View Article

27

Trainingskamp lagere senioren Olympia geslaagd!

Vorige week bracht een gezelschap van de lagere senioren een bezoek aan het Oostenrijkse Westendorf voor een trainingskamp. Onder ideale omstandigheden (sneeuwbuien, ijsregen, mist en harde wind) is er gewekt aan de fysieke en mentale conditie.

In het strakke keurslijf van ontbijt, skien, lunch, skien, borreltje, sportmaaltijd en afdansen vlogen de dagen om. Daarnaast was er ook nog enige ruimte voor ontspanning. Het was inmiddels precies 10 jaar geleden dat op exact dezelfde plaats een trainingskamp werd belegd. Het voelde ondanks de kou wederom als een warm bad. Volgend jaar wordt er weer een trainingskamp georganiseerd voor de lagere senioren. Op het onderkomen in Westendorf is inmiddels door een van de Olympianen en optie tot koop bedongen, dus we zijn de komende jaren gegarandeerd van voldoende bedden. We houden u ter zijner tijd op de hoogte aangaande de inschrijving voor volgend jaar.
Op de foto staand vanaf links: Glenn Eudard, Peter Boele, Arjan Nobel, Witte Kees, Bob van Dam, Floris den Broeder, Carl Flux, Onno van Os, Jan Willen van Doorn, Duncan Eduard, Hein van der Woord. Gehurkt: Ton Molenaar en Wim Boele.
Op de foto ontbreekt onze nestor Rob Henzen. Een vervelende kuitblessure was de oorzaak van een vervroegd vertrekt. Rob sterkte met het herstel.
Plaats reactie

Only registered users may post comments.