View Archive

Entries for September 2016

01

Wedstrijdtenues maat 140 t/m M NIET voorradig!

I.v.m. stagnatie in de productie van de wedstrijdtenues zijn de maten 140 t/m M niet op voorraad. Overige kleding zoals trainingspakken, tassen, trainingsshirts kunnen in principe wel worden geleverd. Mocht u in bovengenoemde maat wedstrijdkleding nodig hebben, mail dan naar secretaris@gcfc-olympia.nl, zodra het bestelde binnen is krijgt u dan bericht. Dit zal rond half september a.s. zijn. 

Beheer Clubkleding

Lees verder30

Week van de scheidsrechter

Hoe bedank jij de scheids na je wedstrijd?

De komende week is het “de week van de scheidsrechter”. Ruim 35.000 (assistent) scheidsrechters maken het mogelijk dat door heel het land wekelijks voetballers op het veld van het spelletje kunnen genieten. Zonder scheids geen wedstrijd! Daarom zet de KNVB de scheidsrechters deze week in het zonnetje.

Lees verder26

OLY'S tweedehands kinderkledingbeurs bij Olympia

Na het succes in het voorjaar, is het op woensdagochtend 5 oktober wederom zover. In het clubhuis van GC&FC Olympia vindt dan weer Oly's mooie tweedehands kinderkledingbeurs plaats. Te koop is kleding voor het winterseizoen variërend van maat 92 tot en met 176.

Lees verder23

Voorbeschouwing Olympia-FC Boshuizen

Zondag staat de tweede thuiswedstrijd van Olympia 1 op het programma. Het Leidse Boshuizen is de tegenstander. Afgelopen zondag boekte Olympia een prima resultaat op bezoek bij SC Woerden. Op de 1-3 overwinning was helemaal niets af te dingen. Het was met name de sterke teamprestatie die opviel met dit keer Laurens Boogaard met twee doelpunten in de hoofdrol. De mooiste werd echter gemaakt door Stojan Lazarov, die de bal vanaf dik twintig meter uit de draai in de bovenhoek schoot.

Lees verder19

Begroetingsdag bij Olympia op 28 september!

Woensdag 28 september 2016 is de derde Begroetingsdag in Gouda Noord. Er zijn tal van activiteiten in de wijk waar wijkbewoners en scholieren, jong en oud, elkaar kunnen begroeten en ontmoeten. Doel: elkaar leren kennen, het gevoel geven jij hoort ook bij deze wijk, elkaar makkelijker weten te vinden.

Begroetingsdag is een initiatief geïnspireerd door de pedagogische aanpak van de vreedzame school waar iedere morgen de juf of meester de leerlingen een hand geeft en persoonlijk welkom in de klas heet. Ook Olympia doet weer met de activiteiten mee.

Lees verder19

Voetbaldagen in herfstvakantie bij Olympia

Tijdens de herfstvakantie organiseert Olympia samen met voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek voetbaldagen voor jeugdspelers op maandag 17 en dinsdag 18 oktober en/of donderdag 20 en vrijdag 21 oktober. Er wordt 5 uur per dag getraind van 9.30 uur tot 15.30 uur. Inschrijven kan via de website www.decompletetechniek.nl (kies voetbalevenementen).

Lees verder09

Voorbeschouwing Olympia - TAC’90

Zondag 11 september staat de eerste thuiswedstrijd van Olympia 1 op het programma. Het Haagse TAC’90 komt op bezoek. Olympia kan terugkijken op een zeer redelijke seizoens-opening. In Rotterdam werd het tegen VOC 1-1. Met wat meer geluk en precisie had er zelfs meer ingezeten, maar de spaarzame kansen werden in de tweede helft niet omgezet in de beslissende 2-0.

Wat er met name goed uitzag was de bereidheid om te knokken voor een goed resultaat en de daaraan gekoppelde teamgeest. Olympia zal dit wekelijks moeten opbrengen om het hoofd boven water te houden. Het begin is wat dat betreft hoopvol. Aanvoerder Dennis Jongenelen nam hierin de ploeg nadrukkelijk bij de hand en bekroonde zijn prima spel met een fraai doelpunt.

Lees verder06

De Grote Clubactie start op 1 oktober!

Olympia doet elk jaar mee aan de Grote Clubactie! Dit levert ons jaarlijks geld op om extra zaken te realiseren die anders niet mogelijk zijn. Zo is vorig jaar een bedrag van meer dan 4.000 euro opgehaald om de panna-veldjes mede te bekostigen. De pupillen van de voetbalschool en de meiden en JO-9, JO-11 en JO-13 worden gevraagd om loten te verkopen. Alle andere teams zullen worden benaderd om zelf loten te kopen.

Lees verder04

Verkoop Olympia kleding v.a. donderdag 25-8

Vanaf komende week kunt u iedere donderdag van 19.30 – 20.30 uur terecht voor het kopen van wedstrijdkleding, trainingspakken, e.d. op de club. De verkoop vindt plaats linksachter in de gang van de kleedkamers. Pinnen is mogelijk. 

Mocht u vragen hebben, mail dan naar secretaris@gcfc-olympia.nl en dan hoort u z.s.m. van ons.

Beheer Clubkleding’

Lees verder