View Archive

Entries for September 2012

30

Vrijdag 16 november het zesde Rood/Zwarte Mannendiner

Tradities zijn er om in stand te houden. Het Rood/Zwarte Mannendiner is er inmiddels zo een. Op vrijdagavond 16 november opent partycentrum Le Patapouf om 18:00 zijn deuren voor de inmiddels zesde editie. Alle seniorenleden, sponsors en donateurs van Olympia zijn van harte welkom!

Lees verder30

Plus geeft € 20.000,- weg!!!

Plus heeft een verenigingsactie opgezet waarbij er onder de aangemelde Goudse verenigingen € 20.000,- wordt verdeeld. Uiteraard heeft GC & FC Olympia zich ook aangemeld. Wij roepen daarom al onze leden en familie van leden op om boodschappen te doen bij Plus Kornneef (Noord) of Plus van Ee (Korte Akkeren) en Olympia te steunen.

Lees verder26

Niet vergeten: Vrijdag een spelletje gezelligheid bij Olympia

Zoals eerder aangegeven is er vrijdag gelegenheid om een spelletje te darten, te kaarten, te pokeren of te dobbelen op Olympia. Kom ook met nieuwe ideëen en wij gaan het proberen te organiseren. Tijdens een spelletje met een hapje en een drankje lekker het weekend in. Kom gezellig langs. Voetbal staat aan.

Lees verder25

Olympia treft topklasser Capelle

Olympia heeft het niet getroffen in de loting voor de Rijnmond Cup. Op 16 oktober is topklasser Capelle namelijk de eerste tegenstander van onze hoofdmacht. Olympia speelt thuis, dat dan weer wel. De complete loting is te bekijken op de website van de RTV Rijnmond Cup.

Lees verder23

Gezocht: vrijwilligers voor de ontvangst

Informatieavond op 8 oktober

Als u op zaterdag of zondag naar Olympia komt om een wedstrijd te spelen of te bekijken, dan is er een team mensen die dat voor de spelende ploegen mogelijk maakt: de ontvangst. Deze mensen zorgen voor het klaarzetten van doelen en vlaggen, ontvangen de tegenstanders, zorgen dat wedstrijdformulieren worden ingevuld en regelen alles wat verder nodig is om de wedstrijddag soepel te laten verlopen. De ontvangst is een essentieel onderdeel van onze vereniging. Zonder deze enthousiaste mensen kan er niet gevoetbald worden!

Lees verder18

Programma, uitslagen en standen

Door technisch onderhoud zijn de programma's, uitslagen en standen van alle teams tijdelijk niet beschikbaar. Naar verwachting duurt dit nog enkele uren, zodat eea vanavond weer te raadplegen is.

Lees verder17

Dankbetuiging

Namens de familie Remmerswaal iedereen bedankt voor de fijne wijze waarop afgelopen zondag aandacht is besteed aan het overlijden van Francina.

Bert Remmerswaal

Lees verder16

Grote Clubactie van start

Olympia heeft de afgelopen jaren steeds een leuk centje verdiend met de verkoop van loten voor de Grote Clubactie. Omdat de club veel geld nodig heeft voor het nieuwe clubhuis doen we natuurlijk ook dit jaar weer mee! Ons motto voor 2012 is: Geef het nieuwe Olympia clubhuis kleur!

Lees verder12

Noodoproep: jeugdtrainers gezocht!

Beste voetballende (senior) Olympianen,

De meesten onder ons voetballen al lange tijd bij onze vereniging, vaak zelfs al vanaf hun jongste jeugd. In de jaren tijdens het groeien naar volwassen voetballers zijn de meesten dan ook door volwassen Olympianen getraind en gecoacht. Diegenen zullen hier veel goede herinneringen aan hebben. Momenteel dreigt een aantal van onze jeugdteams (Olympia C2 t/m C5 en –A3) niet getraind te kunnen worden omdat er eenvoudigweg geen trainers voor hen zijn te vinden…

Lees verder11

Olympia loot Voorschoten'97

In de loting voor de tweede ronde van de KNVB beker is Olympia gekoppeld aan zaterdag eersteklasser Voorschoten'97. De thuiswedstrijd wordt afgewerkt op dinsdag 23 oktober, mits er voor die datum geen inhaalwedstrijd voor een van beide teams wordt gepland.

Lees verder06

Olympia sluit overeenkomst met One-Tours

Succes heeft ook zijn keerzijde. Waar tot voor kort uitwedstrijden praktisch op de fiets konden worden bezocht, wacht Olympia A1, als hoogstspelende jeugdelftal uit de Goudse regio, dit jaar een ware ontdekkingsreis. Hoe hoger het niveau waarop je speelt, hoe verder weg de tegenstanders vaak gehuisvest zijn.

Lees verder04

Controle e-mailadressen

Gisteren is vanuit de ledenadministratie aan alle leden een e-mail gestuurd. Gebleken is dat veel e-mailadressen ontbreken of niet meer kloppen. Heeft u geen bericht ontvangen? Stuur dan een e-mailtje naar de ledenadministratie met uw gegevens. Alvast dank voor de moeite!

Lees verder