View Article

15

Assistent-trainers voor onze standaard juniorenteams O17 en O19 gezocht!

Voor onze standaardteams O17 en O19 zoeken wij  ambitieuze & talentvolle assistent trainers. Olympia uit Gouda is een ambitieuze vereniging waar de ontwikkeling van de individuele speler centraal staat. Van trainers wordt verwacht ze spelers vooruit helpen in hun (voetbal)ontwikkeling. En dat ze samen-werken om een topjeugdopleiding bij Olympia te creëren die jaarlijks spelers voor Olympia 1 aflevert.

We zijn we op zoek naar trainers die beter willen worden, die willen leren en graag een eerste team willen assisteren. Jij krijgt de ruimte om je te ontwikkelen naast uitstekende en ervaren trainers, terwijl wij de begeleiding van onze eerste teams zo naar een hoger niveau brengen. Liefst heb je een aantal jaren ervaring, ben je in bezit van pupillen- of juniorentrainer en heb je de ambitie TC 3 te halen. Deze talentvolle standaardteams spelen competitie op hoofdklasse of 1e klasse niveau.
Ze trainen op dinsdag  of donderdag en spelen wedstrijden op zaterdag. 

Olympia is een vereniging met een rijke historie en een goede organisatie, waar je een prima vergoeding ontvangt, waar volop opleidingsmogelijkheden en kansen zijn om je verder te ontwikkelen als trainer binnen een ambitieuze en talentvolle trainersgroep. Graag maak ik een kennismakingsafspraak met je. Je kunt je voetbal CV en een korte motivatie mailen naarv hjo@gcfc-olympia.nl gericht aan Jan Chris Kuipers, Hoofd Jeugdopleiding.

 
Plaats reactie

Only registered users may post comments.