging, want er staat een fantastisch mooi, nieuw complex wat over enkele weken geopend gaat worden. Activiteit, nieuwtjes, tijd dus voor een nieuwe Langs de Lijn; 2.1!

Lees verder16

Gezocht: jeugdtrainers

De indelingen van alle teams zijn rond, het trainingsrooster is gemaakt. Nu is Olympia voor een aantal teams nog op zoek naar (hulp)trainers. Wij denken hierbij vooral aan ouders van spelers/speelsters in de onderstaande teams. Heeft u een uurtje (of twee) per week de gelegenheid? Ervaring is welkom, maar niet noodzakelijk. De trainers krijgen ondersteuning van het hoofd jeugdopleiding en de technisch jeugdcoördinator.

Lees verder15

Junioren Olympia starten voorbereiding!

Afgelopen week hebben zijn ook de junioren van Olympia gestart met de voorbereiding op het seizoen 2014/2015. De eerste trainingen zitten er op, volgend weekend staan de eerste bekerwedstrijden al op het programma! 

Bekerwedstrijden, zaterdag 23 augustus:
Haastrecht A1 - Olympia A1 (14:30 uur)
Olympia B1 - Nieuwerkerk B1 (14:30 uur)
Olympia C1 - Haastrecht C1 (12:45 uur)

Lees verder15

Officiële opening nieuwe clubhuis

De officiële opening van het nieuwe clubhuis vindt plaats op vrijdag 19 september. Ook op zondag 21 september worden er allerlei activiteiten rondom de opening georganiseerd.

Reserveer deze data dus alvast in uw agenda!

Nadere informatie volgt.

Lees verder11

Sportclubpartner treedt toe tot Businessclub Olympia

Sportclubpartner is er voor sport, promotie en fan. Zij leveren o.a. promotieartikelen, promotiekleding, bedrijfskleding, sportkleding, sportartikelen en merchandising aan sportclubs, verenigingen en de consument.

Zij zijn de partner in onderscheidende concepten, producten en diensten voor sportclubs maar ook voor bedrijven, organisaties en evenementen.

Bij Sportclubpartner scoort u altijd!

Lees verder08

Speelschema's competitie Olympia 1 + 2 (PDF)

De competitie start binnenkort weer en de speelschema's zijn ondertussen bekend cq. in te vullen. Daar er veel vraag is naar waar en wanneer het 1e en 2e nou voetballen, en hoe laat, bijgevoegd 2 speelschema's voor de competitie van deze 2 zondagelftallen. Beide zijn PDF-bestanden en worden geopend in een apart venster. 

Speelschema Olympia 1

Speelschema Olympia 2

Alle oefen- en bekerwedstrijden staan vermeld in de agenda/kalender op de website!

Lees verder03

Autobedrijf Mulder treedt toe tot Businessclub Olympia

Autobedrijf Mulder is reeds langere tijd al verbonden aan Olympia.

Naast het feit dat het bedrijf fungeert als shirtsponsor van ons D1 elftal kan vermeld worden dat zij m.i.v. komend seizoen ook zal toetreden tot de Businessclub van Olympia.

Lees verder03

1e Training selectie

De 1e training voor het nieuwe seizoen zit erop! Vanmorgen om 11:00 uur werden de eerste meters hardgelopen/gesprint, oefeningen afgewerkt en een partijvorm gespeeld onder leiding van trainers Tom Rietberg (1e elftal) en Bas Mol (2e elftal). Daarnaast werd er ook de nodige aandacht besteedt aan de conditie door de verzorgers Rianne, Bart-Jan en Philip. Onder het grote aantal aanwezige spelers (een aantal was nog op vakantie) ook 2 van de 3 nieuwe spelers van Olympia voor komend seizoen: Djordie van der Zwet, Serginho Lens en Ronald Trel.   

Lees verder