View Article

04

Trainingskamp selectie op Tenerife

Ook dit seizoen heeft sponsor Schoonmaakbedrijf Heuvelman het mogelijk gemaakt dat de selectie (1e en 2e team) van Olympia op trainingskamp gaat naar het (hopelijk) zonnige Tenerife. Op maandag 5 januari vertrekt de groep in alle vroegte richting Schiphol om een volle week later op maandag 12 januari weer terug te keren.

In de tussentijd wordt een uitgekiend programma afgewerkt waarin een mooie balans is gevonden tussen inspanning en ontspanning. Naast de geplande trainingen en andere sportieve evenementen is er voor beide teams een wedstrijd tegen een lokale tegenstander. Voor de geïnteresseerden: UD Ibarra, dat uikomt op het 3e Spaanse niveau. Omdat het vorig jaar prima is bevallen, staat ook dit keer een bezoek aan het prachtige Tenerife Top Training http://www.tenerifetoptraining.com/en/home op het programma voor het inmiddels traditionele onderlinge beachvoetvolley toernooi. We verblijven net als voorgaande jaren in het uitstekende hotel Jacaranda http://www.hoteljacaranda.es/en/, op loopafstand van het mooie strand van Costa Adeje.

Uiteraard houden we u op de hoogte van de gebeurtenissen tijdens het trainingskamp, dat net als in eerdere jaren verzorgd wordt door trainingskampen.nl. Iedere dag verschijnt een verslag met foto’s op deze website en op facebook (https://www.facebook.com/gcfcOlympia) worden tussentijdse updates gepost. Mocht je dat nog niet gedaan hebben, ‘Like’ dus de Olympia pagina om op de hoogte te blijven!

Bekijk de foto's van vorig jaar.Afbeeldingen

  • Trainingskamp selectie op Tenerife
  • Trainingskamp selectie op Tenerife
  • Trainingskamp selectie op Tenerife


Plaats reactie

Only registered users may post comments.