View Article

05

Een sportief seizoen, dat willen we toch allemaal?

In 2013 heeft de werkgroep sportiviteit en respect het programma 'Generation Next' ontwikkeld om teams een vliegende start te geven voor een sportief seizoen. 'Generation Next' wordt voor de zesde keer op de laatste zaterdag van de zomervakantie, op 25 augustus 2018, door de jeugdcommissie georganiseerd. Dit keer voor alle teams - spelers, leiders, trainers en ouders - uit de O8, O9, O11 en O12 leeftijd. Alle spelers en hun ouders krijgen een persoonlijke uitnodiging per e-mail. Het is belangrijk bij het afspraken maken dat iedereen er is, dus save the date in je agenda! Voor teams, die niet deelnemen aan het (volledige) programma is een handleiding gemaakt met tips, om zelf aan de slag te kunnen gaan met kennismaken, informatie uitwisselen en het maken van teamafspraken. 

 

 

Tijdschema op 25 augustus:

  •   9.00 -  9.45 uur informatief programma met o.a. uitleg over 6 tegen 6 competitie voor ouders en leiders O8 & training voor de kinderen O8 en O9
  • 10.00 - 10.45 uur teamafspraken maken met begeleiding voor O8 en O9 en maken teamfoto's & groepsfoto
  • 11.15 - 12.00 uur informatief programma met uitleg over de 8 tegen 8 competitie en in gesprek over gedrag voor ouders / leiders O11 en O12 & training voor spelers O11 en O12
  • 12.00 uur maken groepsfoto en daarna gelegenheid om zelfstandig teamafspraken te maken (begeleiding kan gevraagd worden)

Wil je tips om zelf aan de slag te gaan met je team voor het maken van afspraken? Download dan de handleiding:

  1. Handout gen next voor leiders 10 - mei 2018.pdf
  2. Handout gen next voor leiders 10 + mei 2018.pdf

In deze handleidingen en op de  website pagina werkgroep sportiviteit en respect kun je ook een aantal voorbeelden vinden van eerdere teamafspraken. Nieuwe ideeën om sportiviteit en respect te bevorderen zijn altijd welkom! Mail ons: sportiviteit&respect.

De werkgroep sportiviteit en respect bestaat momenteel uit: Marjolijn Schuijt, Martina Bloemzaad, Wilma Neefjes (en tijdelijk niet actief Daphne van der Kooij). Het afspraken maken wordt begeleid door ouders met veelal een pedagogische achtergrond. Als je interesse hebt om ook (op verzoek) begeleider te worden bij het afspraken maken, graag! Neem dan contact met ons op. 
Plaats reactie

Only registered users may post comments.