View Article

09

Kader voor tweede vrouwenteam gezocht

Sinds seizoen 2013-2014 heeft het vrouwenvoetbal zijn intrede bij Olympia gedaan, hetgeen zowel op sportief- als op sociaal gebied een welkome en succesvolle aanvulling is. Dit seizoen is dat al bekroond met het kampioenschap voor het vrouwenteam  en is  het ledenaantal dusdanig  gegroeid dat er een tweede team kan worden geformeerd.

Voor de begeleiding van dit nieuwe vrouwenteam zijn wij op zoek naar kader dat bereid en in staat is om de speelsters een plezierige en sportieve manier van vrijetijdsbesteding te bieden. Het kader bestaat uit een

trainer/coach (m/v)

Onze ideale kandidaat trainer/coach bezit goede communicatieve- en sociale vaardigheden en heeft enige ervaring in het trainen en coachen van een (vrouwen)voetbalteam. De hoofdtaken bestaan uit het, in de regel twee keer in de week, trainen, het in goed overleg met  de trainer van Olympia VR 1 vervaardigen  van de opstelling  voor de komende  wedstrijd,  en het zondags coachen en begeleiden van wedstrijden.

Daarnaast zijn wij op zoek naar een

teamleid(st)er

Haar of zijn taken bestaan uit het ondersteunen van de trainer en de teamspeelsters, waarbij onder meer het invullen van het wedstrijdformulier, het beheren van de speelsterpassen, het coördineren van het reizen naar en van de uitwedstrijden e.d. deel uitmaken van het takenpakket.

En om het kader compleet te maken, een

assistent scheidsrechter (m/v)

Die de wedstrijden vlagt en zodoende de andere kaderleden in staat stelt om zich op hun specifieke taken te focussen.

Is uw interesse gewekt? Mail uw reactie naar: voetbal-zaken@gcfc-olympia.nl
Plaats reactie

Only registered users may post comments.