View Archive

Entries for September 2013

29

Bouwplaats Olympia

Zoals iedereen kan zien vordert de bouw gestaag. Door aannemingsbedijf Van der Speld zijn er rondom de bouwplaats bouwhekken geplaatst. Deze hekken hebben tot doel de bouwplaats te beschermen tegen ongewenste bezoekers maar zijn ook een eis van de arbeidsinspectie.

Het is begrijpelijk dat men nieuwsgierig is naar de voortgang van de bouw, maar in verband met de veiligheidsvoorschriften is het voor een ieder die niets met de bouw te maken heeft ten strengste verboden zich binnen de bouwhekken te begeven.

Lees verder23

Nieuwsbrief verenigingsmanager Olympia - editie 1

Nieuwsbrief verenigingsmanager Olympia - editie 1">
Beste Olympiaan,

Via dit bericht wil ik u graag attenderen op de eerste editie van mijn “Nieuwsbrief Verenigingsmanager”. Deze nieuwsbrief geeft vooral informatie met betrekking tot mijn taken als verenigingsmanager van GC & FC Olympia en zal circa 10x per jaar verschijnen.

Lees verder23

Olympia bekert verder tegen Feyenoord

Olympia bekert verder tegen Feyenoord ">
Olympia is gisteren in de loting gekoppeld aan de amateurs van Feyenoord. De uitwedstrijd word gepland in het weekend van 19 en 20 oktober of op dinsdag 29 oktober.

Lees verder22

Vrouwenvoetbal bij Olympia zoekt versterking!

Het vrouwenvoetbal heeft inmiddels een vaste plek ingenomen bij Olympia. Er is een trainer, een sponsor en een enthousiaste groep. Maar we kunnen wel wat versterking gebruiken!

Altijd al willen voetballen, maar het is er nooit van gekomen of ooit gestopt en kriebelt het eigenlijk om weer te beginnen?

Lees verder22

Voorlopige Evenementenagenda

De voorlopige Evenementenagenda seizoen 2013-2014 is opgesteld.
Daarnaast is er elke laatste vrijdagavond van de maand een gezellig samenzijn in de kantine met een hapje en een drankje. Ook zullen diverse voorwedstrijdjes worden georganiseerd voor pupillen bij wedstrijden van Olympia 1 op zondag.
We houden jullie op de hoogte van precieze data!!

Commissie Evenementen

Lees verder20

Bonus Vriendenloterij voor Olympia

In april van dit jaar werd met hulp van een groot deel van de seniorenselectie een belactie georganiseerd om leden voor Olympia in de Vriendenloterij te laten meespelen. De spelers maakten er een echte competitie van om zoveel mogelijk loten te verkopen en aan het eind van de avond was het mooie aantal van 175 verkochte loten bereikt. Hierdoor maakte Olympia ook kans op een extra regiobonus. Gisterenavond kwam het team van de Vriendenloterij op bezoek in het clubhuis aan de Bodegraafsestraatweg met het goede nieuws dat Olympia van de 80 deelnemende verenigingen in de regio op de tweede plaats was geëindigd.

Lees verder19

Generation Next, het vervolg

'Jeugdspelers tekenen teamafspraken bij voetbalclub Olympia'

Op zondag 22 september om 13.30 uur, voor de thuiswedstrijd van Olympia 1 tegen XerxesDZB, zetten spelers van negen jeugdteams de laatste handtekeningen onder hun teamafspraken. Dit zijn afspraken die de jeugdspelers zelf bedacht en gemaakt hebben om er samen een super leuk en sportief voetbalseizoen van te maken. Dit is een vervolg op het door GC&FC Olympia ontwikkelde programma ‘Generation Next’ om sportiviteit en respect in de vereniging een extra impuls te geven. In 2007 werden al vanuit de vereniging algemene gedragsregels vastgelegd om met plezier te kunnen voetballen. Dit krijgt nu een extra dimensie doordat de spelers uit zichzelf via hun eigen afspraken verantwoordelijkheid nemen voor sportiviteit in hun team.

Lees verder16

Groot scherm Barca-Ajax en afscheid Marco

Kom woensdagavond gezellig naar Olympia. De senioren zondag en zaterdag trainen dan al en gaan na afloop lekker de topwedstrijd Barcelona-Ajax op groot scherm kijken, sluit gezellig aan en kom ook. Tevens nemen we die avond afscheid van Marco Frederiks.

Lees verder14

Jeugdwedstrijd fluiten, nuttig en leuk

Je komt wat op leeftijd en wilt weer een beetje bewegen. Duurlopen is niet veel voor je en de sportschool ook niet. Zelf voetballen te veel is teveel gevraagd en je omgeving ziet mountain bike alleen in een bos ook niet zitten, wat dan ?

Lees verder14

Grote Clubactie van start

IEDERE OLYMPIAAN DOET DIT JAAR MEE !!

Dit jaar vragen we IEDERE Olympiaan om de Olympia Grote Clubactie tot een groot succes te maken.

Want ben je senior, A-, B- of C- junior, of D-pupil? Dan rekent Olympia dit jaar ook op jou! Wij vragen jou om voor de club online zoveel mogelijk loten te verkopen voor de Grote Clubactie van Olympia via Facebook, Twitter, Hyves en email. Er zijn onder meerderjarige buren, familie, vrienden en bekenden vast heel veel mensen die Olympia een warm hart toedragen. Dat dit heel gemakkelijk is, zal je opmaken uit de email die je hierover rond 14 september ontvangt. Bedenk dat ieder lot van € 3,- meteen € 2,40 naar de clubkas gaat! De beste verkopers worden zeker in het zonnetje gezet. Ook de lotenkopers maken kans op mooie prijzen, waar onder de hoofdprijs van € 100.000,-. Wie online loten wil kopen, kan dat doen via de link http://www.clubactie.nl/actie/GCFCOlympia

Lees verder13

Rood/Zwart Mannendiner komt er weer aan!

Vrijdagavond 1 november organiseert de Businessclub Olympia voor de zevende maal het Rood/Zwart Mannendiner. Alle seniorenleden, businessclub-members, sponsors en donateurs zijn hierbij van harte welkom. Waar de avond georganiseerd wordt houden we nog even geheim. Naast een geweldig diner is er tijdens de avond, zoals u gewend bent, ook weer het nodige entertainment. 

Lees verder11

Op bezoek bij Yassine

Maandagavond zijn C4 spelers Bob den Heijer en Luke Ottens, samen met Mimoun Benchellal, één van Olympia's jeugdcoördinatoren, én onze mascotte Olympiaantje op bezoek geweest bij Yassine el Yandouzi die in het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam herstelt van een bacteriële aandoening in zijn hoofd.

Lees verder05

Nieuwe regel: tijdstraf bij gele kaart

Voor de categorie B (dat zijn alle jeugdteams bij Olympia m.u.v. A1, B1 en C1) is een nieuwe regeling in gegaan bij gele kaarten. 

Krijgt een speler een gele kaart, dan moet moet de speler direct van het veld met een tijdstraf. Pupillen (D) krijgen een tijdstraf van 5 minuten en junioren (C, B en A) een tijdstraf van 10 minuten. De scheidsrechter bepaald wanneer de speler het veld weer op mag. Een gele kaart komt gelukkig al niet veel voor bij deze jeugdteams, maar krijgt een speler in dezelfde wedstrijd een tweede gele kaart, dan is het net als vroeger rood en volgt een definitieve verwijdering van het veld voor die wedstrijd. 

Lees verder01

We gaan er nu echt wat van zien

Afgelopen donderdag is de aannemer begonnen met 150.000 kg beton te storten, zodat fundering en vloer er liggen. Nog steeds zijn een aantal mensen druk met alle werkzaamheden m.b.t. de nieuwbouw van Olympia. Als je een kijkje neemt zie hoe groot het oppervlak is, in de wetenschap dat er straks nog een verdieping zal zijn ook. Echt wel een beetje trots op onze club als je erbij staat te kijken!

Lees verder