View Article

09

Diploma voor Olympia-trainers

Met ingang van volgend seizoen gaat Carl Flux zijn tweede jaar in als Hoofd Jeugdopleiding van GC & FC Olympia. In het lopende seizoen zijn er inmiddels enorm veel stappen gezet in de optimalisering van de kwaliteit van onze jeugdafdeling. Een mooi voorbeeld hiervan is dat op maandagavond 13 april aanstaande maar liefst 16 cursisten van Olympia hun diploma ontvangen voor het met succes volgen van de trainerscursus van de KNVB.

Alle cursisten zijn met ingang van volgend seizoen actief als trainer in de jeugdopleiding van Olympia. Hiermee staan nagenoeg alle jeugdelftallen van Olympia onder gediplomeerde begeleiding. Daarnaast heeft Olympia ook twee nieuwe trainers aangenomen. Jan Chris Kuipers neemt met ingang van het nieuwe seizoen de D1 onder zijn hoede en Wouter Zewuster maakt de overstap van IJsselmeervogels naar Olympia en is de nieuwe trainer van B1. 

Wij nodigen u dan ook van harte uit om de diploma-uitreiking bij te wonen. Maandagavond 13 april, 20:45 in het clubhuis van GC & FC Olympia.

De volgende Olympianen krijgen het diploma uitgereikt:
Joris van den Ban, Rick van den Berg, Rick Kraaijeveld, Maarten van Dongen, Jan Willem Levendig, Ramiz Gashi, Tom Roelofs, Severt van der Stad, Edwin van Leeuwen, Rene Boot, Rodney Hertog, Johan Kraeima, Kevin Rondeltap, Patrick van der Hoorn, Edo van der Kemp en Michael Verdouw.

Olympia speelt momenteel met zijn eerste elftal in de eerste klasse van de KNVB en ziet de jeugdopleiding als levensader van onze vereniging. Doel is om zo veel mogelijk spelers uit eigen jeugd door te laten stromen naar de A-selectie. Hiervoor zet Olympia maximaal in op de kwaliteit van de jeugdafdeling. Reden ook voor Flux om zijn taken bij als seniorentrainer neer te leggen en zich volledig te richten op zijn taak als Hoofd Jeugdopleiding.
Plaats reactie

Only registered users may post comments.