View Article

06

Soufyan gediplomeerd verenigingsscheidsrechter

Soufyan Harrachi heeft van de KNVB het diploma Verenigingsscheidsrechter Veldvoetbal ontvangen. 

Al lange tijd heeft Soufyan, speler in de JO17, de ambitie om zich verder te ontwikkelen als scheidsrechter. Niet alleen door veel fluiten van steeds uitdagender wedstrijden, maar ook door het uitbouwen van de theoretische kennis. Hij volgde de KNVB opleiding in Ridderkerk (in Gouda geen cursus beschikbaar). Vader Abdelhak Harrachi zorgde voor vervoer. Edwin Luijtjes, Edwin Valentijn en Martin Deelen hebben Soufyan begeleid bij de verplichte stagewedstrijden. Met succes! Van harte gefeliciteerd Soufyan!


Olympia kan enthousiaste uitbreiding van de scheidsrechter-poule voor junioren-wedstrijden goed gebruiken. Door verhuizing buiten Gouda, vanwege studie of werk, stoppen einde van dit seizoen weer helaas een aantal ervaren scheidsrechters met voetballen en het fluiten van wedstrijden. Heb je interesse? Meld je aan bij de scheidsrechter-coördinator van de jeugd Ed Luijtjes, tel. 06 27883316 of via het vrijwilligersformulier op de website. Je kunt hier namelijk ook gelijk de vrijwilligerstaak mee invullen.

Als je regelmatig JO12/13 wedstrijden of oudere jeugd- of seniorenteams hebt gefloten en interesse hebt in de opleiding verenigingsscheidsrechter kun je je hiervoor ook aanmelden bij Ed. Olympia vergoed de kosten en verzorgt de begeleiding. Deze cursus is tevens de verplichte tussenstap naar de opleiding SOIII voor degenen die uiteindelijk voor de KNVB willen gaan fluiten. 

De afgelopen jaren hebben Olympianen Collin Bosschieter (floot dit seizoen o.a. Olympia 2 op zondag), Christiaan Rijken, Ruben Asscheman, Maurits Hommen en Pepijn van der Hulst de overstap van Olympia naar de KNVB gemaakt en fluiten A-categorie wedstrijden. Ook Enzo Neefjes en Edwin Valentijn hebben de opleiding voor KNVB scheidsrechter (toen nog BOS) in dezelfde periode met succes afgerond, maar fluiten niet (meer) voor de KNVB.
Afbeeldingen

  • Soufyan gediplomeerd verenigingsscheidsrechter
  • Soufyan gediplomeerd verenigingsscheidsrechter


Plaats reactie

Only registered users may post comments.