View Article

09

Trainer/coach Olympia B1 gezocht!

De Goudsche Cricket & Football Club Olympia is een vereniging met een rijke historie. Al sinds 1886 is de club een begrip in de Goudse samenleving en vervult voor zowel de jeugd als voor volwassenen een niet onbelangrijke maatschappelijke functie. Met de ruim 800 leden is Olympia gehuisvest aan de Bodegraafsestraatweg in Gouda en beschikt over een prachtige nieuwe accomodatie, 3 wedstrijdvelden, en een trainingsveld.

Bij Olympia voetballen zo’n 450 jeugdspelers, verdeeld over 34 teams die in competitieverband van de KNVB voetballen en een voetbalschool voor de allerkleinsten. Olympia’s jeugdopleiding leidt kinderen op hun eigen niveau op tot goede en sportieve voetball(st)ers.

Door niet voorziene omstandigheden is de eerder door ons aangestelde trainer/coach niet in staat deze functie het komende seizoen te vervullen. Daarom zijn wij voor ons opleidingsselectieteam B1 op zoek naar een trainer/coach.

Onze ideale kandidaat bezit goede communicatieve- en sociale vaardigheden waarmee hij in staat is om jeugdspelers met verschillende culturen en sociale achtergronden tot een team te smeden en om ze te prikkelen om zich individueel te ontwikkelen. Hij is in het bezit van TC 3 of bereid (om in de toekomst) de knvb opleiding daartoe te volgen. Zijn hoofdtaken bestaan uit het, in de regel, op dins- en donderdagavonden geven van trainingen en het op de zaterdagen coachen c.q. begeleiden van wedstrijden. Is uw interesse gewekt? Mail uw reactie naar: hjo@gcfc-olympia.nl
Plaats reactie

Only registered users may post comments.