View Archive

Entries for September 2015

13

Laatste dag inschrijving Rood-Zwart mannendiner

Wie aanwezig wil zijn bij het Rood-Zwart mannendiner heeft nog t/m 16 oktober de gelegenheid om zich in te schrijven. De tijd begint dus een beetje te dringen. Op vrijdag 23 oktober opent ons clubhuis vanaf 17:00 uur haar deuren voor alle seniorenleden, sponsoren, donateurs en businessclubleden van Olympia. 

Lees verder22

Oly's Kinderbeurs wederom bij Olympia 7 oktober

Op woensdag 7 oktober aanstaande organiseert Oly's weer een tweedehands kinderkledingbeurs in de kantine van GC&FC Olympia. Van 8.30 tot 12.00 is iedereen van harte welkom om het aanbod gebruikte en nieuwe winterkleding te komen bekijken. Het betreft eigentijdse gebruikte kleding van goede kwaliteit (veel merkkleding) en nieuwe kleding van maat 92 t/m 176.   

Lees verder22

Olympia doet mee aan begroetingsdag Gouda Noord

Woensdag 30 september is de tweede begroetingsdag in Gouda Noord. Dit keer op initiatief van de leerlingenraad van De Bijenkorf, een vreedzame basisschool in de wijk. Er zijn tal van activiteiten waarin wijkbewoners, jong en oud, elkaar begroeten en ontmoeten. Doel: elkaar leren kennen, het gevoel geven jij hoort er ook bij, elkaar weten te vinden. Ook Olympia doet met de activiteiten mee. Bijna 160 kinderen en 40 begeleiders doen mee aan een sportief programma dat we samen met andere organisaties organiseren.

Lees verder18

Presentatie tijdschrift geschiedenis Gouds voetbal

Vrijdagavond 18 september overhandigt Ewoud Mijnlieff het eerste exemplaar van het tijdschrift over de geschiedenis van het Goudse voetbal in de serie "Het leven in Gouda" aan oud-voetballer Fred de Gruyl van SV Gouda. (Oud-) voetballers uit Gouda zijn van harte welkom om 19.30 uur in de kantine van onze vereniging. Het boekje is in alle boekhandels in Gouda verkrijgbaar voor 4,95 euro. Vanavond is er ook een mogelijkheid om een tijdschrift aan te schaffen.

Lees verder16

Voorbeschouwing Olympia – CVV Zwervers

Komende zondag staat in de 3e speelronde de wedstrijd Olympia – CVV Zwervers op het programma. CVV Zwervers kent een goede start van het seizoen en bezet momenteel de 2e plaats met vier punten uit twee wedstrijden. Olympia bezet na de 5 – 0 nederlaag tegen FC Boshuizen een plaats in de middenmoot.

Lees verder16

Bootcamp op Olympia voor ouders en leden

Iedere dinsdag wordt er op het complex van Olympia een bootcamp-training verzorgd. Bootcamp is een full-body workout met veel aandacht voor balans, stabiliteit en lichaamshouding. Een combinatie kracht- en cardiotraining is groepsverband. Ouders kunnen dus vanaf nu ook zelf ook actief bezig zijn terwijl hun kind aan het trainen is.

Lees verder16

Gezocht: Coördinator Voetbalschool

Om voor onze jongste voetballertjes, naast het plezier dat met afstand op de 1e plaats komt, enige structuur te bieden in het opleiden en begeleiden tot ‘teamspelers’ waarbij zij individueel alle aandacht krijgen zijn wij op zoek naar iemand die in staat is om enige structuur tijdens het voetbaluurtje op de zaterdagochtend aan te brengen. 

Lees verder14

Olympia gaat voor 'Pannaveldjes' met de Grote Clubactie!

Leden van Olympia starten a.s. zaterdag 19 september weer met de lotenverkoop voor de Grote Clubactie. Vanaf die dag bellen zij bij zoveel mogelijk mensen aan om loten te verkopen. De kosten per één lot zijn € 3,- en hiervan gaat maar liefst 80% (per lot dus € 2,40) direct naar de clubkas van de vereniging! 

Lees verder09

Sluiting clubhuis a.s. zondag

In verband met het beperkte programma en de beschikbaarheid van de barbezetting, sluit het clubhuis a.s. zondag 13 september om 17:00 uur.


De barcommissie.

Lees verder04

Verkeershinder rondom Olympia tot oktober 2015

De competitiewedstrijden gaan weer volop beginnen, wat betekent dat er weer vele tegenstanders het terrein van GC&FC Olympia zullen bezoeken. Helaas beschikt onze vereniging niet over een eigen parkeerterrein, waardoor we afhankelijk zijn van de parkeergelegenheid in de directe omgeving. Helaas worden er op dit moment aan de diverse wegen rondom ons sportcomplex werkzaamheden verricht, waar u helaas hinder van zult ondervinden, waarvoor excuus.

Lees verder04

Goede opkomst Generation Next III

Zaterdag 22 augustus kwamen pupillen met hun ouders bijeen voor de derde editie van Generation Next. Een geslaagde ochtend met kennismaken, informatie en afspraken maken in het team door de spelers. Ook ouders gingen in gesprek over respect en sportiviteit. Het gaat heel goed langs de lijn bij de teams, daar kunnen we trots op zijn. De voetbalvader van Waardenburg (zie YouTube) zien we nauwelijks. Maar als die er staat en hij hoort niet tot het eigen team, doen we er dan ook iets aan op een positieve manier?

Lees verder02

Voorbeschouwing Olympia – SVDPW

Zondag staat het spel om de knikkers weer te beginnen. Leuk en nuttig zo’n voorbereiding maar ballen om de punten, daar gaat het om.

Lees verder