View Archive

Entries for September 2011

30

Dames Olympia kunnen nog wat speelsters gebruiken

Zoals eerder aangeven zijn de dames bij Olympia vol enthousiasme bezig met trainen op voorlopig vrijdag en maandag. Het gaat goed en de dames zijn met veel plezier bezig. We werken zo naar het spelen van wedstrijden toe. (interim)trainers zijn er voorlopig (3 stuks) al zoeken we nog een vaste trainer, ook voor later. Ook moeten er nog wat dames bij komen om straks volwaardige wedstrijden te kunnen spelen.

Lees verder19

Trainingsdag Nederlandse Techniekkampioenschappen Voetbal

Op woensdag 19 oktober 2011 vindt bij Olympia een trainingsdag plaats in het kader van De Nederlandse Techniekkampioenschappen Voetbal. Het is voor spelers en speelster tussen de 6 en 15 jaar oud.
Inschrijven kan via http://www.moves-skills.nl/

Lees verder15

Grote Clubactie onderweg, ook online lotenverkoop!

Olympia heeft de afgelopen jaren flink wat geld verdiend met de verkoop van loten voor de Grote Clubactie. Omdat de club veel geld nodig heeft voor het nieuwe clubhuis doen we ook dit jaar weer mee en gaan we proberen nog meer geld te verdienen. Dit jaar kunnen alle Olympianen zich inzetten om zoveel mogelijk loten voor de Grote Clubactie te verkopen. Ieder verkocht lot levert 2,40 euro op voor onze club!

Lees verder09

Heb jij die prachtige jubileumkalender al in huis?

Voor alle Olympianen is een prachtige kalender gedrukt als cadeau van de vereniging ter gelegenheid van het jubileum. De met een hijskraan op 14 mei j.l. gemaakte groepsfoto prijkt op het voorblad van deze kalender waarin ook foto’s van alle competitieteams met hun leiders een plekje hebben gekregen. Het zijn seniorleden Thijs van Groningen, Ronald Tuyl (beiden op de foto) en Mark Spaan die er voor gezorgd hebben dat net als 25 jaar geleden de leden een blijvende mooie herinnering aan het jubileumjaar krijgen. Heb je jouw kalender nog niet opgehaald? Je kunt ze op zaterdagen ophalen in de bestuurskamer.

Lees verder09

Ordemaatregel KNVB

Al enige tijd is er een ordemaatregel van de KNVB van kracht met betrekking tot het naar buiten meenemen van drankjes tijdens wedstrijden. Met de eerste thuiswedstrijd van Olympia 1 voor de boeg goed om nog even aandacht aan te schenken. Het kan Olympia op boetes komen te staan als we ons er niet aan houden. De maatregel is als volgt:                             

Tijdens alle jeugd- en seniorenwedstrijden mogen buiten het clubgebouw geen dranken worden meegenomen met uitzondering van non-alcoholische dranken, mits deze zijn uitgeschonken in kunststof of kartonnen bekers.                                  
   

Lees verder05

Onze Plum op de operatietafel...

Afgelopen zondag raakte Olympia 1 aanvoerder Richard Blom tijdens de uitwedstrijd tegen Woerden geblesseerd aan z'n schouder.
In het ziekenhuis constateerde men op de genomen foto dat z'n arm uit de kom was.

 

Lees verder04

Jeu de Boules op 7 en 17 september afgelast

De jaarlijkse Jeu de Boules wedstrijden op 7 en 17 september zijn afgelast. Het deelnemersveld was erg klein en bij nader inzien vonden we ook de zaterdag, jeugdvoetbal en een biertje een lastige combinatie. Het gering aantal deelnemers was o.a. een gevolg van het op zaterdag moeten spelen met de jeugd en toch ook nog verschillende vakanties.

Lees verder