View Article

14

Een internationale wedstrijd op Olympia!

Donderdagavond 10 mei kreeg Olympia bezoek van het Belgische K. Olympia S.C. Wijgmaal. Er zou namelijk een wedstrijd gespeeld worden tussen een team van GC & FC Olympia (gemixt met spelers uit JO17-3, JO15-1, 2 en3) en het team van Olympia Wijgmaal JO15-1 (volgend seizoen JO16-1).

 

We hebben onze gasten welkom geheten met een heerlijke maaltijd (met dank aan Dennis Sosef). Ze hebben zich de bami met kip goed laten smaken zodat ze goed aan de wedstrijd konden beginnen (en niets bleek minder waar 😊). 

 

Na een indrukwekkende warming-up van Olympia Wijgmaal begon om 19.00 uur de wedstijd onder leiding van het arbitrale trio Pepijn, Maurits en Orbo jr. 

 

Al snel was duidelijk dat Olympia Wijgmaal een goed ingespeeld team is en de spelers elkaar makkelijk konden vinden. Het was als toeschouwer leuk om naar te kijken. In 4 blokken van 20 minuten werd de uitslag 1-8 maar zagen we gelukkig alleen maar lachende gezichten. Na afloop van de wedstrijd werden de sjaals van beide verenigingen uitgewisseld en hebben we met beide ploegen nog wat gedronken en was er leuk contact tussen de spelers van beide Olympia’s. 

 

Na wat afspraken gemaakt te hebben over een return in België vertrokken onze zeer vriendelijke gasten van Olympia Wijgmaal weer naar Den Haag waar ze hun trainingskamp hebben opgeslagen.

 

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde avond welke zeker een vervolg gaat krijgen.

 

Orbo Verschuur, voorzitter jeugdcommissie.Afbeeldingen

  • Een internationale wedstrijd op Olympia!
  • Een internationale wedstrijd op Olympia!
  • Een internationale wedstrijd op Olympia!
  • Een internationale wedstrijd op Olympia!


Plaats reactie

Only registered users may post comments.